Bombas Yunk, S.L. - Bombes de transvassament

Serie sanitaria

Bombes de tràfec per a l'oli: ideals per al tràfec de productes alimentaris

Fotografia de Bombes de tràfec per a l'oli

Les bombes autocebantes de la sèrie sanitària solucionen el tràfec de la més àmplia gamma de productes alimentaris, químics i farmacèutics, amb cabals de 2.000 a 50.000 l/h.

La sèrie sanitària posseeix és una gamma de bombes de turbina flexible especialment dissenyada per solucionar les necessitats de tràfec de líquids en la indústria alimentària. Els cossos de les bombes estan fabricats íntegrament en acer inoxidable 316 L.

La turbina es fabrica en nitril sanitari, amb certificat segons les normes FDA del Laboratori General d'Assajos i Investigació de la Generalitat (L.G.A.I.).

Les bombes sanitàries aporten una gran facilitat de neteja, permetent el seu desmuntatge en pocs segons i sense necessitat d'eines.

El seu estudiat disseny permet una total visualització de totes les parts en contacte amb el producte, ja que no existeixen punts cecs on puguin desenvolupar-se els bacteris.

Es tracta de bombes totalment desmuntables en segons. Sense lleves ni elements que puguin produir contaminació. Tenen capacitat de trasbalsar productes viscosos de fins a 22.000 cP. Són fàcilment transportables, de flux constant, autocebantes, volumètriques i reversibles. Trasiegan productes delicats sense danyar-los. La capacitat d'aspiració és de fins a 3 m c.d.a. I la pressió de sortida és de fins a 3 bar.

Entre les seves aplicacions destaquen els productes com la llet, yogourt, glucosa, va venir, mosts, mel, melmelada, sucs, alcohol, oli, salmorra, aigua destil·lada, xampú, etc. I també s'apliquen en les indústries làctica, frutícola, pastissera, envasadora, farmacèutica, química, vitivinícola, destil·leries, dermo-farmàcia, etc.