Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Presentada la plataforma tecnológica Manufuture

Presentada la plataforma tecnològica Manufuture

08/04/2005

8 abril 2005

El passat 22 de febrer es va presentar a Madrid Manufuture, la plataforma tecnològica espanyola en l'àmbit de la fabricació durant la qual es va avançar en el diàleg sobre aspectes científics, tecnològics, organitzatius i industrials en l'àmbit de la fabricació entre totes les parts interessades de la indústria, la investigació i el Govern. Es va ressaltar a més l'interès per una visió i una estratègia compartides, a Espanya ia Europa, sobre el futur de la investigació sobre fabricació i les seves aportacions a la innovació ia la competitivitat. L'esdeveniment va ser organitzat amb el suport del Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme amb el CDTI i del Ministeri d'Educació i Ciència, així com de la Comissió Europea i de Fatronik, coordinador de Manufuture.
Més de 200 professionals van assistir a la conferència, en què van participar importants entitats que componen tant la plataforma europea com l'espanyola i que van presentar les activitats en les dues plataformes i els reptes que ha d'afrontar la fabricació des d'un punt de vista industrial. Les plataformes tecnològiques són un dels nous instruments escollits per la Comissió Europea de cara al futur VII Programa Marc de recerca, per donar suport l'espai europeu de recerca i coordinar esforços que assegurin el creixement, competitivitat i desenvolupament sostenible d'Europa.
Aquestes plataformes tecnològiques agrupen empreses, institucions de recerca i acadèmiques, administracions públiques, entitats financeres i reguladores, etc., Amb l'objectiu de definir una visió a llarg termini (a partir de 2020) i establir una agenda estratègica de recerca que respongui a necessitats i objectius a mitjà i llarg termini, convertint-se en components clau per a la política de recerca europea i del proper Programa Marc.
El comitè permanent de Manufuture està format per centres tecnològics, universitats i organismes públics d'investigació (Fatronik, Tecnalia, Inescop, Ascamm, Teknik, Ideko, Ikerlan, CSIC, OTRI de la Universitat Pontifícia Comillas (representant a les Uinversidades), així com la indústria (Grup Vicinay, TRW Automotive, Gema Medical, C2I2 - Agrupació industrial del Calçat, INVEMAR, Indus, MCC, Gamesa, CAF, CIE Automotive, Grup Antolín, Ingelectric Team) i Administració Pública (Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme, i d'Educació i Ciència). També està integrada la Fundació OPTI.

Empreses o entitats relacionades

Centro para el Desarrollo Tecnológico Industrial
Consejo Superior de Investigaciones Científicas
Fundación Fatronik, S.A. (Tecnalia)
Gamesa
IDEKO, S.Coop.
Invema - Fundación de investigación de la máquina-herramienta

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

    Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Química

    03/10/2024

  • Newsletter Química

    26/09/2024

Enllaços destacats

TechsolidsSmagua - Feria de ZaragozaAECQAWA Show2be

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis