Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a DuPont Ibérica entrega a Sergio Moreno el XIV Premio DuPont de la Ciencia

DuPont Ibèrica lliurament a Sergio Moreno el XIV Premi DuPont de la Ciència

02/02/2005

2 febrer 2005

DuPont va lliurar el passat 27 de gener, a l'Hotel Reconquesta d'Oviedo, el XIV Premi DuPont de la Ciència. En aquesta ocasió, el guardó ha recaigut en el doctor Sergio Moreno, a qui el jurat ha volgut reconèixer les seves grans aportacions en el camp del control del cicle cel·lular. A l'acte, presidit pel president del Principat, Vicente Álvarez Areces, van acudir destacades personalitats de l'àmbit científic, polític i empresarial d'Astúries, com la presidenta de la Junta General del Principat, la senyora María Jesús Álvarez, presidenta de la Junta General del Principat d' Astúries. En aquesta edició del Premi, DuPont ha tingut l'honor de comptar entre els seus convidats amb Salvador Ordóñez Delgado, secretari d'Estat d'Universitats del Ministeri d'Educació i Ciència, així com el vicepresident d'Investigació Científica i Tècnica del Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC ).
El president del Principat, Vicente Álvarez Areces, va agrair el continu suport de DuPont a la divulgació de la ciència a través d'iniciatives com el mateix premi, així com l'intercanvi d'experiència i informació que han mantingut durant aquests dies els responsables mundials i europeus de tecnologia de DuPont amb diferents institucions asturianes sota la tutela de Herminio Sastre, viceconseller de Ciència i Tecnologia del Principat.
El guardonat en aquesta XIV edició, el doctor Sergio Moreno, va agrair el mecenatge de DuPont pel seu suport a la ciència i va fer extensiu el mèrit de les seves investigacions al seu equip de treball i al seu mentor, el premi Nobel de Medicina Paul Nurse, sota la tutela treballar durant 7 anys.

Empreses o entitats relacionades

Consejo Superior de Investigaciones Científicas

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

    Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Química

    03/10/2024

  • Newsletter Química

    26/09/2024

Enllaços destacats

TechsolidsSmagua - Feria de ZaragozaAECQAWA Show2be

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis