Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Grujar, S.L.: Confíe en el profesional

Grujar, S.L.: Confiï en el professional

15/10/2004
Grujar, S.L. és una empresa dedicada al transport, càrrega, descàrrega, manipulació, moviment de maquinària industrial, objectes pesats, dificultosos i trasllat de tallers. A l'empara del Grujar s'agrupa un equip de professionals experimentats en la càrrega, transport, descàrrega, manipulació i moviment a l'interior de les naus, de maquinària industrial.
Imagen
L'objectiu de l'empresa és prestar un servei especialitzat evitant accidents i estalviant temps a fabricants, instal·ladors i tallers industrials. El seu eslògan: "Confiï en el professional".

L'empresa només es dedica a moure màquines, la qual cosa proporciona una experiència acumulada que vol posar al servei de la indústria. Ningú està lliure de patir un accident, però aquell que realitza de forma habitual un treball concret, redueix al mínim aquestes possibilitats i agilitza l'execució del treball.

Els trasllats de tallers es produeixen poques vegades en la vida d'una empresa i l'adquisició o col·locació de les màquines tampoc és una cosa habitual, la qual cosa fa que els clients no coneguin aquesta empresa i que li permeti al possible client localitzar, pel que de continu, apareixen intrusos voluntariosos, que poden perjudicar el seu negoci. Grujar es dedica al transport, manipulació de les màquines i trasllat dels tallers únicament. No ho dubti, consulti a Grujar.

Sectors pels quals treballa

Grujar treballa per a un ampli rang d'indústries. Entre aquestes es pot destacar la Indústria de les Arts Gràfiques, la Indústria Metall Mecànica, la Indústria d'Injecció de Plàstic, la Indústria Tèxtil, i el sector de Calefacció i Refrigeració. A més s'ofereix el suport a empreses de transports, agències, mudances, grues, etc.

L'empresa

El juny de 1989, Justo Arellano García, amb vint anys d'experiència prèvia en el moviment de maquinària industrial, soci fundador i gerent de Jeymo, crea l'empresa conjuntament amb Andrés Horta Gómez, administrador d'empreses i actual gerent.

Inicialment instal al carrer Elèctrode n º 2, del Polígon Industrial de Santa Anna a Rivas Vaciamadrid, km 15 de la carretera de València, a cinc minuts de la M-40. Estratègicament situada per donar servei a la zona industrial de la capital i centre de la península. En l'actualitat, l'empresa ha estrenat noves instal·lacions a la Avinguda de la Tècnica n º 11 del mateix polígon.

Compta amb una plantilla de professionals amb una experiència de 8 anys de mitjana en el moviment de maquinària. Presten els seus serveis amb camions grua i gòndoles per al transport, carretons elevadors i altres mitjans per a la càrrega, descàrrega i manipulació. En les seves instal·lacions té espai suficient per a la recepció de càrregues internacionals o nacionals i distribució local.

Grujar col i presta els seus serveis des de les mateixes instal·lacions amb Abagrutrans, empresa formada el 1997 per Manuel Bau Jiménez i Andrés Horta Gómez, arran del tancament de Jeymo, aprofitant part del seu personal i experiència.

Actualment l'empresa està en procés d'implantació del sistema de qualitat UNE-EN-ISO 9001:2000. Preocupats per la seguretat compta amb servei de prevenció d'accidents laborals des de 1996. Convençuts de la utilitat dels seus serveis, Grujar posa a disposició de la indústria les seves noves instal·lacions, amb 2.500 metres quadrats de campanya, nau de 600 metres quadrats i zona d'oficines.

Serveis

Camions-Grua: especialment equipats amb tot tipus d'estris i eines per a la càrrega, descàrrega i transport de maquinària i objectes pesats.

Gòndoles: preparades per a grans pesos i volums i conduïdes per personal expert.

Pòrtic hidràulic per 20-40 tones.

Carretons elevadors: de diversos tonatges manipulades pel personal de l'empresa superen obstacles en els interiors de les naus, aconsegueixen més seguretat i agilitzen les operacions de càrrega i descàrrega.

Utillatge i eines per a la manipulació: divers i apropiat a cada tasca. Recentment s'han equipat amb noves tanquetes, més suaus, d'alumini, amb el nostre personal es vencen dificultats que sorprenen als clients.

Altres mitjans: coneixedors del mercat i en contacte permanent amb l'entorn, es facilita o es posa en contacte amb mecànics, electricistes, grues autopropulsades i transports nacionals o internacionals, que permeten completar el servei.

Locals: instal·lacions amb superfícies de 2.000 metres de campanya per a vehicles, 600 metres de nau i 200 metres d'oficines i serveis, situats en zona ben comunicada i de fàcil accés.

Els seus clients

En Arts Gràfiques: BOE, Cibergraf, Cyan, Diari ABC, Diari d'Àvila, Diari de Burgos, Enquadernacions Ramos, Equipaments Gràfics BP, Fàbrica Nacional de Moneda i Timbre, Gràfiques Monterreina, Grup Tompla, Hartmann, ILAS Graphic, Impremta municipal i de hisenda, Impremta de l'ONCE, Printone, Lapeyra i Taltavull, Moderm Mecànica, Mateu Crom, Muller Martini, OMC Equips Gràfics, Man Roland Sistemes, Rivadeneira, TGA Enginyeria Gràfica, entre més de 1500 al llarg d'aquests anys.

Metall mecànica i altres: Amper, Aventis Pharma, Bertrand Faure, Castelló, Consell Superior d'Investigacions Científiques, Ciemat, Enerdata, Escola d'Enginyers Industrials, Grup Correa, Hussmann Koxka, Hutchinson Indústries del Cautxú, Iberia, Mahou, Ministeri d'Economia i Hisenda , Ministeri de Defensa, Proima, Renfe, Sandretto, Snell Madrid, Televisió Espanyola, entre més de 1500 al llarg d'aquests anys

Imagen

Altres dades d'interès

L'empresa està en procés d'implantació del sistema de qualitat, UNE-EN-ISO 9001:2000, iniciat a primers del 2001. S'estan prenent mesures adaptadores orientades a un servei itinerant, divers i molt especialitzat.

Preocupats per les mesures de seguretat, compta amb servei de prevenció d'accidents laborals des de 1995.

Conseqüents amb la importància de la formació del seu personal està informat de les noves tècniques de manipulació, rebent cursets periòdics que els manté permanentment actualitzats.

Sempre informats a través de revistes i fires nacionals i internacionals, especialitzades en màquines i eines, es van incorporant contínuament tots aquells avenços tecnològics que fan més segur i rendible el seu treball.

Conscient de les dificultats que suposa localitzar i donar a conèixer una empresa que realitza un treball tan específic i inimaginable fins que es presenta l'ocasió, a fi d'evitar l'intrusisme voluntariós que provoca accidents de les màquines, personals i pèrdues de temps, s'està fent un gran esforç encaminat a difondre els seus serveis.

Grujar no és una empresa de grues per al treball en les obres, ni una empresa de mudances. Tampoc és una empresa de transports pròpiament dit, en aquests apartats de la majoria de les guies de serveis i professionals, els seus clients intenten trobar qui els resolgui el problema amb els riscos anteriors.

Per tot això es treballa en unificar la imatge de Grujar, i s'ha incorporat a tots els seus equips amb informació sobre els seus serveis i direcció. A més s'està fent un esforç d'informació a través de revistes especialitzades en maquinària i segueixen millorant la seva presència a Internet des de mitjans de 1997.

Empreses o entitats relacionades

Centro de Investigaciones Energéticas, Medioambientales y Tecnológicas
Consejo Superior de Investigaciones Científicas
Ilasa Graphic, S.A.
ROMI Máquinas España, S.A. - (ex Italprensas Sandretto, S.A.)

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

    Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Química

    03/10/2024

  • Newsletter Química

    26/09/2024

Enllaços destacats

TechsolidsSmagua - Feria de ZaragozaAECQAWA Show2be

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis