Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Ramem recomienda a sus proveedores utilizar un sistema Faro

Ramem recomana als seus proveïdors utilitzar un sistema Far

15/12/2004

15 desembre 2004

La necessitat d'haver de prendre contínues mesures per ajustar equips en la seva activitat de R + D, en equips per a acceleradors d'altes energies i també en el desenvolupament de detectors de nanopartícules (nassos electrònics), sense necessitat de desplaçar l'equip a la màquina de mesurament porcoordenadas, va portar a RAMEM SA a decidir-se per la compra d'un Far Gage.
Ramem, S.A. fundada el 1958 i situada a Madrid, és una empresa dedicada al disseny i la fabricació d'equips mecànics. Les seves principals activitats es concentren en el sector aeronàutic, automoció, militar i científic. Dissenyen i fabriquen, per exemple, des de petites matrius erosionades i perfilades fins a grans estructura i bancades mecanosoldada per reparar i verificar els motors del EF-2000 (Avió de Combat Europeu). També participen en el disseny i construcció d'equips d'alta tecnologia per a grans instal·lacions científiques com el Gran Telescopi de Canàries, o el Sincrotró de Barcelona, fins i tot fabricant components per a l'Estació Espacial Internacional. Ramem col, a més, amb els principals centres de recerca del país (INTA, Ciemat, CSIC, etc.) Per a la recerca i el desenvolupament de diversos projectes tecnològics.
Des de principis de 2004, Ramem utilitza el Far Gage juntament amb el programari CAM2 Measure i una base magnètica, que permet posar el Gage on es necessita. L'aplicació més rellevant que realitza l'equip Far Gage a Ramem, és la de participar activament en els processos de verificació, muntatge i assajos que l'empresa realitza sobre els equips que fabrica per a clients (EADS, ITP, GM Iberia, Repsol, Inta, Robert Bosch, ...) i que desenvolupa en la seva activitat de R + D.
Ramem ha aconseguit augmentar la sensibilitat dels DMA's (nassos electrònics) diversos ordres de magnitud per sobre de la d'un gos, fins a aconseguir un nou rècord mundial de resolució, fita aconseguida gràcies a la precisió i rapidesa amb la qual es pot procedir amb el Gage a ajustar paral·lelismes, concentricitats, perpendicularitat, etc.

Empreses o entitats relacionades

Centro de Investigaciones Energéticas, Medioambientales y Tecnológicas
Consejo Superior de Investigaciones Científicas
Innovaciones Técnicas Agrícolas, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

    Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Química

    03/10/2024

  • Newsletter Química

    26/09/2024

Enllaços destacats

TechsolidsSmagua - Feria de ZaragozaAECQAWA Show2be

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis