Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Tecnociencia, el primer portal español de ciencia y tecnología
Compta amb més de 70.000 registres d'informació

Tecnociència, el primer portal espanyol de ciència i tecnologia

Redacció QU01/04/2004
El portal Tecnociència és una plataforma d'internet al servei del sistema ciència-tecnologia-empresa. La seva base de dades, a l'inici del seu funcionament, disposa de més de 70.000 recursos que inclouen projectes de R + D, notícies científiques, legislació, i equipaments i serveis científics i tecnològics.
Imagen
El portal, www.tecnociencia.es , és una iniciativa del Ministeri de Ciència i Tecnologia, desenvolupada i gestionada per la Fecyt. Compta amb el suport tècnic i operatiu del Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC) i manté acords de col·laboració amb la Conferència de Rectors Universitaris d'Espanya (Crue), la Confederació Espanyola d'Organitzacions Empresarials (CEOE) i amb més de 60 entitats.

Els tres objectius bàsics del portal Tecnociència són: establir un canal de comunicació ràpida i eficaç entre els diferents agents del sistema espanyol d'R + D; transferir amb la major fluïdesa els resultats de les investigacions científiques a les empreses, amb el propòsit que puguin aplicar en els seus processos productius, i difondre el coneixement tecnològic i científic a la societat.

A través del portal es pot accedir al major volum d'informació possible sobre el coneixement científic i tecnològic espanyol, tant d'universitats i organismes públics de recerca com de centres tecnològics, empreses i parcs científics.

La informació que es facilita està adaptada a les necessitats de cada tipus d'usuari, existint àrees específiques amb menús diferenciats per a empresaris, investigadors i societat en general.

La posada en marxa del portal Tecnociència ha suposat un desemborsament de 1,5 milions d'euros l'any 2003. El seu pressupost per al 2004 és, igualment, de 1,5 milions d'euros, incloent desenvolupaments addicionals, integració d'agents i operació del portal.

Equirepsa

Aquesta empresa que, amb tecnologia pròpia està especialitzada en tecnologia de buit i processos tèrmics, ha renovat completament la seva pàgina web. Entre altres novetats presenta una nova edició de continguts i un millor disseny que permet una ràpida i més fàcil navegació a l'usuari, així com la possibilitat de descarregar tots els seus catàlegs en format pdf; informació sobre diferents aplicacions, i diferents models de sol licitud d'oferta, corresponents a tots els equips del seu programa d'activitats.

Aquesta posada al dia de la pàgina web correspon a la filosofia de Equirepsa d'oferir sempre als seus clients la màxima informació possible sobre la identitat de l'empresa, productes, referències, xarxa comercial, etc. L'adreça d'accés continua sent la mateixa: www.equirepsa.com .

Nova web de l'ambaixada britànica

L'ambaixada britànica estrena una nova pàgina web sobre medi ambient al Regne Unit. L'objectiu d'aquesta web és mantenir informat al públic espanyol sobre les últimes novetats en l'elaboració de polítiques mediambientals per part del govern britànic. El web se centra en l'explicació de les línies d'actuació prioritàries de l'executiu, detallant així les polítiques en matèria d'energia, canvi climàtic, organismes modificats genèticament, desenvolupament rural i substàncies químiques. Tenint en compte, a més, l'impacte d'altres polítiques com la política agrària comunitària en el medi ambient i sense perdre de vista les directrius sobre desenvolupament sostenible, punt de referència principal per al govern britànic, no només en relació amb les polítiques mediambientals, sinó també amb les polítiques econòmiques i socials. Tota la informació es troba en http://www.ukinspain.com/monograficos/medioambiente/default.asp?IdNavSections=133&lang=es

Empreses o entitats relacionades

Consejo Superior de Investigaciones Científicas

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

    Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Química

    03/10/2024

  • Newsletter Química

    26/09/2024

Enllaços destacats

TechsolidsSmagua - Feria de ZaragozaAECQAWA Show2be

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis