Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Productos en Equiplast

Productes en Equiplast

01/01/2000

AEM-ANONIMA D'ELECTRÒNICA I MAQUINÁRIA, S. a.

Màquina rotativa soldadora per alta freqüència.; Premsa pneumàtica de 10 o 15 kW. equipada amb plat giratori de 4 o 6 posicions, per a aplicacions de blíster, productes hospitalaris, etc.; Màquina de safates laterals, amb accionament automàtic i memòria.; Soldadora per alta freqüència, per a processos de soldadures universals.




AGF INSTRUMENTS, S. a.

Inyectoras Haitian de 80 a 3.500 T; Molins trituradores de plàstics d'1 a 100 HP; Màquines de bufat de l'empresa Akei Holdings Co.



AIXIA, S. a.

Endolls ràpids refrigeració de motlles; Miniamoladoras pneumàtiques; Alicates pneumàtiques; Atornilladores pneumàtics; Claus d'impacte pneumàtics.; Mànegues pneumàtiques; Conjunts de filtraje.



ALBOEX, S.L.

Molins Rapid:Nova gamma amb diàmetres de rotor de 150, 200, 260, 350, 450, 600 i 800 mm.

Refrigeradors Tool-Temp:Nova gamma des de 5000 fins a 95.000 frigorias. Tots els models amb gas no contaminant.

Detectors i separadors de metalls S+S: Nou model MFE per a màquines d'injecció, extrusió i bufat.

Deshumificador Labotek: Nou model Mini-DFD, per a un o més plàstics simultaneamente.

Destrozadores Linder: Nou model equipat amb un cilíndro amb multicuchillas, pressió sobre el material a triturar i tamís.




ALIMATIC, S.L.

Equip totalitzador,control i registre de la quantitat de material que consumeix la màquina de transformació. Aplicable a extrusores sopladoras i inyectoras.

Comunicació amb PLC per a supervisió de fins a 30 equips.

Deshumificador de materials tècnics, amb registre de paràmetres de producció de pantalla tàctil gràfica, i possibilitat de connexió a PC o impressora per a obtenció i tartamiento de registres.

Completa gamma de dosificadors mescladors gravimétricos, amb capacitat entre 30 i 2000 Kgs/h, i de 2 a 8 components.

Execució especial per dosar colorant o additiu en pols. Programari de control i supervisió del consum de cadascun dels materials per cada màquina, o integrat per coextrusoras.




ANTONIO CARRASCO, S. a.

Portamoldes d'alumini, per a prototips i sèries curtes

Catàleg interactiu en CD-ROM

Cilindres intel·ligents Vega (Itàlia)

Homologació 150 9002



APLICACIONS INDUSTRIALS I DE DISSENY AVANÇADES, S.L.

Impressió 3D d'alta velocitat.

El sistema de Prototips Ràpids Z402 de Z Corporation, és un sistema econòmic per a creació de models conceptuals que construeix peces en un entorn d'oficina, oferint als dissenyadors, enginyers i fabricadors mitjans per comunicar i millorar els seus dissenys en Tres Dimensions en comptes de fer-ho en paper o visualitzar-ho en la pantalla. El sistema Z402 té una velocitat d'entre 10 i 20 vegades major que qualsevol altra impressora 3D del mercat. La tecnologia del sistema Z402 ha estat desenvolupada i patentada pel MIT i llicenciada a Z Corporation.

Nou sistema SLS per Rapid Prototyping and Manufacturing

DTM Corporation d'Austin, Texas, EUA, ha llançat una nova versió del seu sistema de prototips ràpids amb tecnologia SLS, Sinterització Selectiva per Làser, la nova Sinterstation 2500plus. Aquest nou sistema s'ha modificat per millorar encara més la seva facilitat d'ús, precisió i productivitat.

Amb la introducció d'aquest nou sistema i dels nous materials DuraFrom T Polymide, DuraForm T Glass Filled, Copper Polyamide i RapidSteel 2.0, DTM ha actualitzat gairebé tota la seva línia de productes.

CastForm PS

DTM Corporation, Austin, Texas, YSA, ja té a la seva disposició el nou material per a aplicacions de fosa de metalls.

Enginyeria basada en el coneixement

En el camp d'enginyeria la signatura Knowledge Technologies International (KTI) presenta una eina de programari basada en tecnologia KBE ( Knowledge Based Engineering).




ARBURG, S. a.

Presentació de màquines de grandària superior; Màquina i perifèrics a l'execució de material cilíndric; Presentació global de la sèrie C; Presentació global de la seriï S.




ARCADE, S.R.L.

Extrusora per a film bufat; Mescladores; Mescladors continus per a sòlids i pólvores.




ARCOTEC GMBH.

Pretractaments superficials Corona




BATTENFELD

En l'apartat d'injecció es va presentar una nova solució per a aplicacions en l'àmbit interior d'automòbils, mitjançant el procediment In-Mould-Decoration

Es tractava d'una peça de revestiment interior d'automòbil realitzada amb aquest procediment en un model HM 3500/1900 equipada amb un comandament Unilog 9000 C. La màquina disposa de perifèrics especials que permeten l'alimentació òptima de la làmina decorada i preformada, així com la seva fixació en el motlle mitjançant càrrega electrostàtica. La sèrie HM és òptima per a la fabricació d'aquest tipus de peces gràcies a les seves característiques: elevades velocitats d'obertura i tancament i alts rendiments d'injecció, juntament amb un reduït consum d'energia. A més, el model HM, com a màquina de 3 plaques, ofereix una precisió enorme amb les consabidas avantatges d'una mínima flexió de les plaques i una òptima transmissió de força en el motlle, amb la longitud d'una màquina de 2 plaques.

Battenfeld Gloucester, el proveïdor de sistemes d'extrusió per a film i làmina de plàstic, va mostrar dos exemples de la seva avançada tecnologia de control de processos.

Proveïdor des de fa temps a Espanya i Portugal a través de Battenfeld Ibèrica S.A., Battenfeld Gloucester ha presentat recentment cert nombre d'avanços tecnològics en la producció de film bufat, cast film, làmina compacta i làmina escumejada. Aquests inclouen el disseny de clavegueres, noves estructures de fileres, tecnologia de refredament i una diversitat de bobinadores dissenyats per a una màxima productivitat de productes específics de film i làmines extruídos. I sobretot això i va poder obtenir informació en el stand.




BAUSANO GROUP SPA.

Extrusores doble claveguera Multidrive. MD-30. MD-52. MD-72. MD-90. MD-125. MD-154. MD-170 amb relacions L/D de 19 a 29. L'extrusor MD-30 és adequat per a experiments i assortit de mostres. La característica principal d'aquest extrusor és el cilindre, que es pot obrir en dues parts i permet inspeccionar l'estat de gelificació del material. L'aixecament de la meitat superior, el tancament del cilindre i el blocaje de les maixelles còniques, es realitza mitjançant cilindres hidràulics. L'extrusor és controlat electrònicament tràmit el sistema PLC.




BILLION

Juntament ambActronic va acudir amb dues màquines: Una inyectora H780-200 T de la gammaHercule Plus apropiada, en particular, per a la injecció de gran velocitat de peces amb paret prima i per a la producció d'articles que precisin un cabal de plastificació elevat.

L'altra màquina va ser una H470-140T de la gamma Hercule, en una versió mico-matèria, per posar en relleu les seves 50 anys d'experiència en les màquines d'injecció. Una altra novetat interessant en el si deBillion és la que es va anunciar ja en l'Europlast de Paris: el llançament d'una nova inyectora d'1.000 T que completa la gamma mitjana modular que ja inclou màquines de 430, 550 i 750 T.




BRAMPTON ENGINEERING Inc.

Nou anell d'aire d'altes prestacions.Esde doble refredament, amb llavis de doble orifici. Inclou com a secundari (collaret extern) amb tres files de forats (cada fila té ajust propi) per aconseguir una major estabilitat de la bombolla sobre un ampli rang de polímers.

Permet ajustar el volum d'aire entre l'orifici primari i secundari per cobrir un ampli rang de resistències de massa fosa de les diferents resines.




CAUFAR, S.L.

Robots seriï CNC per a màquines de 80 a 2000 t; Molins GRS instal·lacions centralitzades, totalment personalitzades, gravimétricos màxima precisió per al dosatge, termoreguladors amb les últimes tecnologies, refrigeradors àmplia gamma per cobrir totes les necessitats.




CAYFI

Augmenta la capacitat de producció de fileres i calibradors:El pla d'inversions de l'empresa preveu l'adquisició d'una nova màquina d'electroerosió, que se sumarà a les dues ja existents, així com d'un centre de mecanitzat.

Fileres i calibradors en acer inoxidable:Una de les novetats importants de cara a un futur proper és la realització de fileres i calibradors en acer inoxidable, en substitució del bronze. Si ben ja s'està fent, un nou centre de mecanitzat permetrà la producció de tots els calibradors en acer inoxidable

Des de perfils de coextrusión complicats, fins a dimensions de 600 mm d'ample




CELINFA, S. a.

Flamejat – Plasma:És un sistema eficaç i econòmic per augmentar l'adherència en tot tipus de plàstics com PVC, PE, PP, ABS, etc., així com altres productes derivats en industrials processos de pintat, impressió, adhesivado, escumejat, vernissat i molts altres.

Sistema electroestatico per a processos d'etiquetatge en motlle (IML):Un nou mètode d'adherència estàtica per càrrega electroestática, ha estat introduït amb gran èxit.

Aplicacions de l'eliminador antiestàtic Conveyostat per a línies pneumàtiques de transport de producte: Indústria transformació de plàstics : Reciclat i recuperació de materials, processos d'envasament de productes alimentosos en gra o pols, netejador de materials plàstics granulados en processos de reciclat i recuperació.

Generadors de càrregues electrostàtiques MOD.AT-30:per efectuar la unió "temporal" per alta tensió de dos materials.

Pistoles antiestàtiques. El mod. COBRA proveeix un potent doll d'aire ionitzat per efectuar la neteja i neutralització de grans superfícies

Soplador antiestàtic model compact-blower.

Barres antiestàtiques tipus S-5 / S-5-2.

Tractament corona per a objectes irregulars i films plasticos "CELINFA".




CENTER PLAST - GUNTHER

Microfechador a partir de diàmetre 2.6 mm Günher; Càmeres calentes de 230 v., 24 v. i 5v.; Accessoris de refrigeració per a motlles i injecció; Armaris de control de temperatura.




CENTROTECNICA, S. a.

La signatura italiana Industrie Generalli, que ha subministrat al nostre país gairebé un centenar d'equips d'extrusió en els últims anys, ha confiat, des de novembre, la seva representació per al territori espanyol a Centrotécnica. L'empresa produeix línies completes per a la granulació de PVC, turbomezcladores des de 10 fins a 1.200 l i de laboratori, enfriadores fins a 6.000l; extrusores doble estadi i doble claveguera, extrusores doble claveguera paral·lela corrotante; línies completes d'extrusió monohusillo i doble claveguera per a tub, perfil, coextrusión d'HDPE, LDPE, PET, PP, PC, PS i uns altres.

B.M Biraghi. Nova gamma d'inyectoras de "sintesi-Evolució"; Dr. BOY. Especialista en injecció de micropiezas; BOY. Nou microprocessador PROCAN CT; Sitges meszcadores d'alt rendiment de C.T. perifèrics; Nous trituradores a peu de màquines ENGIN PLAST DUE SLBM 200; Nou molí especial termoconformació ENGIN PLAST DUE, SLBA – TF; ENGIN PLAST DUE - PADOVANI. Perifèrics. Molins-Alimentadors-Assecadors-Dosificadors; Gala, Granulació sota aigua per Masterbatches; Nova màquina MSK - 1600 WP; ITALTECH, sèrie, amb motor electrico i baix consum; Presentació Mundial de triturador Goliath twin " 3 arbres ", de Moditec; NOVA FRIGO. Nous refrigeradors d'aigua modulars. Nous atemperadores per a motlle per aigua i oli; PRT filtro contínuo autolimpiante per a extrusió, d'alt rendiment; PRT, recuperació amb alta rendibilitat de plàstics mixts; Unió, línia per a planxa.;Extrusores doble claveguera corrotantes de laboratori TSA;Robots i manipuladors Campetella (Itàlia)




CMS Espanya

El robot de tall PK va mostrar els avantatges del centre de treball a control numèric. CMS és una empresa italiana que explica a Espanya (Betera, València) amb l'empresa CMS Espanya, S.L.




COEMTER, S. a.

Màquina confeccionadora de borses de samarreta en blocks, a dues pistes, partint de bobina única o dues bobines independents impreses.

Incorpora la més avançada tecnologia i està prevista per a una màxima flexibilitat i facilitat d'operació que la fa ideal per a sèries curtes.

Model: TER BLOCK 855 SÈRIES.





COMERCIAL DE MAQUINÀRIA D'IMPRESSIÓ

La seva novetat més interessant va ser el model V 60/90 Duo de Tampoprint, que imprimeix peces en dos colors amb un sol útil i sense necessitat de desplaçar-ho. Utilitzant recipients de tinta de dos colors pot imprimir amb un màxim de 4 colors. El període de temps entre la presa de tinta i la transmissió de tinta dels tampons sempre és el mateix. Mentre el primer tampó transfereix la tinta a la peça, el segon pren la tintadel clisé. La tinta es transfereix sempre al mateix lloc. Els eixos de moviment horitzontals dels tampons estan disposats en angle de 60º.



COMERCIAL LAYRET, S. a.

Comercial LAYRET, S. a. va presentar, dins d'un renovat programa de maquinària per al plàstic, la col·laboració de tres de les seves signatures representades en els respectius camps d'extrusió, termoconformació i impressió, per aconseguir una producció econòmica de gots i tapes de plàstic: SML Lenzing, Greiner i Van Dam.

D'especial interès per als visitants va ser el centre de mecanitzat de l'empresa Maka, especialment pensat per a plàstics.



CONSTRUCCIONS MARGARIT, S.L.

Màquines servoeléctricas d'injecció.

Les màquines d'injecció servoeléctricas MargaritJSW de la seriï J-EL-II, desenvolupades a Japó Steel Works Ltd., representen el gran avanç que està aconseguint amb aquest tipus de màquines a tot el món. L'última generació, presentada després de 10 anys d'experiència, és en l'actualitat la més moderna del mercat.

Gamma de màquines actuals: J35L'II; J55L'II; J85L'II; J110L'II; J180 L'II; J350L'II.

Les màquines J-L'II es caracteritzen per :Major rigidesa, alta velocitat de cicle, injecció/compressió i moviment conjunt.




KRAUSS-MAFEI KUNSTSTOFFTECHNIK Gmbh

Programa de producció :

  • La Tècnica de modelo per injecció està representada a Espanya perCOSCOLLOLA COMERCIAL,S.L.: Màquines inyectoras amb forces de tancament de 300 fins a 64000 KN per a la transformació de termoplàstics, duroplásticos i elastòmers per a procediments especials i línies per a la producció de CD’s, CD-R’s i DVD’s. Solucions adaptades a qualsevol camp d'aplicació, des del sistema de modelo per injecció fins a la planta sencera.
  • Tècnica extrusora: pròximament es va a constitiuir una nova oficina a Espanya per a la línia d'extrusió de KM.

Extrusores monhusillo i de doble claveguera, equips secundaris per a extrusores, motlles i sistemes de calibratge, components d'automatització i plantes granuladoras, línies extrusores completes per a la fabricació de tubs, perfils, plancas i granulació.

  • Tècnica de reacció (Transpur)

Màquines i equips per a la transformació de poliuretà i d'altres materials reactius, així com d'agents alternatius de propulsió. Elements dels equips : equips de reacció - alta pressió, màquines dosificadores, estacions de barreja prèvia de pentà (Pentamix), taules rodones, portadors de motlles, capçals de barreja i manipuladors de capçals de barreja.

Procediments especials: modelo per injecció de llargues fibres PUR, modelo per centrifugació, addició de CO2, transformació de la caga, així com tècniques de reciclat.



COVEX RS EXTRUSION, S. a.

Instal·lació de coextrusión 3 capes per a film bufat (PERD-HDPE-LLDPE) composta de dos extrusores 60/28 i un extrusor 68/28.

Capçal de coextrusión 3 capes IBC. amb refredament interior de la bombolla controlant l'ample automaticamente, recuperant-ho en cas de burxada i eliminant olors en el film ( Sobretot quan s'usa PE reciclat) Calandra "reversible" que permet l'obtenció de bobines geometricamente perfectes amb conicidad zero. Bobinador automàtic.



CRN TECNOPART, S. a.

Emissors ceràmics de rajos infrarojos d'alta temperatura de radiació.

  • Model SHTS (quadrat 96 x 96 mm.) 800 W. 230 V.

Temperatura d'emissió : 900º C.

  • Model HLS emissor cilíndric amb reflector ceràmic daurat.

Hi ha dos models : HLS 32 x 248 mm. 750 W. 230 V.

HLS/2 32 x 123 mm. 325 W. 115 V.

Temperatura d'emissió : 1000º C.



CRONOPLAST, S.L.

Babyplast 6/6M.Va presentar una versió avançada de la Babyplast modelo 6/6.

Neix com a fruit dels treballs en R+D de Cronoplast. Una nova versió que incorpora tot un seguit de novetats que, permetran obtenir un major rendiment i, sobretot, una major fiabilitat en els processos productius: 1- Premsa hidràulica (1.1-Explusión, 1.2- Injecció, 1.3- Segur hidràulic); 2 - Rampa caiguda peces; 3- Safata; 4 - Chassis; 5 - Racoreria.




CUMSA

Pinça clau:Nova versió de la pinça plana (desmoldea petits negatius), que suposa una simplificació del procés d'instal·lació, i incrementa la zona disponible per a la figura. A més incorpora un altre avantatge que és la possibilitat d'allargar la pinça amb un sistema tipus modular. La clau de fixació és l'element que garanteix el posicionat correcte i un recorregut suau.

Base Monobloque: Revolucionari sistema de marcatge múltiple en el qual els inserits són reemplazables (novetat mundial). Així poden canviar-se característiques del motlle.

Datador Lateral:Permet el marcatge de peces termoplàstiques que fins avui requerien operacions addicionals al seu conformat.

Expulsor expandible:Aplicant el principi usat en la pinça plana, s'aconsegueix instal·lar en l'espai que ocupa un expulsor de diàmetre 8,10 o 12.

Retensor corredissa:Aquest element funciona com un clip, subjectant parts mòbils d'un motlle permetent que en tornar a tancar-se el motlle, l'element mòbil estigui sempre en la posició correcta.



DAALGO, S.L.

Centre automàtic de tampografía model PSTE/160-6CE.

Composició de l'equip:

  • Estructura base realitzada en acer soldat i vernissat que suporta a la taula mòbil motoritzada de carrera vertical de 250 mm.
  • Disposa d'un grup de moviment del cap porta-tampó en eix cartesià amb moviment mitjançant motors electromecànics amb motor BRUSHLESS.
  • Grup de rotació de 360º del cap porta tampons amb motor pas a pas.
  • Sis bases porta clixé amb rotació +/- 5º.
  • Sis tinters hermètics amb anell ceràmic de 160 mm. de diàmetre.
  • Zona d'emmagatzematge de tampons de 4 posicions amb dispositiu d'enganxi i deixa anar ràpid.
  • Alimentació elèctrica 220 volts, trifàsica, amb circuit auxiliar de 24 volts.



DEMAG ERGOTECH

Demag Ergotechva mostrar tres màquines per a aplicacions d'alta tecnologia.

L'AErgotech 250/560-840 L'EXIS (2.500 kN de força de tancament, 560 mm de llum entre columnes i unitat d'injecció de 840) per a taps de PELD en un motlle de 32 cavitats de Caco Pacific, dels Estats Units.

També va mostrar la producció de tancaments per tetra-briks, pensats per a begudes, que es poden tornar a obrir, i que es componen d'una base de polietilè i una peça de polipropilè que incorpora la rosca. Es fabricaran en una AErgotech 50-120h/80v multi@, de 500 kN.

En tercer lloc, la sèrie AErgotech concept UN/concept DUES@ va ser preparada en exclusiva per Equiplast. Una AErgotech 60/420-200 concept DUES@ (600 kN de força de tancament, 420 mm de llum entre columnes i una unitat d'injecció de 200), va produir una peça tècnica molt exigent.




DESENVOLUPAMENTS D'ULTRASONS, S.L.

Soldadora d'ultrasons de 20 kHz: Desenvolupaments d'Ultrasons disposarà a partir del mes d'abril o maig del 2000 d'un nou equip de la seva representada Rinco Ultrasonics per oferir als seus clients. Es tracta de l'equip per soldar per ultrasons Dynamic 3000 P, ja existent en la gamma de productes del fabricador, però no disponible comercialment a Espanya fins avui citada.

La freqüència a la qual treballa és de 20 kHz i pot ser utilitzat amb generadors d'1.000, 1.500, 2.000 i 3.000 watios. Pesa aproximadament 115 kg (sense generador) i, com és lògic, compleix amb les normatives CE vigents.

Màquina d'Ultrasons marca Rinco Model MP 202 PCS (nova) 20 Khz.

Capçal d'ultrasons de 20 Khz. Marca Rinco Model SV 20 100.

Capçal d'ultrasons marca Rinco SV 35-50 de 35 Khz.

Capçal d'ultrasons marca Rinco Model DT. 35 - 20 de 35 Khz.




DEUBLIN IBERICA, S. a.

Capçal pneumàtic mecànic; Juntes rotatives; Capçal expansiu Deublin; Eixos expansius amb un ampli marge d'expansió (wide range); Nova junta rotativa adaptada per flexográficos; Eixos expansibles per a subjecció de bobines; Junta rotativa per a ús general.




DIAPAM

Va presentar els següents equips:

Deshumidificadores Motan individuals de 40 a 120 m3/h

Deshumidificadores centrals Motan de 200 a 1.200 m3/h

Alimentadors Motan de tremuja per buit

Dosificadors volumètrics i gravimétricos Motan




DNC, S. a.

SIDE va presentar el seu nou model de sopladora de preformas PET, TMS 1001, per a la producció d'ampolles o envasos de boca ampla. Aquesta màquina, que completa la sèrie TMS, és la forma més senzilla i econòmica de produir en PET arribant fins als 1300 envasis/hora, depenent del tipus i format de l'envàs a realitzar i amb una capacitat de fins a 2 litres.

Un nou disseny, més compacte i ergonòmic caracteritza aquest nou model que incorpora, com la resta de la sèrie, els últims avanços tecnològics per garantir un alt rendiment. La pantalla tàctil per al control de la màquina ofereix agilitat i fiabilitat a l'hora de la seva programació i funcionament.

Amb la simplificació al màxim del procés de producció, SIDE ha desenvolupat la sèrie TMS, que ofereix una solució ràpida i econòmica reduint des del principi el cost final de l'envàs.




I.P.A.

1) Sistema de canal calent EWIKON va presentar les següents novetats :

  • Filtre d'injecció de vàlvula amb tancament coaxial.
  • Filtre lineal multipunto.
  • Filtres d'injecció de gran capacitat.
  • Nou catalogo i Cd-rom.

2) Presentació dels nous equips de micro filtració d'oli triple-R.




I. i. S. T. CROMA IBERICA, S.L.

Equip Lexica 200

Màquina tampográfica meca-trónica d'impressió multicolor de fins a 8 processos d'impressió alternativa sobre les 3 dimensions de la peça. registre micrométrico entre colors des de panell d'operador.

Equip lexica 125

Màquina tampográfica d'accionament mixt: meca-trónico i pneumàtic, que permet igual que la versió 200 la impressió alternativa multicolor en 3 dimensions. Equipo modular que permet la intercambiabilidad total d'accessoris amb la resta de productes de la gamma.

Aparell de neteja al 1050

Sistema de neteja simple, practico i funcional ideal per a la neteja de tot tipus de peces i components en contacte amb les tintes.




ELBA SPA

SAV – soldadora automàtica per a borses de buit de diverses capes

PA/PE - PET/Al/PE - Al/PA.




EQUIFAB, S.L..

Nova generació de màquines de refrigeració d'aigua, per al sector dels plàstics i tractaments galvanitzats.

Màquina refrigeració de l'aire per a les màquines de bufat de cossos buits/ ampolles/ a baixa temperatura - 25º C. Increment de producció del 20 % al 40 % més.



ERINCA, S.L.

Esprintador - 7.

Màquina per al sector de la microinjecció amb un tancament per pistó de 7 lóm., injecció per claveguera i comandament proporcional, que activa sobre la velocitat i la pressió.

Esprintador-11

Màquina per al sector de la petita peça dotada d'un tancament per pistó que desenvolupa 11 tom. injecció per claveguera i comandament proporcional

Bombes Peristallicas ER-1.

Dosificadores de gran precisió.

Amb una estabilitat del 0.1 % i una reptibilidad de temporització del 0.001 %, possibilitat de canvi de capçals.




EXCLUSIVES HERNNA, S.L.

Fabricants de sistemes de canal calent per a injecció de plàstics.

Fabricants d'equips de regulació de temperatura a microprocessador i analògics.

Productes dissenyats i fabricats en les nostres oficines.




FERROMATIK MILACRON

Equipo mico-sandwich i Airpress III de la seriï K-Tec totalment hidràulica, amb forces de tancament de 400 a 4.500 kN. Va mostrar la injecció de dos components en un braç de fixació per a l'eixugaparabrisa frontal d'un cotxe. El núcelo és de poliamida reforçada amb fibra de vidre i l'exterior de PP




FTI ESPANYA, S. a.

Va presentar els següents equips de Mecasonic.

Màquina de soldar per ultrasons

Màquina de soldar per placa calenta.

Màquina de soldar per vibració.

Màquina de soldar per rotació.

Màquina de soldar metalls no ferrosos.

Màquina per soldar aplicacions especials (automoció, etc.)



FAS CONVERTING MACHINERY AB

Línia per a fabricació de borses sobre corrons



FLEXOTEC, S.L.

Impressores flexográficas

Impressores independents i en línia per a la impressió de plàstics.

Cortadoras-Rebobinadoras

Per a films plàstics.

Impressores de marques i equips auxiliars per al sector.




GEBA GmbH:

Compostos de plàstics tècnics.

Desenvolupament de fórmules.

Coloracions i tractaments especials a partir de 25 Kg.

Desenvolupament i execució del reciclatge tecnologies i tècniques de procés.




GECOMPLAST, S.L.

Compost de plàstics tècnics: ABS, ABS/PC, PA, PEI, POM, PMMA, PBT, PVDF, TPV, TPE i uns altres.

Recuperació de tot tipus de plàstics.

Coloracions i tractaments especials a partir de 25 Kg.




GEROSA3 SPA

Plantes per a la producció de preformas i contenidors en PET i PET/PEN amb sistema mico etapa i bi-etapa.

Les màquines produeixen contenidors per mitjà d'injecció-estiro-bufat a 1 etapa o a través de processos a 2 etapes. Les màquines a i etapa treballa amb una unitat productiva d'injecció GE-ISBM. Les màquines a 2 etapes treballen amb dues unitats productives, una de les quals és el satèl·lit GE que produeix preformas i l'altra és la d'estiro-bufat, tipus blow, per a motlles amb 1, 3, 6 cavitats per produir contenidors.




GESTION DE TERMOPLASTICOS, S.L.

Planeadora rectificadora de cants i talls, per a fulles de tall per a plàstics, totalment automàtica.

Afiladora de fulles semiautomàtica d'1.5 m.

Cisalla de tall per a bobines, bales i mazacotas de plàstic de 60 t.

Fulles per a molins, aglomeradores, cisalles, tallarinas, etc.



HENNECKE GMBH.

Màquines de poliuretà, mescladores, capçals mescladors, portadors de motlles, tecnologies de reciclat, plantes d'elastòmers.




HERGOPAS, S. a.

La seva principal novetat va ser una encajadora d'envasos en safates, amb acumulador de fins a 6 safates buides, amb un procés totalment automàtic. Permet seleccionar el format dels envasos per pantalla tàctil i és útil paraenvases de 500 ml fins a 5.000 ml ne formats oval, rodó i rectangular. La safata té una capacitat per a mitjà europlaet o europlaet sencer. Té una capacitat de 3.000 envasis/hora, segons el format.

Un altre dels productes exposats va ser el comprobador d'estanqueïtat Visporo, que es caracteritza per la facilitat en el seu maneig.



IMEVAL, S.L.

Regulador de temperatura THP 48
És un regulador de temperatura, completament digital, posseeix autoturning i dues reles de sortida.

Sensors capacitativos seriïs CAS.
Especial per a control de nivells en sitges de plastico; versions per a alta temperatura i per a altes càrregues electroestáticas.




IMIPLAST

Màquines d'injecció-estirat-bufat, amb consum energètic inferior al 60% respecte al seu equivalent hidràulic
Molins; cintes transportadoras, alimentadors, termòmetres sense contacte, caudalímetros.



IMVOLCA

HMPC 450 T: Inyectora compacta i ecològica

Mir incorpora en aquesta inyectora dues dels seus recents tècniques, batejades amb nonmbres que no deixen lloc a dubtes: Compac-Ecologica, són dues tecnologies que es combinen en aquesta màquina fabricada per Mir, que les seves principals característiques, evidentment, són que és compacta i que és ecològica

Inyectora de 80 T per la co-injecció i el coestampado:La co-injecció neix principalment de l'exigència de realitzar el producte amb un nucli en material reciclat i una part exterior en material verge. Amb la tecnologia de Mir, s'injecten dos polímers diferents a l'interior de la cavitat del motlle, utilitzant un sol canal d'ompliment. La màquina està dotada de doble injecció traslladable.

El co-estampat és la sobreposición de dos polímers i és ideal per produir productes bicolores.

MPOG 50 per a la injecció de silicona liquida: Aquest model de Mir és unamáquina horitzontal dotada de tancament de pistó directe i grup d'injecció amb claveguera punzonante..

MVPI 270 T, inyectora vertical per a elastòmers:Una de les propostes més recents de la italiana MIR en el camp dels elastòmers és la màquina amb la unitat d'injecció FIFO.

Un refrigerador d'aigua amb acumulador d'energia:Aski, produeix refrigeradors modulars amb acumulació d'energia que presenten nombrosos avantatges.

Altres productes: Sistema de tall de grànuls submergit en aigua; Granulador per situar al costat de la inyectora; Tallarina per a granular, per a productors i recicladores; Nova generació d'instal·lacions per reciclat; Extrusores específiques per a perfils de finestres; Extrusores per a perfils; Mescladors en continu per a compostos i masterbatches; Línies per a tub corrugado de gran diàmetre; Instal·lació específica per a tub corrugado de petit diàmetre; Línies per pefilería de productes rígids plastificats; Extrusores de doble claveguera corrotantes amb alimentadors laterals; Carros d'arrossegament i abocardadoras per a tub; Calandras per a làmines d'un màxim de 2.500 mm; Cambiadores de filtre.



INDUSTRIAL I COMERCIAL MARSE, S.L.

Mesclador de sobre tremuja.
Vàlvula proporcional.
Estufes de sobre tremuja.
Termoregulador de motlles.
Manipuladors.
Dosificador
Deshumificador
Alimentador trifàsic.



IONMED ESTERILITZACIÓ, S. a.

Reticulación de Polimeros ( PE, EVA,, PA, PA,...) per a la indústria de cables, canonades, components electrònics, etc.

Quadre de Resina (Composites per a indústria aeronàutica i unes altres)

Reticulat de cautxús exempt de sofre

Esterilització/ Higienización de tot tipus de productes.



J. AMAT

Va presentar de la seva representada Axel Plastics la nova lúinea de desmoldeantes semipermanentes Xtend. La gamma sde ha desenvolupat en base aigua i dissolvent. Els seus principals característiques són: no deixa residus en els motlles; no necessita abrillantat; permet un major nombre de desmoldeos; són compatibles amb tots els tipus de resines i cautxús.



KUGO, S.L.

Capçal extrusió.; Feedblock extrusió; Prestatgeria de claveguera per a extrusió; Extrusora amb camises transparents basada en extrusora de laboratoris instal·lada en carcassa amb rodes; Estació de tractament amb diferents elèctrodes.; Generador de 5 kW. amb tecnologia IGBT; Inyectora de cautxú, model MTF 400/80. Injecció superior.



LAPEYRA I TALTAVULL, S. a.

Novetats Windmöller & Hölscher en extrusió.

TANDEX R Extrusió, per bufat, per tecnologia de doble bombolla (in-line, off-line) obtenint reducció d'espessor, incremento propietats mecàniques i òptiques, procesabilidad i propietats barrera.

VAREX R Nous desenvolupaments en línia d'extrusió per bufat com : Multicone R extructura cònica-modular per coextrusión fins a 7 capes en ample de 1200 mm. OPTIFIEL P-2K, control automàtic d'espessor acoblable a instal·lacions actuals, CANTRAC R, tecnologia per bus digitel de dades, motors de corrent altern i descentralització d'ordinadors, HQ i HPS clavegueres per a aplicacions minerals per processar LDPE, LLDPE, HDPE, PP, en PE, EVA, inomeros, PA, EVOH, HDPE.

FILMEX R Últims desenvolupaments en extrusió (cast) plana fins a 7 capes per a aplicacions d'alta qualitat, amb desenvolupaments com: compensació automàtic del neckin, control automàtic del perfil de bobina preventiu, CANTRAC (R), FILMATIC W (bobinador reversible per torreta).



M.A. de C. SNC

Soldadura automàtica de borses de polietilè tipus samarreta a 4 pistes d'alta producció - Electrònica i computerizada.

1800 m/m Ample bobina i fins a 250 cicles minut.

1200 m/m diàmetre de bobina i 1200 m/m ample de soldadura.



MACCHI SRL

One three layers blowing film coextrusion line for the production of film with a maximum lay flat of 2350 m/m.

Line of high techonology with be device and new generation of coextrusion head sèrie " coex flex " - Oscillating take off out, and two positions winder macchi line production includes also single layer extrusion line for HDPE and LDPE, five and seven layers line for barrier film. Cast line for stretch and p.p. film.



MAQUINÀRIA TERMO PLASTICO, S.L.

Termochiller
Refrigerador/Atemperador per a motlles amb temperatura de treball de - 5º C a 95 º C.

Termotech plus
Atemperador per a motlles amb bomba a pressió / depressió.

Trio
Sistema d'alimentació centralitzada modular.

Arol
Bateria de refrigeració mitjançant intercanvi aire/aigua per treballar en circuit tancat.



MARTIN I AISA, S.L.

MELT FLOW TESTER 130

Aquest índex de fluïdesa semiautomàtic amb motorització de pesos i pistó, complet amb dispositiu de compactat fins a 130 Kg. amb cèl·lula de càrrega.

RESIL IMPACTOR

Aquest pèndol de nou disseny amb sistema motoritzat de posicionament del martell, fre, variació de l'angle de caiguda, calibratge automàtic i per realitzar assajos IZOD. CHARPY i IMPACTE TRACCION.

RHEOINDEX

Aquest índex de fluïdesa semiautomàtic per realitzar assajos amb 4 pesos de masses creixents de forma simultània, amb compactador fins a 130 Kg. i dispositiu de cort.

MÀQUINA UNIVERSAL D'ASSAJOS

Galdabini maquines de sobretaula i/o sòl per a assajos de tracció, compressió, flexió, cicles, esquinçament, etc. de tipus electromecànic amb una capacitat de 5 kn (500 Kg.) a 200 Kn (2000 Kg.) i d'acord amb les normes uni / en 10002/2 i equivalents. Els assajos es poden comandar a través d'una consola de control o per mitjà d'un PC.



MASSA - TRANSITUBE

Elevadors de matèria primera.

Dosificadors de diversos productes

Dosatge gravimétrica

Dipòsits d'emmagatzematge d'un o diversos productes.

Assecadors de matèria primera i deshumificadores.

Alimentacions pneumàtiques centralitzades.



MATEU & SOLE, S. a.

Elastic Paralex, 625/125 HEP.

Una màquina amb tancament hidràulic de 125 tm., amb superfície lliure de plats de 700 x 700 i sense columnes. Aquestes dimensions permeten la col·locació de motlles grandària molta major que els habituals per a aquesta grandària de màquines. Elstá compost sistemàticament de doble bancada, amb una d'elles fixa al sòl i amb l'altra amb mol flexible per absorbir els esforços de tancament

Nou control V-2008.

Constituït per un sistema modular de gran potència, de gran fiabilitat i amb maquinari orientat a tenir les màximes prestacions respecte a una gran repetitividad i elevada capacitat de gestió, donant-li al conjunt del sistema una alta velocitat.

Inyectora.

Una de tancament hidràulic 1060/205 H amb robot i dos de doble genollera de la gamma METEOR: la 1510/250 amb acumulador en la injecció que aconsegueix una elevada velocitat d'injecció per a processos específics i la 3400/500 amb robot..

La inyectora Fanuc Roboshot va ser una altra novetat en aquest stand, ja que va significar que Mateu & Solé ven a Espanya les Roboshot de la japonesa Fanuc, totalment elèctriques.

Molino 15/21 M3-S15.

Aquest model que des de fa anys es fabrica en sèrie en línies de muntatge de l'empresa, veu modificada diverses de les seves característiques tècniques amb la finalitat de millorar el seu alt rendiment i les seves prestacions.



MEECH STATIC ELIMINATORS (SPAIN) S.L.

Generadors de càrregues electroestáticas per a adhesions temporals

Protecció contra la calor d'armaris de controls elèctrics

Control de l'electroestática en sales netes

Proteción contra electroestática en laminatges

Sistema de neteja de bobines

Rebobinatge més fàcil de film, sense electroestática

Eliminar l'electroestática en rebobinatge amb el sistema910AA

Sistema de neteja de bobines "MEECH SÈRIE 1000"

Sistema de ionització, neteja de brutícia en bobines

Sistema d'eliminació d'electrostàtica per polsos de c. c. "MEECH 972/973"

Sistema idoni per a bancs de muntatge per a la indústria de la serigrafia i modelo per injecció.

Pistola de fred " DT. 60040 "

La pistola és una aplicació del tub Vorter capaç de refredar l'aire que ho alimenta 40º C.



MILANO LLEPA, S.R.L..

Industrial knives for cutting machines, granulators, cut head, pellettizers made with chromium steel, high speed steel and tungsten carbide.



MULTIHEAT, S.L.

Filtres d'injecció de plàstics amb sistema de tancament valvulado.

Nou filtre d'injecció de plàstics precisió seriïs amb resistència integral intercanviable.



NEDERMAN IBERICA, S. a.

Sistemes centralitzats i portàtils d'aspiració.

Mitjançant alt buit per a aspiració en la pròpia eina en funcions de recanteado poliment escalabornat i trepant. Neteja centralitzada de sòls i maquinària així com recollida d'encenall.

Filtres mòbils i centralitzats per a aspiració de pols en suspensió per a descàrregues en tremuges etc.

Braços articulats per a captació localitzada de pols fabricada amb material miticorrosivo.



NEGRI BOSSI

Inyectora de la sèrie CANABIO de 40 a 160T. Són les primeres màquines controlades pel sistema digital CANbus, desenvolupat en col·laboració amb Bosch. Aporta la màxima simplicitat i eficiència.

Inyectoras de la seriï Vector (de 580 a 1.400 T). Incorpora accionament elèctric per a la claveguera i altres solucions tecnològiques que proporcionen un estalvi energètic de fins al 40%, en comparació de màquines convencionals amb les mateixes forces de tancament.



NETSTAL MAQUINES, S. a.

Dues màquines van captar l'atenció dels visitants: Una Synergy 2C que, en temps de cicle de 3,5 s, va produir atractius gots de polipropilè amb pell d'elastòmer. És una màquina ràpida, precisa, fiable, econòmica i còmoda para li usuari, en la qual tal vegada la princiopal característica sigui la reproducibilidad amb temps de cicle curts.

L'altra màquina va ser la Sybergy 2400-900, que va produir taps de PP per a xampú en cicles d'11 s. i amb un motlle de 16 cavitats de Schöttli



NEURTEK INSTRUMENTS

Espectrocolorimetro portàtil d'altes prestacions, coloreye-XTH.

Espectrofotometro-Densitometro "Spectroeye".

Sistemes de color "On line".

Càmera de comparació de colors "Automàtica, mans lliures" Spectralight III

Lluminària "Automàtica" Spectralight III

Tèxtil: Sistemes de control i formulació de colors.

Duròmetre electrònic portàtil A,B,C O I OO, Bareiss HPE

Microdurómetro IRHD Compacte, Bareiss.

Duròmetre-Micodurómetro automàtic, Bareiss BE99A

Duròmetre per a rotllos de paper i cautxú "Pusey and Jones"

Resilencia

Premsa cortadora de provetes normalitzades, per shore A i D.

Patrons Certificats PTB/DKD, per a Duròmetres shore A i D.

Universal i "Multicapa", no destructiu.

Miniatura, FE + Al, tecla única.

De paret per ultrasons, robusts.

UV, Radiòmetre Miniatura "Micro-Guareixi T".

UV, Radiòmetre de 4 canals "Power Puck".



NICKERSON MACHINERY ESPANYA, S.L.

Caudalímetros per a màquines d'injecció de 2 a 16 zones.

Resistències de cartutx per a motlles. Hot-Set.

Desbarbadores per a la indústria del plàstic.

Filtres per les maquines d'injecció:

Filtres: mescladores, filtrantes, UM, Estandardització de filtres.



O.C. SYSTEMS, S.L.

Les seves novetats corresponen a la seva representada THERMOPLAY, S.R.L.

Filtre HSI, Filtre HM1, Filtre KS, Filtre km, Seriï KG, Plaques de distribució, HS1 Ugelli per stampi multi impronte, HS1 Busos pour moules à multi-empreintes, HM1 Ugelli per stampi multi impronte, HM1 Pour moules à multi-empreintes, KS Busos pour moules à multi-empreintes, KS Ugelli per stampi multi impronte (ks1,ks2,ks3), KM Ugelli per stampi multi impronte (km1,km2,km3), KM Busos pour moules à multi-empreintes, Seriï K6 Ugelli per stampi ad empremta singola,

(k6s1,k6s2), Seriï k6 Busos pour moules à mico-empreinte (k6M1,k6M2).



OCTAGON PROCESS TECHNOLOGY GMBH

1. Control semi-automàtic del perfil d'espessors SmartLip M per a línies de film bufat.

Control semi-automàtic del Perfil d'espessors mitjançant un teclat digital. Mitjançant la visualització en pantalla VisEx, l'operari pot fer ajustos al sistema SmartLip M per així obtenir les toleràncies desitjades.

  1. Unitat laboratori GPA-C per al mesurament capacitiu i el mesurament conforme

ISO d'espessor de film.

El mesurament de l'espessor de film és obtinguda mitjançant un sensor capacitiu sense contacte.

Un segon sensor de mesurament absolut permet el calibratge i el mesurament conforme la norma ISO 4593.

El sistema permet el mesurament de film de 0 fins a 300 um amb la precisió de mesurament de 0,1 um.



OVERMETAL, S.L.

Molins trituradores marca OVER.

Model 0V - 810 amb rotor multicorte tangencial. Model 0V-1 molí lleuger de baix consum previst per a peu de màquina amb petites bugades.



PERTEGAZ, S.L.

Equips d'escalfament i control per a motlles de càmera calenta.

Equips de Programari per a maquinària de plàstic i cautxú.



PEYROLÓN

PMC-121 Gomes de poliuretà ( Shore A/20,30, 40, 50)

PMC-744 Gomes de poliuretà ( Shore A/ 45)

PMC-860 i 780 Gomes de poliuretà ( Shore A/ 60, 80)

O-10 A90 Gomes de poliuretà ( Shore A/ 90)

PMC-724 Gomes de poliuretà (Tixotrópicas Shore A/40)

Brush-On 35 Gomes de poliuretà (Tixotrópica Shore A/35, 50)

C-1504, 1506, 1508, 1511 Resines tècniques de poliuretà.

Smooth-cast 700 Resines tècniques de poliuretà.

Smooth-cast 300 Resines tècniques de poliuretà.

Crystal-clear 200, 202 Resina transparent estable ultraviolada, etc

Desmoldeantes, additius, silicones, pigments, càrregues, plastilines, etc.



PLAMASA

Plamasa va acudir a Equiplast amb un model 600 D de dues estacions amb capçal triple, produint envasos amb polietilè d'alta densitat de l'empresa Elenac.

La seva principal novetat és l'electrònica tàctil, que permet treballar amb PC i, conseqüentment, amb disquets.

Una dela avantatges d'aquest tipus de màquina és que pot guardar en la memòria les característiques de fins a 2000 motlles.



PLASDAN, Llic.

Noves màquines elèctriques d'injecció / estirat/ bufat.

La nova sèrie " Beagle " de màquines d'injecció/ estirat/ bufat, ha estat especialment desenvolupada per als sectors d'alimentació i laboratori on la neteja del procés és essencial. Tots els moviments estan condicionats per servomotores que confereixen extrema precisió en el control de posició, parell (equivalent a pressió) i velocitat. Totes aquestes funcions són executades en " ciosed loop", mitjançant un processador de 32 bits.

Usant els servomotores s'aconsegueix un funcionament gairebé silenciós i un important estalvi energètic respecte a les màquines hidràuliques.

per complir amb els requisits de màquina " totalment neteja " tots els rodaments són del tipus " sealed for life " o " dry running " que eviten l'oli de lubricació en la màquina.



PORPOISE VISCOMETERS, LTD.

Reómetros per a control de processos on-line



RECOBRIMENTS ORGANICOS TECNICOS, S.L.. (ROYTEC)

Hardcoat

Silicona per a la protecció de plàstics transparents.

Recobriment transparent de silicona principalment per a policarbonat i altres plàstics com PMMA, ABS, CR-39; Aquest recobriment proporciona les següents propietats :

- Resistència a l'abrasió.

- resistència a agents químics.

- Protecció ultraviolada.

- Anti-grafiti i anti-estàtic.

- Anti-reflex per displays.

- Excel·lent transmissió de llum.

- Apte per a usos òptics.




REPOL

Va presentar la creació d'AB Polymers, distribuïdora del grup, i per a això va portar l'espectacle a la fira. Va incitar a clients i col·laboradors a un sopar i un acte presentat per Jaqueline de la Vega, que lluïa un vestit dissenyat especialment per a l'empresa. La mateixa poliamida que serveix de base per molt diversos components, va servir d'inspiració al dissenyador Francis Montesinos per crear un vestit de festa que combinava teixits naturals amb la poliamida.




RESISTÈNCIES ELECTRICAS DROBY.FRANCISCO ANDREU HERNANDEZ

Resistències helicoïdals per a càmeres calentes.

Resistències de cartutx per a motlles

Termoparells

Resistències només de boca.

Reguladors temperatura.



RESISTÈNCIES TOPI, S. a.

Resistència elèctrica oclosa en bronze per injectar en bugada calenta.

Resistències ocloses en alumini recobertes en Teflon especials per soldar canonades.




ROVEBLOC, S. a.

Nova soldadora per a tubs de cosmètica.

Soldadora-Impressora per a borses de material esterilizable.

Soldadura de borses en continu model DIJJ.



RUTIL

Teleasistencias:Correcció via Mòdem de les possibles anomalies de la màquina.




SAFIPLAST

Va presentar un equip de bufat de la sèrie SHD, amb capçal de sortida contínua, per la produción d'envasos, bidons i peces tècniques en materials termoplàstics, fins a 30 l.

En el seu stand també es va poder veure una inyectora totalment elèctrica Nissei de la sèrie ÉS, de 40 T, així com una inyectora compacta de taula HM7, considerada com la més petita de la seva classe.




SAIREM IBERICA, S.L..

Equip de microones pel prevulcanizado en continu de perfilería de cautxú:

-Tecnologia Mico-mano. Sistema SAIREM MULTIWAVE. Alta eficàcia, Capacitat d'escalfar independentment diferents parts del perfil.

- Tecnologia Muli-Manera. Sistema SAIREM. Alta homogeneïtat, secció de pas elevada.



SANDRETTO + LUISO

La novetat més destacable va ser la sèrie Nove, totalment modular. Incorpora quadre electrònic nou que permet, mitjançant un ordinador en el centre d'assistència, connectar el quadre del client directament amb Sandretto i diagnosticar problemes a distància

S'exposaven les següents inyectoras: Nove de 220 T i de 300 T, Otto de 330 T, Micro de 100 T, Mega d'1.000 T i Match II de 300 T.

Com és sabut, Luiso, del mateix grup, representa altres equips. Va presentar un sistema d'alimentació amb centraleta automàtica de selecció del material de la companyia Piovan. A més d'altres equips com els molins o les cintes, va destacar el dosificador per master d'alta precisió i els dosificadors gravimétricos. Els visitants també van poder veure una nova sèrie de termoreguladores de motlles.

Quant als robots, la novetat va ser la sèrie ultrarápida, amb cicles en buit de 0,5 s.

Magic, fabricador de màquines de bufat, va mostrar la producció d'envasos de 5 l mitjançant coextrusión, en una MGL 15 ND.

Una nova representada de Luiso és OMP Prealpina, fabricadora d'equips per reciclat.

Quant al Grup Cannon, en el qual s'integra Sandretto i que lidera el mercat internacional de tecnologies per al poliuretà, no va mostrar equips en la fira, però sí les diverses possibilitats de peces que es poden arribar a fabricar amb les seves màquines.



SCHULZ & PARTNER

Inyectoras de segona mà

Plasticos (regranulados)

Motlles usats.



SEPRO

Robot amb servomotores per inyectoras petites:PIP 3010 BZ equipat amb tres eixos numèrics servomotorizados i dissenyat per a màquines de petit tonatge, de 25 a 80 T. La creació d'aquest nou model, eljunior de la gamma 3000, afegeix més possibilitats d'elecció als clients de Sepro, ja que amplia la gamma de productes amb elements tecnològicament més avançats.

Algunes de les principals característiques del PIP 3010 BZ són: rapidesa, gran acceleració i precisió, precisament com a conseqüència del seu accionament elèctric.

Robots amb braços telescòpics per a plantes de baixa altura:Una interessant característica en els robots de Sepro són els nous braços telescòpics d'altura reduïda en els seus models PIP 3020 BZ i PIP 3030 BZ, que inclou com a avantatge sobre altres robots similars el fet de poder ser instal·lats en fàbriques o tallers de baixa altura o amb un pont grua també reduït.

La principal innovació del PIP 3020 es troba que el braç vertical mòbil, en lloc de ser directe, amb el que això representa en aconseguir una gran altura, és telescòpic. És a dir, si el braç d'un robot es compon d'un masteler fix i un de mòbil, aquest últim, en realitzar el moviment ascendent, es comporta de forma telescòpica, de manera que evita problemes en tallers de baixa altura. Es tracta d'un disseny ja existent anteriorment en altres robots, però que es va incorporar ara al citat model a la fi del 98, així com alsPIP 3030.

Altres equips de Sepro:

El PIP 3051 BZ de grans dimensions, dissenyat per inyectoras d'entre 500 i 1.300 T

Gamma de robots PIP 3010 XN

Extractors de bugada PIP 55

PIP 3070 BZ per inyectoras de 2.500 T fins a 5.000 T

Extractor de bugades PIP 55 per separar peces dretes i esquerres



SINERGES TECMON, S. a.

Mòduls extracció inyectora.

Equips configurats segons especificacions del client.

Estudi de cèl·lules de producció.



SISTEMES CONTROL EN LINEA, S. a.

Sistema de monitoratge de plantes en base Win NT/UNIX - seriï prohelp EPM/Millenium /Mattec. Corp.

Programari de simulació d'injecció de plàstics en 3 D, 3 D Quickfill 10.99.7

Programari per a injecció de plàstics, realització d'ofertes, engegada de màquina, estimació de costos : Project engineer.

Sistema de monitoratge multilínea pro net T de NDC-Infrared Engineering LTD.

Sensor discriminador multicapa en films coextruidos IE/IG55.




SISTEMES D'ASSAIG DE MATERIALS

Teach-line.Nova línia Teach-line de mini extrusores de laboratori de simple i doble claveguera amb els seus elements de sortida per a fabricació de granza, film bufat i film pla. Especialment dissenyats per a l'ensenyament i R+D.

UDS. Nou reómetro de procés : Nous equips de mesura d'índex de fluïdesa en contínuo amb tres toveres/filtres.

ST/SH. Nova generació ST/SH de càmeres de freda/calor i climàtiques desenvolupades amb un atractiu disseny, facilitat operativa i alt nivell de prestacions i nou suport lògic SIRPAC per Windows. Disponibles amb volum interior útil de 180 l. a 1500 l., rang de temperatura : -40º/70º C a +10º C i rang d'HR: 10 a 98%.

Synergie. Nova màquina electromecànica Synergie 1000 (15 KN) per a assaig de plàstics, cautxús i components.

Sèrie Alliance. Màquines electromecàniques de la sèrie Alliance amb nova electrònica Plug & Play, major robustesa mecànica i característiques millorades.

TestWorks 4. Nou suport lògic TestWorks 4 que millora les prestacions ofertes per tots els productes de la seva categoria existents al mercat actualment (MTS).



STAÜBLI

Endolls ràpids de pas lliure per a refrigeració de motlles.

Anelles d'identificació dels circuits.

Endolls ràpids de cares planes.

Plats magnètics per a fixació i canvi ràpid de motlles d'injecció.

Endolls hidràulics MPX.



TALLERS LAFITA, S. a.

Gamma de casquillos autolubricados Bolexp de bronze amb incrustacions de grafit dels models CVS i CV2s.



TAUVI

Les seves fàbriques estan especialitzades en la fabricació de motlles i utillatges per a la injecció de termoplàstics i per al premsatge de materials termoconformables i termostables. En el camp dels materials termoconformables, els seus motlles s'utilitzen sobretot per a revestiments interns de l'automòbil.

D'altra banda, la seva vocació de servei ha fet que, en col·laboració amb altres especialistes, ofereixi al sector serveis diversos com a disseny de peça, models, soldadura, mitjans de control...



TECNISECO ENGINYERS, S.L.

Deshumificadores d'aire FISAIR, mitjançant rotor dessecant de silicagel.



TECNOPOLIMERS, S. a.

Pariform 4902 AP color natural (Pom 10 % fibra de vidre)

Pariform 5902 FC color natural ( Pom 10 % fibra de carboni)

Pariform 9 TF color natural (Pom amb PTFE)

Parinil A 4702 AP color natural ( PA 66 30 % fibra de vidre)

Parinil A 4702 AP RF-20 Color natural ( PA 66 30% fibra de vidre V-0, 1.6 mm)

Refinil A RF-41 color natural ( PA 66 V-0 1.6mm. sense halògens)

Refinil B RF-41 color natural ( PA 6 V-0 1.6mm, sense halògens)

Parinil B HHI color natural ( PA 6 Modificada amb elastomero)

Parinil B 4702 AP color natural ( PA 6 30% fibra de vidre)

Refinil B 4702 AP RF - 10 color natural ( PA 6 30 % fibra de vidre, V-0, 1.6 mm.)



TECNOPRES, S.L.

Premsa d'injecció OIMA mod. Stratos 1400/150 Sèrie DX, equipada per al sector d'envasos i embalatges.

Aquesta màquina funciona amb dos motlles convencionals de forma contemporània, produint com 2 màquines simples, la injecció és assistida per acumuladors

Premsa d'injecció OIMA mod. Stratos 2200/250 Sèrie BX.

Es tracta d'una màquina bi-injecció, el grup de la qual d'injecció principal és un Euromag 2200 i el grup auxiliar un Euromap 900. En tots dos casos presentem el nou ordinador de comando RESSÒ-NG.



TECNOSA - NOVES TECNOLOGIAS, S. a.

BRABENDER PLASTOGRAPH.

Reómetro de parell de torsió, d'1 kW. de potència. Disseny de seguretat : Operació obligada amb dues mans i el motor a velocitat lentíssima si el mesclador està obert. S'inclouen 2 adaptadors AT-485 especials para PC.

BRABENDER OHG.

Plasti-corder lab-station consistint en : Unitat d'accionament i dinanométrica, transportable, amb motor digital inversor i transformador de freqüència. Permanent comunicació amb un gran nombre de sensors amb l'aplicació moderna del Field Bus.

Reconeixement automàtic de l'estació acoblada i la seva regulació amb interruptor intern/extern.

TORNINOVA

Instal·lació per a la fabricació de la pel·lícula de boles d'aire (Air-bubble film) fins a 4 capes de film amb producció continuativa " SENAR STOP " Gràcies als desenvolvedores de reserva i al rebobinador dúplex automàtic. Per transmissió mòdem és a més possible amb la unitat de control establir una connexió entre el procesor de la instal·lació i el nostre staff tècnic per verificar les etapes del treball i tenir sempre els millors nivells de producció.



ULTRASONS J. TIRONI, S.L.

La nova sèrie D.
Gamma de generadors d'ultrasons de 20 i 30 Khz, entre 600 i 2000 W. de potència, amb sistema de control de freqüència ajusti electrònic d'amplitud i versió completa amb control mitjançant microprocessador.



VELOX TRADING, GMBH

ASACLEAN.
Compost de neteja.
ASAFLEX.

Copolímer d'Estireno Butadieno.
CEMOTHANE
.
(Poliuretà)


WITTMANN ROBOT SYSTEM, S.L.

Encara que no va presentar el seu robot de fibra de carboni per a aplicacions molt ràpides de 3,5 a 4 s en cicle total, va atreure a nombrosos visitants amb el seu xou virtual. Va exposar la sèrie estàndard dels seus robots. Segons va afirmar el seu màxim responsable, Dr. Wittmann, el mercat espanyol seguirà el mateix creixement que en els últims anys. Cada vegada es demanen més sistemes d'automatització complets i no solament el robot.

Extractor de bugades modelo W-601
Robot manipulador, modelo W-620
Robot manipulador, modelo W-621
Robot manipulador, modelo W-633
Robot manipulador, modelo W-641
Robot manipulador, modelo W-670
Termoreguladors modelo Termo basic 90º
Termoreguladors modelo Termo basic 140º
Termoreguladors modelo Termo plus 90º
Termoreguladors modelo Termo plus 140º
Termoreguladors modelo Termo plus 160º
Reguladors de cabal manuals i automàtics.

Empreses o entitats relacionades

Alboex Periféricos, S.L.
Alimatic, S.L.
Arburg, S.A.
Cayfi, S.L.
Centrotécnica - C.T. Servicio, S.A.
Coscollola Cial, S.L.
Equiplast, Expoquimia, Eurosurfas. Fira de Barcelona
Euromap c/o VDMA, FV KuG
FANUC Iberia, S.L.U.
Imvolca, S.L.
Mecasonic España, S.A.
Nederman Ibérica, S.A.
Negri Bossi, S.A.U.
Netstal Ibérica, S.A.
O.C. Systems, S.L.
Repol, S.L.
ROMI Máquinas España, S.A. - (ex Italprensas Sandretto, S.A.)
Ultrasonidos J. Tironi, S.L.
Wittmann Battenfeld Spain, S.L

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Química

    04/07/2024

  • Newsletter Química

    27/06/2024

Enllaços destacats

Salón de gas renovableAWA Show2beSmagua - Feria de Zaragoza

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis