Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Thermoplay aterriza en la K 2010 con su tecnología punta para la inyección
Thermoplay: pavelló 2, estand F12

Thermoplay aterra a la K 2010 amb la seva tecnologia punta per a la injecció

Redacció Interempreses01/10/2010

1 octubre 2010

Thermoplay, representada a Espanya per OC Systems , participarà en la K 2010, fira que se celebrarà a Düsseldorf (Alemanya) entre els dies 27 d'octubre i 3 de novembre. L'estand de la companyia (pavelló 2, estand F12) comptarà amb broquets per a motlles multicavitat, sistemes per a injecció, controladors de temperatura i les seves últimes innovacions tecnològiques per a l'emmotllament per injecció de peces de grans dimensions

Broquets per motlles multicavitat

Thermoplay mostrarà les seves broquets per a motlles multicavitat per a la producció de peces de forma tubular, particularment indicades per a peces especials de sector mèdic. És sabut des de fa molt temps que especialment sobre els manufacturats de forma tubular amb longitud relativament elevada respecte al seu diàmetre és extremadament difícil impedir moviments que va descentrar el mascle, amb les consegüents variacions en els gruixos de paret en la peça injectada.

El mascle pot desplaçar lateralment com a conseqüència d'un ompliment no homogeni que crea una força resultant radial nul tot i que la geometria del manufacturat permeti el disposar un punt d'injecció que coincideixi amb el seu eix de simetria. També s'ha constatat que posar els punts d'injecció a la boca oberta del tub (en l'extrem) disminueix notablement els movents del mascle.

La nova filtre desenvolupada per Thermoplay permet l'eliminació dels tradicionals ramals 'túnel' utilitzats en aquest tipus d'aplicacions. Com es mostra a la imatge, la injecció és directa sobre la paret anular de la cavitat.

Broquets Thermoplay per a motlles multicavitat per a la producció de peces de forma tubular
Broquets Thermoplay per a motlles multicavitat per a la producció de peces de forma tubular.

L'estructura, similar a aquella dels broquets de la sèrie DN permet un fàcil i àgil allotjament d'incorporació d'aquesta en el motlle, amb un doble anell de segellat / tancament que fa molt difícil una possible pèrdua de matèria plàstica. El perfil tèrmic d'el cos del filtre i l'aïllament de la pròpia capdavantera en l'allotjament de la matriu de motlle es beneficien de la llarga experiència madurada per Thermoplay en aquest camp i permeten l'ús dels paràmetres alineats amb aquells aconsellats pels productors de les matèries plàstiques. Finalment i com en tots els casos d'injecció lateral, la fase d'extracció de la peça contribueix a obtenir un punt d'injecció exempt de tot tipus d'imperfeccions, així com difícilment visible.

Sistemes per injecció

Imagen

Amb aquesta aplicació Thermoplay transfereix totes les seves més recents innovacions en el camp dels sistemes a canal calent per a la injecció de les matèries plàstiques al sector de la injecció bufat (màquines Aoki, Nissei ASB o similars).

En l'aplicació més difosa l'etapa d'injecció està formada per un bloc de distribució no equilibrat amb broquets solidàries al bloc distribuïdor. Els broquets són sovint a flux lliure i estan escalfades únicament gràcies a la transferència de calor per conducció tèrmica de la placa de distribució.

La solució Thermoplay està constituïda per un distribuïdor amb canals d'alimentació equilibrats fluidodinàmica, broquets estan vinculades únicament per compressió mecànica (broquets arran). Aquesta tècnica permet el fet de tenir els broquets sempre en l'eix de la cavitat amb la part vaig cavitat reduint el desgast a la zona d'acoblament: la placa de contenció dels injectors està també condicionada a la mateixa temperatura que el motlle (per exemple, 30 ° C). A cada broquet ve roscada per l'exterior (de forma i manera de poder ser fàcilment substituïda) un casquet d'allotjament que s'acobla amb la part de cavitat.

Innovacions tecnològiques per a l'emmotllament per injecció de peces de grans dimensions

Thermoplay SpA ha desenvolupat un nou sistema de canal calent per a l'emmotllament per injecció de peces de grans dimensions com para-xocs, spoiler, portes, per a carrosseries de cotxes i camions, entre altres també de peces grans com electrodomèstics i televisors, i palet per al sector l'embalatge. En aquest tipus d'aplicacions l'ús de la injecció amb el control seqüencial permet millorar l'aspecte estètic i les característiques mecàniques de peces modelades controlant les línies d'unió del flux del material. Aquest tipus d'aplicació només requereix un sistema amb filtres de notables longituds per compensar els efectes de la dilatació del canal calent.

El nou sistema de canal calent és apropiat per a peces de grans dimensions com para-xocs, spoiler, portes, i per a carrosseries de cotxes i camions...
El nou sistema de canal calent és apropiat per a peces de grans dimensions com para-xocs, spoiler, portes, i per a carrosseries de cotxes i camions.

El nou sistema d'injecció Thermoplay preveu que els broquets, amb o sense grups d'obturació, puguin ser muntades amb diferents inclinacions i unides a la placa de distribució, garantint una perfecta perpendicularitat al pla d'injecció.

Un sistema innovador de juntes que reparteix les dilatacions a l'interior de la placa de distribució, permet utilitzar filtres sense cap limitació en relació a la llargada mínima en funció de la distància de l'element de centratge. Els sistemes a obturació garanteixen una major seguretat gràcies a la presència d'un micro-interruptor de proximitat muntat en cada grup d'obturació que, connectat a alarma de la premsa, autoritza la injecció amb l'obturador obert evitant situacions anòmales d'injecció amb obturadors tancats. Cada grup d'obturació té un circuit de refrigeració / condicionament que evita, als elements d'estanquitat, tots els riscos de sol·licitació tèrmica.

Controladors de temperatura

Controlador de temperatura TH-M6
Controlador de temperatura TH-M6.

El nou controlador de temperatura TH-M6 està disponible a les configuracions amb més de 18 i fins a 48 zones, sempre configurat en múltiples de 6. El controlador ve acoblat a un armari i les característiques tècniques són les mateixes per a totes les configuracions possibles, és a dir, increment sincrònic de les temperatures independentment de la inèrcia tèrmica de les diferents zones; funció 'slave', en cas de termoparell interromput / tallat cada zona pot ser connectada a una altra amb un comportament tèrmic anàleg, a elecció de l'operador. Es tracta d'una òptima alternativa al funcionament en el mode manual, alarma de pèrdua de material plàstic; modificació col·lectiva de totes les zones; diagnòstic immediat i complet, 16 A per cada zona (3.500 W) també simultàniament, gràcies al dissipador auto-ventilat amb un elevat canvi tèrmic; assecat de la resistència en fase de modulació, regulació en la modulació de fase per a un programari start més eficaç, desfasament de les sortides de regulació per evitar pics d'absorció en la xarxa trifàsica, i 2 set point independents, seleccionables a través d'un botó col·locat en el panell.

Empreses o entitats relacionades

O.C. Systems, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Química

    04/07/2024

  • Newsletter Química

    27/06/2024

Enllaços destacats

Salón de gas renovableAWA Show2beSmagua - Feria de Zaragoza

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis