Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Nuevo sistema de inyección para el moldeo de piezas de grandes dimensiones
La tecnologia Thermoplay s'empra en la fabricació de para-xocs, spoiler, portes, carrosseries de cotxes i camions, entre altres aplicacions

Nou sistema d'injecció per a l'emmotllament de peces de grans dimensions

Redacció Interempreses12/06/2009

12 juny 2009

Thermoplay , empresa representada a Espanya per OC Systems , ha desenvolupat un nou sistema de canal calent per a l'emmotllament per injecció de peces de grans dimensions com para-xocs, spoiler, portes, carrosseries de cotxes i camions, palet per al sector de l'embalatge, i peces grans com electrodomèstics i televisors. Així mateix, la companyia compta amb una nova centraleta de regulació de temperatura, disponible a les configuracions amb 6 i 12 zones.

En aquest tipus d'aplicacions l'ús de la injecció amb el control seqüencial permet millorar l'aspecte estètic i les característiques mecàniques de peces modelades, controlant les línies d'unió del flux del material. Aquest tipus d'aplicació només requereix un sistema amb filtres de notables longituds per compensar els efectes de la dilatació del canal calent.

El nou sistema d'injecció Thermoplay preveu que els broquets, amb o sense grups d'obturació, puguin muntar amb diferents inclinacions i unides a la placa de distribució, garantint una perfecta perpendicularitat al pla d'injecció. A més, un sistema innovador de juntes que reparteix les dilatacions a l'interior de la placa de distribució, permet utilitzar filtres sense cap limitació en relació a la llargada mínima en funció de la distància de l'element de centratge.

El sistema d'injecció Thermoplay garanteix una perfecta perpendicularitat al pla d'injecció
El sistema d'injecció Thermoplay garanteix una perfecta perpendicularitat al pla d'injecció.
Els sistemes a obturació garanteixen una major seguretat gràcies a la presència d'un micro-interruptor de proximitat muntat en cada grup

Els sistemes a obturació garanteixen una major seguretat gràcies a la presència d'un micro-interruptor de proximitat muntat en cada grup d'obturació que, connectat a l'alarma de la premsa, autoritza la injecció amb l'obturador obert evitant situacions anòmales d'injecció amb obturadors tancats . Cada grup d'obturació té un circuit de refrigeració / condicionament que evita, als elements d'estanquitat, tots els riscos de sol·licitació tèrmica.

Sens dubte, un altre aspecte molt important consisteix en la part econòmica, ja que aquesta solució redueix els gruixos de la placa suport dels broquets, millorant el flux del material plàstic fos des del canal calent a la cavitat del motlle.

El nou sistema de Thermoplay està indicat per a peces de grans dimensions com para-xocs
El nou sistema de Thermoplay està indicat per a peces de grans dimensions com para-xocs.

A la carta

El sistema Thermoplay es subministra precablejat amb diferents configuracions segons les comandes i normes específiques dels clients i acompanyat d'un circuit de refrigeració / temperament, accionament pneumàtic / hidràulic per als grups d'obturació, i d'un circuit elèctric, simplificant la manipulació i la instal lació del sistema en el motlle.

El sistema s'introdueix en el motlle, sense necessitat d'arribar a la temperatura, autocentrat i es fixa a la placa matriu a través de cargols propers a cada punt d'injecció. Les broquets poden subministrar amb longituds compreses entre 76 i 800 mm.

Nova centraleta de regulació de temperatura TH-M6
Nova centraleta de regulació de temperatura TH-M6.
Centraleta TH-M6

Thermoplay també desenvolupa una nova centraleta de regulació de temperatura TH-M6, disponible a les configuracions amb 6 i 12 zones.

Les principals característiques funcionals d'aquesta centraleta són:

- Increment sincrònic de les temperatures independentment de la inèrcia tèrmica de les diferents zones: aquesta funció evita la necessitat d'arrencada endarrerit de les zones relatives als broquets.

- Funció 'slave': en cas de termoparell interromput / tallat, cada zona pot connectar-se a una altra amb un comportament tèrmic anàleg, a elecció de l'operador. Es tracta d'una alternativa al funcionament de forma manual.

- Alarma de pèrdua de material plàstic: la centraleta fa un control continu sobre l'absorció de cada zona permetent una intervenció sobtada en cas de pèrdua de material plàstic per l'injector.

- Modificació col·lectiva de totes les zones: la temperatura de set, així com tots els paràmetres de regulació i els paràmetres relatius a les alarmes poden ser modificats col·lectivament en totes les zones. La funció s'activa a través d'un botó situat en el panell.

La centraleta TH-M6 exerceix les següents funcions:

- Diagnòstic immediat i complet: 6 LED per cada zona per indicar de manera inequívoca sobre qualsevol tipus d'anomalia. En particular: les anomalies del termoparell (ruptura i connexió amb polaritat invertida), la interrupció del fusible i de l'element calefactor, la ruptura del relé d'estat sòlid, la falta de tensió d'una fase.

- 16 A per cada zona (3.500 W) també simultàniament, gràcies al dissipador auto-ventilat amb un elevat canvi tèrmic.

- Regulació en la modulació de fase per a un soft start més eficaç.

- Desfasament de les sortides de regulació per evitar pics d'absorció en la xarxa trifàsica.

- Dos setembre point independents, seleccionables a través d'un botó situat en el panell.

Empreses o entitats relacionades

O.C. Systems, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Química

    04/07/2024

  • Newsletter Química

    27/06/2024

Enllaços destacats

Salón de gas renovableAWA Show2beSmagua - Feria de Zaragoza

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis