Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Bombas Yunk, en BTA 2009
Pavelló 6, estand B240

Bombes Yunke, en BTA 2009

Redacció Interempreses20/04/2009

20 abril 2009

Bombes Yunke , empresa catalana especialitzada en electrobombes autocebants de paleta flexible, participa aquest any en BTA 2009 amb diverses novetats, entre les quals destaquen una turbina atòxica blanca per a la indústria alimentària i dues noves bombes de 10.000 i 20.000 litres per hora.

La nova turbina atòxica blanca de Bombes Yunke per a la indústria alimentària amb certificat sota normes FDA està especialment dissenyada per a productes a trafegar com la llet, cremes, iogurt o alcohols, entre altres. A més de la nova turbina, l'estand de la companyia a la fira (pavelló 6, estand B240) compta també amb l'ampliació de les bombes de la gamma industrial. Fins ara la gamma de cabals en aquest tipus de bombes era d'entre 100 i 4.500 litres per hora. A la fira, Bombes Yunke presenta dues bombes més, una que dóna 10.000 litres per hora i una altra que arriba als 20.000.

Noves turbines atòxics blanques per a la indústria alimentària amb certificat sota normes FDA
Noves turbines atòxics blanques per a la indústria alimentària amb certificat sota normes FDA.
Les noves bombes de l'empresa estan fabricades en acer inoxidable 304, i són desmuntables, transportables, de flux constant, autocebants, volumètriques i reversibles

Estan fabricades en acer inoxidable 304, i són totalment desmuntables en segons, fàcilment transportables, de flux constant, autocebants, volumètriques i reversibles, sense manteniment (no necessiten lubricació), trasbalsen productes delicats sense danyar-los, i compten amb una capacitat d'aspiració de fins a 3 mcda, i una pressió de sortida de 2,5 bar.

En BTA, Bombes Yunke presenta dues bombes de 10.000 i 20.000 litres per hora
En BTA, Bombes Yunke presenta dues bombes de 10.000 i 20.000 litres per hora.
Sobre Bombes Yunke

L'empresa barcelonina Bombes Yunke, constituïda el 1968, està especialitzada en la fabricació d'electrobombes autocebants de paletes flexibles. La seva activitat es va iniciar amb només un model de bomba, i actualment disposa de més de 250 referències diferents.

Amb un termini de lliurament de 24 o 48 hores, la companyia ofereix solucions de tràfec de fluids en inox 316L per al sector alimentari, cosmètic i químic, i solucions en inox 316, 304 i llautó per al sector industrial i domèstic.

Empreses o entitats relacionades

Bombas Yunk, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

    Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Química

    05/09/2024

  • Newsletter Química

    01/08/2024

Enllaços destacats

Salón de gas renovableSmagua - Feria de ZaragozaAWA Show2be

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis