Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Link Industrial considera “muy satisfactoria” su participación en Expoquimia 2008

Link Industrial considera "molt satisfactòria" la seva participació a Expoquimia 2008

12/12/2008

12 desembre 2008

Link Industrial , empresa dedicada a l'enginyeria, el disseny, la construcció i el servei de productes d'agitació i barreja de sòlids i fluids, va participar en la passada edició d'Expoquimia 2008, on va mostrar les seves últimes novetats en agitadors, mescladors de sòlids, concentradors , micronitzats i reactors, dirigits a sectors tan diversos com el químic, el petroquímic, el farmacèutic, el d'aigües residuals o indústries com l'alimentària, la cosmètica i la del paper.

Anna Pons, gerent de la companyia, va qualificar el seu pas per la fira com "molt satisfactori". "Ha estat un èxit per a la nostra empresa, tant en el nombre de visites rebudes com en el nombre de contactes realitzats i de contractes signats", va afirmar Pons.

La companyia, amb seu a Rubí (Barcelona), compta amb una oficina tècnica equipada amb elements de disseny en 3D i amb un sistema de càlcul per elements finits. A més, el seu departament de R + D pot dissenyar i desenvolupar projectes "amb les millors garanties".

Stand de la companyia a Expoquimia 2008
Stand de la companyia a Expoquimia 2008.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

    Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Química

    05/09/2024

  • Newsletter Química

    01/08/2024

Enllaços destacats

Salón de gas renovableAWA Show2beSmagua - Feria de Zaragoza

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis