Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Thermoplay encuentra las soluciones para sus clientes
Està representada a Espanya per O.C. Systems

Thermoplay troba les solucions per als seus clients

Redacció PU01/12/2002
En els últims anys, la tendència dels transformadors de materials plàstics i dels estudis de disseny és la d'intentar introduir-se al mercat amb productes innovadors i de tecnologia molt sofisticada, per donar-li al mercat el que necessita evitant manipulacions excessives del producte i costos elevats de mà d'obra i equipament. Vegem un exemple en Thermoplay.
Imagen

Thermoplay, representada a Espanya per OC Systems, gràcies a l'experiència obtinguda en la producció de sistemes d'injecció de canal calent, broquets termoreguladores, plaques de distribució equilibrades, centraletes de termoregulació i seqüencials, ha desenvolupat en la seva nova fàbrica de Pont Saint Martín ( Aosta, Itàlia) una coordinació tècnic-productiva capaç de suplir això, proporcionant en cada moment al transformador les solucions necessàries.

Les exigències d'estampadors i dissenyadors, per a noves produccions altament tecnològiques, són resoltes pels projectistes de Thermoplay aconseguint, sota costos adequats, les solucions més idònies per a aquestes produccions.

Vàlids exemples són les últimes realitzacions de productes a dos o quatre colors amb diversos materials conjuntats, o les produccions d'elevada repetició amb cicles ràpids i innombrables petjades, com per exemple, taps de desenroscant o carregadors de rodets fotogràfics, evitant la imperfecció de la peça al punt d'injecció.

El màrqueting de l'empresa de Pont Saint Martín (Aosta, Itàlia) proposa des de fa anys, com a punt de força, el contacte directe amb el diversificat món de la transformació. Això s'aconsegueix principalment durant les nombroses exposicions en què Thermoplay participa. Del nord al sud d'Amèrica, d'Europa al Medi i Extrem Orient fins a Austràlia, Thermoplay és part activa en més de deu fires cada any, suportant costos de gestió notables. Tot això, però, els permet obtenir als nostres tècnics-comercials aquesta experiència que només el contacte directe amb les problemàtiques de la producció ofereix.

Thermoplay, per reforçar la seva pròpia filosofia comercial ha obert noves filials a diversos països europeus: França, Alemanya, Anglaterra.

Totes les filials estan gestionades directament pel personal tècnic de Thermoplay i equipades amb magatzems de recanvis. El personal es recolza en un sistema informàtic en línia directa amb la seu de producció, tot això per poder intervenir el més ràpidament possible en eventuals problemàtiques de producció i assistència. D'aquesta manera es redueixen els temps d'intervenció en les 12 hores de treball.

Amb la qual cosa Thermoplay li garanteix als seus clients solucions innovadores per als projecte, productes d'elevada qualitat i assistència immediata.
OC Systems, el seu representant en espala, en col·laboració amb els seus firmes representades, les novetats van ser exposades a Euromold, basa el seu treball en l'estudi, projectes personalitzats i seguiments d'aquests amb un suport constant, amb la finalitat de satisfer les necessitats requerides per nostres clients. Aquesta empresa té com a objectiu prioritari assegurar la qualitat des de l'especificació del producte fins al lliurament al client.

Empreses o entitats relacionades

O.C. Systems, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Química

    04/07/2024

  • Newsletter Química

    27/06/2024

Enllaços destacats

Salón de gas renovableAWA Show2beSmagua - Feria de Zaragoza

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis