Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a CCR alquila IBC para líquidos químicos que garantizan “la máxima seguridad”

CCR lloga IBC per a líquids químics que garanteixen "la màxima seguretat"

29/05/2008

29 maig 2008

La companyia CCR, especialista en el lloguer de cisternes, contenidors i IBC, proposa solucions "fàcils i fiables que permeten abordar amb total tranquilitat i màxim respecte al medi ambient, l'emmagatzematge i transport de productes líquids sensibles i perillosos". Amb una disponibilitat permanent d'unitats, CCR dóna "una ràpida resposta" a les fluctuacions de producció atès que dispensa d'inversions i preocupacions innecessàries.

Els GRG de 1.000 litres, construïts en acer inox 304 o 316, es presenten en versió cúbica o cilíndrica, i estan equipats amb una vàlvula de seguretat, una presa d'aire i un buidatge per gravetat amb connexions en 2 "o 3" i ràcords simètric, i Guillemin francès o alemany (altres ràcords disponibles a petició). Amb possibilitat d'acoblar agitadors, aïllament tèrmic, calefacció vapor o elèctrica i sistemes de neteja, aquests equips són de pràctica manutenció mitjançant transpalet o carretó elevador i permeten l'apilament estàtic a dos nivells ple ia 3 buit.

Aquests contenidors, d'homologació ADR / RID / IMO - grup d'embalatge II i III, són apropiats per a vernissos, pintures, tintes, dissolvents i altres líquids químics doncs garanteixen "la màxima seguretat en la manipulació" d'aquests productes i eliminen els riscos d'explosió per acumulació d'electricitat estàtica.

CCR, que realitza els assaigs periòdics establerts per l'autoritat competent i pot encarregar-se de tota l'operativa d'explotació de les unitats, ofereix aquests contenidors de manera immediata en contracte d'arrendament a curt, mitjà o llarg termini.

Els IBC de CCR garanteixen &quote;la màxima seguretat en la manipulació&quote;
Els IBC de CCR garanteixen "la màxima seguretat en la manipulació".

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

    Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Química

    25/07/2024

  • Newsletter Química

    18/07/2024

Enllaços destacats

Salón de gas renovableAWA Show2beSmagua - Feria de Zaragoza

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis