Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Peter Taboada presenta en Smagua 2008 su sistema para el control y eliminación de bacterias
Petfrost és un equip d'aigua germicida que redueix la càrrega bacteriana fins un 90%

Peter Taboada presenta a Smagua 2008 el seu sistema per al control i eliminació de bacteris

16/04/2008

16 abril 2008

L'estand de Peter Taboada a la Fira Internacional de l'Aigua, Smagua 2008, celebrada del 11 al 14 de març a Saragossa, va ser l'escenari triat per la companyia establerta a Vigo per mostrar als assistents al saló el seu sistema Petfrost. Es tracta d'un equip d'aigua germicida per a ús alimentari desenvolupat després de quatre anys d'investigació.

La investigació s'ha dut a terme a través d'un projecte d'I + D i un altre de R + D + I i està avalada pel Centre de Tecnologia de Productes Marins de l'Institut d'Investigacions Marines del CSIC, així com per Cetme (Centre Tecnològic de l' mar) i el Centre Analític Míguez i Muiños. Acabada la recerca i aconseguint els resultats previstos, la firma ha passat a la fabricació del sistema per a ús industrial. Així neix Petfrost, un equip que elimina la càrrega bacteriana, arribant a reduir fins a un 90 per cent.

El model Petfrost té diverses aplicacions. Peter Taboada l'ha ideat per rentat de peix amb aigua de mar germicida i fabricació de gel germicida, per al rentat amb aigua germicida de qualsevol producte perible (peix, carn de boví, porcí, aus, fruites i verdures), i per a l'esterilització de les cadenes de producció, conduccions de salses, llet i altres, així com esterilització de sòls i zones de possible contaminació bacteriològica.
De les investigacions realitzades, dels assajos, proves i muntatges duts a terme en tot tipus d'indústries s'han obtingut uns resultats que garanteixen una qualitat bacteriològica del producte sense precedents. L'equip no utilitza cap producte químic. No altera la qualitat física del producte perible, tant en color com en sabor o olor.

Utilització de la màquina

El seu procés consisteix en l'eliminació de bacteris Gram + i Gram-, sucrófilos, termòfils i altres tan problemàtiques com la 'listeria monocytogenes' i la salmonel. La utilització en peix s'aplica en vaixells pesquers de fresc, en vaixells congeladors, en magatzemistes i subhastadors, en plantes de setinat, en plantes transformadores i en fumats. Per a carn, Petfrost és útil en el tractament dels canals de caps de bestiar porcí, aus, conills, et. En l'esterilització de zones d'especejament i maquinària de conducció i en l'esterilització dels ous abans de l'envasat. En el sector de fruites i verdures, aquest equip de Peter Taboada està especialment indicat per al rentat i esterilització en general i en l'esterilització de verdura trossejada abans de l'envasat en atmosfera modificada. Per conserves vegetals s'utilitza en el rentat germicida abans i després del escaldat per a l'eliminació dels termòfils, en les conserves en general, Petfrost s'usa en el rentat germicida abans de l'esterilització en autoclau. La màquina també té la seva aplicació en centrals lleteres, en l'esterilització de la planta d'envasat i de munyir.
Petfrost no utilitza cap producte químic ni altera la qualitat física del producte perible
Petfrost no utilitza cap producte químic ni altera la qualitat física del producte perible.
La utilització de Petfrost també es porta a terme en hospitals i centres de logística hospitalària de grans sinistres, terratrèmols i guerres mitjançant el rentat d'accidentats i ferits en conflictes bèl·lics, accidents, sismes i grans cataclismes, abans de la intervencions quirúrgiques, així com en l'esterilització de quiròfans i infermeries de campanya i els anells de diàlisi.
Eliminar la salmonel, la listèria i altres patògens

L'empresa Peter Taboada segueix innovant amb el seu sistema per a l'obtenció d'aigua estèril germicida. En els últims mesos aquesta companyia gallega ha realitzat proves per a l'eliminació de la listèria, la salmonel i altres patògens, en col·laboració amb empreses del sector carni, especialment amb les empreses dedicades al pollastre. Els resultats obtinguts han estat "molt satisfactoris", amb reduccions del 100 per cent en algun tipus de producte.

A més, s'han realitzat els mateixos assaigs en col·laboració amb el CSIC (Consell Superior d'Investigacions Científiques), dependent del Ministeri de Ciència i Tecnologia. L'empresa ha comercialitzat aquest equip a Noruega, instal en les indústries productores de salmó més importants del país.

Empreses o entitats relacionades

Consejo Superior de Investigaciones Científicas
Peter Taboada, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

    Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Química

    03/10/2024

  • Newsletter Química

    26/09/2024

Enllaços destacats

TechsolidsSmagua - Feria de ZaragozaAECQAWA Show2be

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis