Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Fitec será el espacio I+D+i en FARMAMAQ 2007

Fitec serà l'espai R + D + ia FARMAMAQ 2007

29/01/2007

29 gener 2007

La catorzena edició de Fitec , l'espai R + D + ia certàmens firals organitzat per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRI), serà l'espai R + D + i de FARMAMAQ 2007 , segona Fira Internacional de Proveïdors de la Indústria Farmacèutica, Biofarmacèutica i Tecnologia de Laboratori que se celebrarà al recinte firal de Saragossa del 13 al 15 de febrer. Com a novetat, Fitec inclourà una sèrie de trobades empresarials entre les universitats i centres de recerca presents en el seu estand de 100 metres quadrats i les empreses pertanyents a l'Associació de Parcs Científics i Tecnològics d'Espanya (APTE). A més, organitzarà la Jornada Fitec en FARMAMAQ: R + D + i en el sector farmacèutic, amb representants, entre altres firmes, de Novartis Farma, Laboratoris Almirall i Laboratoris Esteve. La trobada inclourà la taula rodona Reptes concrets per a la R + D en el sector farmacèutic espanyol (de 11.30 a 14.00 h), amb la participació de José María Giménez-Arnau, director d'R + D de Novartis Farma a Espanya; Pere Berga, director de R + D de Laboratoris Almirall, i Eduard Valentí, director d'R + D de Laboratoris Esteve). El seu moderador serà Xavier Testar, director de Programes Estratègics de l'FCRI.
De 16:30 a 18.10 h es realitzaran diferents presentacions de Solucions Tecnològiques per a Empreses per part d'universitats, centres de recerca i spin-offs universitàries, introduïdes per Judit Castellà, responsable de l'Eix Innovació de l'FCRI. Les ponències desenvolupades seran l'àcid gamma-poliglutàmic, un compost biotecnològic amb potencials aplicacions en farmàcia, cosmètica i alimentació (Jordi Bou, Bioglutamic, SL); Nous pèptids antimicrobians (Eduard Bardají, UdG), i BHID: "Burr Hole Immobilizing Device" . Experiència en l'ús de termoplàstic implantable (PEEK), de Lluís Chico (Neo Surgery, SL).
La jornada comptarà amb una benvinguda a càrrec de Jesús Santamaría Ramiro, director general d'R + D + i del Govern d'Aragó i de Xavier Testar, director de Programes Estratègics de l'FCRI. A més de FARMAMAQ, l'espai Fitec acudirà durant 2007 als certàmens de Fira de Barcelona Ecocity (Saló de l'Equipament per a les Ciutats i el Medi Ambient, 27 de febrer-2 de març); Maquitec (Fira Industrial, 20 -24 de març) ; Construmat (14-19 de maig), i el Saló Nàutic de Barcelona (3-11 de novembre).
Així mateix, es posa a disposició del visitant professional el Catàleg Fitec d'Oferta Tecnològica (en suport CD-ROM i imprès) que inclou els millors projectes de recerca i innovació d'universitats i centres d'aplicació real com solucions tecnològiques en les empreses del sector farmacèutic i biofarmacèutic. La publicació conté les dades de contacte de la institució, títol i descripció de l'oferta i mercat al qual s'adreça.
En el certamen saragossà, Fitec presentarà una dotzena de punts d'informació amb l'oferta cientificotecnològica per a l'empresa d'universitats i centres de recerca espanyols del sector farmacèutic i biofarmacèutic. Entre les institucions presents figurarà el Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC), la Universitat de Saragossa; l'Oficina d'Innovació i Creació d'Empreses de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), la Facultat de Farmàcia de la Universitat de Salamanca, el Centre de Desenvolupaments Biotecnològics i Agroalimentaris de la Universitat de Lleida (UdL), l'Associació de Parcs Científics i Tecnològics d'Espanya (APTE), el Parc Tecnològic del Vallès (Barcelona), el Grup de Recerca en Enginyeria de Control i Sistemes Intel·ligents (LLIA) i el Laboratori d'Innovació en Processos i Productes de Síntesi Orgànica (LIPPSO) de la Universitat de Girona (UdG), i l'empresa Bioglutamic, spin-off de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).

Empreses o entitats relacionades

Consejo Superior de Investigaciones Científicas
Equiplast, Expoquimia, Eurosurfas. Fira de Barcelona
Fundació Catalana per a La Recerca i La Innovació

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

    Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Química

    03/10/2024

  • Newsletter Química

    26/09/2024

Enllaços destacats

TechsolidsSmagua - Feria de ZaragozaAECQAWA Show2be

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis