Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Dientes perfectos con una inyección de calidad

Fushima confia en Wittmann-Battenfeld per la seva “qualitat, servei al client i servei postvenda”

Dents perfectes amb una injecció de qualitat

Javier García30/05/2014

Fundada en 1945 per Laureano Salcines Gómez, Fushima S.L. és una empresa càntabra especialitzada en la fabricació de raspalls dentals i raspalls per al cabell. La companyia, que en l'actualitat és un referent del sector al nostre país, amb una facturació de més de 15 milions d'euros anuals, confia des dels seus inicis en Wittmann-Battenfeld para la injecció dels seus productes, unes 72 milions de peces anuals.

Raúl Cimiano, director gerent de Fushima
Raúl Cimiano, director gerent de Fushima.

Fushima: curiós nom per a una empresa càntabra.

Sí, la denominació Fushima sorgeix de la ciutat de la qual provenia la truja natural amb la qual en 1945 es fabricaven els raspalls.

Ha plogut molt des de llavors…

Efectivament. El que va començar sent una petita empresa familiar s'ha convertit avui dia en l'empresa nacional número 1 de fabricació en raspalls dentals, amb més de 15 milions anuals de facturació i una plantilla de 103 persones, la majoria de Cantàbria, que treballen en les nostres instal·lacions del Polígon de Guarnizo, en una nau de 13.000 metres quadrats.

…des de la qual fabriquen els seus raspalls de dents.

Sí, a més de raspalls interdentales, fils dentals, cremes, esbandides, raspalls de pèl, pintes i altres productes de condícia personal.

I quin és el seu producte estavella, el més venut, el de millor acolliment al mercat?

El producte estavella és el raspall dental, tant en les seves versions per a adult com l'infantil. D'altra banda, els raspalls interdentales i fils dentals estan experimentant un fort creixement en els últims anys.

On distribueixen els seus productes? Exporten? A quins països?

El 40% de la nostra producció s'exporta a 55 països: França, Itàlia, Emirats Àrabs, Xina, Indonèsia, Filipines, Cambodja, Sri Lanka, el Marroc, Tunísia, Croàcia, Finlàndia, Romania, Costa Rica, Xile, Cuba, etc..

Cuán important és per a una companyia com la seva la recerca i el desenvolupament?

La nostra empresa explica, dins dels seus valors, amb una fortalesa en matèria de recerca i desenvolupament. Disposem de diversos departaments que s'encarreguen d'investigar i provar nous materials, innovar en nous processos, etc.. A més, tots els nostres productes parteixen d'un projecte propi, en un procés complet que va des del seu disseny informàtic en 3D fins al packaging.

I quin tipus de plàstics empren en els seus raspalls?

Injectem en diferents materials: polipropilè, copoliéster, cautxú TPE, resina K, polietilè, poliestirè, ABS…

La gamma de productes Fushima inclou raspalls de dents, raspalls interdentales, fils dentals, cremes, esbandides, raspalls de pèl...
La gamma de productes Fushima inclou raspalls de dents, raspalls interdentales, fils dentals, cremes, esbandides, raspalls de pèl, pintes i altres productes de condícia personal.

A l'hora de dissenyar i fabricar raspalls de dents quins aspectes revesteixen major dificultat? Per què?

El difícil és dissenyar un producte realment diferent al ja existent al mercat i que tingui el suficient atractiu per al consumidor. A més, el raspall dissenyat ha de superar la cadena de valor dins de l'empresa, de manera que sigui rendible des del punt de vista financer.

El sector dels raspalls de dents ha evolucionat molt en pocs anys. Per favor, parli'ns de les tendències en l'actualitat. 

En els seus inicis, els raspalls eren d'un sol material (monomateriales) i en l'actualitat compten amb dues o més components. A més, els capçals són més compactes, amb diferents tipus de tall i diferents filaments. Avui existeixen zones amb netejadors linguals i llengüetes blanquejadores.

Els raspalls elèctrics competeixen des de fa temps amb els raspalls tradicionals. Han pensat a especialitzar-se també en aquest mercat?

El nínxol de mercat principal de Fushima és el raspall manual, del com som fabricadors i una referència nacional i internacional. No obstant això, tenim al nostre catàleg raspalls elèctrics per donar servei als clients que ho requereixin.

Vostès disposen d'inyectoras de la signatura Wittmann-Battenfeld. Amb quants equips de la signatura expliquen?

Fushima compta amb 15 equips d'injecció Wittmann-Battenfeld des de 50 fins a 180 tones. Les noves màquines, considerades d'última generació i d'eficiència energètica molt alta, consumeixen fins a un 40% d'energia menys que les inyectoras convencionals. Són molt silencioses i netes, a més de respectuoses amb el medi ambient, en mancar d'oli en el seu mecanisme.

Fushima compta amb 15 inyectoras Wittmann-Battenfeld amb les quals fabrica tots els seus productes

Fushima compta amb 15 inyectoras Wittmann-Battenfeld amb les quals fabrica tots els seus productes.

I quin tipus de productes o peces fabriquen amb elles?

Els equips Wittmann-Battenfeld són amb els quals injectem la pràctica totalitat dels nostres productes, al voltant de 72 milions de peces anuals.

Com neix la seva relació amb aquest fabricant?

Des de la fundació de Fushima, en els seus inicis i amb el fundador, es va confiar la fabricació dels productes a Battenfeld.

Per què es van decidir per les inyectoras d'aquesta signatura? Què les distingeixen de les d'altres fabricants?

Battenfeld, actualment Wittmann-Battenfeld, destaca per la seva qualitat, servei al client i servei postvenda.

I ja per concloure, què li aporta al seu negoci i als seus productes la maquinària de Wittmann-Battenfeld?

Fiabilitat, poques fallades, poques parades de màquina i, sobretot, confiança en la signatura.

Empreses o entitats relacionades

Wittmann Battenfeld Spain, S.L

Comentaris de l'article/notícia

#3 - Sr. Damian Hernandez
03/04/2018 13:07:18
Buenas tardes Sr. Castellón, gracdias por su consulta, la empresa Wittmann Battenfeld, además de fabricar y comercializar las nuevas máquina, también dispone de un departamento comercial para la venta de maquinaria usada, por lo que puede contactar directamente con nosotros vía mail, comercial@wittmann-group.es o por tel. 93 808 78 60, donde le atenderemos de manera personalizada.
#2 - antonio castellon
30/03/2018 3:31:21
Sres. Favor comunicar si tienen maquins inyetoras de plasticos usadas de 200 a 400 gramos, para l venta. Espero respuesta saludos Atonio
#1 - minerva
09/07/2014 23:16:19
existen puentes o cajas de dientes de plastico flexible

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Química

    04/07/2024

  • Newsletter Química

    27/06/2024

Enllaços destacats

AWA Show2beSmagua - Feria de ZaragozaSalón de gas renovable

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis