Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Cambio generacional en la dirección de la división de Maquinaria de Haver & Boecker

Canvi generacional en l'adreça de la divisió de Maquinària d'Haver & Boecker

20/01/2014

20 de gener de 2014

El canvi generacional de l'adreça de Haver & Boecker OHG es va produir en Oelde (Alemanya) el passat 1 de gener de 2014. Florian Festge (39) i el Dr. Fabian Festge (36) es van fer càrrec de la direcció i gestió de la Divisió de Maquinària, fins ara liderada pel seu pare, el Dr. Reinhold Festge, qui passarà assumir el càrrec de president de l'Associació de Fabricants de Maquinària Alemanya (Verband Deutscher Maschinen- und Anlagenbau) durant els propers tres anys. El Dr. Reinhold Festge seguirà estant disponible per assessorar als seus fills, principalment en qüestions relacionades amb el desenvolupament del negoci.

D'esquerra a dreta: Florian Festge, Dr.Reinhardt Festge i Dr. Fabian Festge
D'esquerra a dreta: Florian Festge, Dr.Reinhardt Festge i Dr. Fabian Festge.
Florian Festge ha estat treballant per al Grup Haver des de fa 13 anys. Després de completar els seus estudis en Administració i direcció d'empreses en el 2001 va assumir un càrrec d'adreça en la filial canadenca del Grup Haver - W.S. Tyler - en Santa Catarina, Ontario. Va ser el director general des del 2005 fins al seu retorn a Oelde el passat estiu.

Després de completar els seus estudis en Direcció i administració d'empreses i rebre el seu doctorat, el Dr. Fabian Festge va ser contractat per la Fira de Munic durant dos anys abans de traslladar-se a Haver & Boecker en el 2008, on va assumir el càrrec de director general de la filial Haver Ibau Índia en Vadodara, Índia, des del 2009 fins a primavera del 2013.

Florian Festge i el Dr. Fabian Festge estan desitjant començar amb les seves noves responsabilitats i tots dos coincideixen en: “no desitgem treballar en cap altra empresa del món. En Haver & BOecker tenim una gran cultura d'empresa que volem mantenir i ampliar”.

Al gener del 2014, Florian Festge es va unir com a soci gerent responsable d'Haver & Boecker OHG, conjuntament amb el seu pare, el Dr. Reinhold Festge (68) i el Sr. Walter Haver (61).

Empreses o entitats relacionades

Haver & Boecker Ibérica, S.L.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

    Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Química

    03/10/2024

  • Newsletter Química

    26/09/2024

Enllaços destacats

AECQSmagua - Feria de ZaragozaAWA Show2beTechsolids

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis