Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Biotechnica 2013 será el centro de la Biotecnología en Europa
Fira Biotechnica 2013

Biotechnica 2013 serà el centre de la Biotecnologia a Europa

Redacció Interempresas21/06/2013
Amb un tema central que gira entorn de la Bioeconomía i mercats innovadors, Biotechnica 2013 tornarà a ser per tres dies centro del sector biotecnològic europeu. Ja per vintena vegada, Biotechnica reuneix a expositors i visitants del 8 al 10 d'octubre a fi d'iniciar negocis. Biotechnica, en la seva qualitat de fira clau europea de Biotecnologia, Ciències de la Vida i Tecnologies de Laboratoris, és el punt de trobada número 1 del sector.
“La força innovadora del sector i la seva rellevància creixent de continu es reflecteixen en Biotechnica”, diu Jochen Köckler, membre de la Junta Directiva de Deutsche Messe Hannover. “On es troba i on es dirigeix la Biotecnologia ho veiem en Hannóver. Ens alegrem ja de poder veure la presentació de Suïssa que, en el camp de la Biotecnologia, figura en el grup de cap a escala mundial. Com a primer País Associat de Biotechnica donarà importants impulsos tant a la fira com al sector biotecnològic”.

Biotechnica se centra a les tecnologies i innovacions de recerca i desenvolupament, així com en les aplicacions per als sectors de la medicina, producció alimentària, indústria i medi ambient. A això s'afegeix una àmplia gamma de serveis per a la indústria biotecnològica i farmacèutica. A més Biotechnica es considera com a plataforma decisiva per reunir a innovadors i inversors.

La fira obre les seves portes el dia 7 d'octubre amb una sèrie de fascinants ponències sobre els diversos camps temàtics de Biotechnica. Parlen Olaf Lies, ministre d'Economia, Treball i Tràfic de Baixa Saxònia, Frank Mathias, president de vfa bio i CEO de MediGene AG, Harald Bormann, director gerent de l'empresa suïssa Roche Diagnostics AG, així com Catherine Geslain-Lanéelle, directora gerent d'Efsa la (Autoritat Europea de Seguretat Alimentària).

La fira obrirà les seves portes el dia 7 d'octubre i el seu tema central serà la Bioeconomía
La fira obrirà les seves portes el dia 7 d'octubre i el seu tema central serà la Bioeconomía.

Bioeconomía

Un tema central de la Biotechnica d'aquest any és la Bioeconomía. “La Bioeconomía és cada vegada més un factor econòmic amb enorme potencial de creixement”, diu Köckler. “La seguretat alimentària amb productes alimentosos sans, producció agrària sostenible, explotació industrial de matèries primeres renovables i l'ús d'energies renovables són desafiaments centrals a escala internacional per poder anar substituint l'economia basada en el petroli per una economia de base biològica. Per això, amb la seva estratègia nacional de recerca ‘BioÖkonomie 2030’, el Govern alemany s'ha proposat el clar objectiu de convertir a Alemanya en un emplaçament capdavanter de la recerca i la innovació en la Bioeconomía per impulsar decisivament el canvi estructural a tot el món.

En Biotechnica es veu molt clar en quants sectors s'aposta ja per recursos biològics renovables per aconseguir una producció sostenible i eficient i oferir els corresponents serveis. Al cap i a la fi els impulsos decisius per a les innovacions bioeconómicas procedeixen de la Biotecnologia. Biotechnica mostra l'aprofitament industrial de matèries biógenas al llarg de tota la cadena de creació de valors bioeconómicos, entre altres coses. Amb ‘BiobasedWorld’, la plataforma organitzada en cooperació amb Dechema (Societat per a la Tecnologia Química i la Biotecnologia), traça un arc entre la indústria i la biotecnologia alimentària.

Quatre mercats reflecteixen les tendències del sector

La vintena edició de Biotechnica ofereix a més una nova forma de presentació: diferents mercats mostren per separat un tema actual del sector, conferint d'aquesta manera a la fira una estructura addicional. En ella es troben expositors individuals, stands col·lectius, a més d'un fòrum adjunt per a ponències científiques i de representants d'empreses, així com ofertes de treball en xarxa i presentacions pòster.

Andreas Liese, Institut de Biocatálisis, Universitat Tecnològica d'Hamburg; Volker Heinz...

Andreas Liese, Institut de Biocatálisis, Universitat Tecnològica d'Hamburg; Volker Heinz, director DE L'Institut Alemany de Tecnologia dels Aliments (DIL), Quakenbrück; Jochen Köckler, membre de la junta directiva de Deutsche Messe AG, Hannover; Domenico Alexakis, director executiu DE L'Associació Suïssa de Biotecnologia, Zurich; i Ralf Herrmann, vicepresident d'Eppendorf AG, Hamburg, en la roda de premsa de presentació de Biotechnica 2013 celebrada a Hamburg, Alemanya.

<#comment>

Els temes presentats en cadascun dels quatre mercats a dalt citats són: ‘Tecnologies de Medicina Personalitzada’, ‘Innovació Alimentària’, ‘Biotecnologia Industrial’ i ‘BioServicios’. Al comprat ‘Tecnologies de Medicina Personalitzada’ tot gira entorn de la diagnòstica molecular i als plantejaments de les teràpies individualitzades amb ella relacionats.

En el fòrum destaquen temes com a ‘Seqüenciació d'Última Generació’, ‘Assajos de Base Cel·lular’, ‘Biomarcadores’, ‘Diagnòstic Companion o d'acompanyament’ i ‘Imatge Molecular’. Entre uns altres va poder aconseguir-se la participació de clústers o grups de primera línia en aquest camp com per exemple: Bio Deutschland, Vdgh (Associació de la Indústria Diagnòstica), Vfa (Associació d'empreses Farmacèutiques Investigadores) i Departament de l'Associació vfa bio.

A més Biotechnica segueix ampliant la seva oferta per a tot el sector de les tecnologies alimentàries. Ja per tercera vegada, oferents i productors, usuaris i científics, així com representants dels sectors d'analítica, supervisió i gestió del control de qualitat són convidats al simposi ‘Innovation in Food’ que enllaça amb el mercat del mateix nom. Per primera vegada en Biotechnica té lloc la Conferència ‘iFood’, que s'entén com a plataforma d'intercanvi entre la recerca i la indústria alimentària. Soci és l'Institut alemany de Tecnologies Alimentàries. Aquest institut ho financen conjuntament al voltant de 140 empreses associades pertanyents a la indústria de l'alimentació i als sectors afins.

El Mercat de Biotecnologia Industrial col·loca en primer plànol els temes ‘Biocatálisis’, ‘Tecnologies per Bioprocesos’ i ‘Biorrenovables’. Aquí es traça un arc que va des del desenvolupament de noves propietats per als productes, a més de processos biocatalizadores innovadors i el seu ascens a nivell industrial, fins a la gestió del flux de materials integrats en biorrefinerías complexes. Nou és també el format ‘Bioeconomy's Next Business Model’, en el qual sis joves pimes europees del sector de la Biotecnologia industrial presenten els seus conceptes de negocis en curts actes de promoció anomenats ‘Elevator-Pitches’. Un jutjat tria als corresponents guanyadors del dia.

Tots dos comprats – ‘Biotecnologia Industrial’ i ‘Innovació Alimentària’ – accentuen de manera molt especial el tema de la Bioeconomía. Això es veu complementat per la presentació especial Bioeconomía, que serveix d'aparador per a productes innovadors, així com per ‘BiobasedWorld’, que reuneix als actors de la Bioeconomía per damunt i més enllà de sectors i disciplines.

Els oferents i productors, usuaris i científics, així com representants dels sectors d'analítica...
Els oferents i productors, usuaris i científics, així com representants dels sectors d'analítica, supervisió i gestió del control de qualitat són convidats al simposi ‘Innovation in Food’.

Ciñéndose estretament a l'esperit de les noves tecnologies de producció de biofármacos, el ‘Mercat BioServicios’ té per finalitat establir lucratius contactes entre la recerca i el desenvolupament d'una banda, i per una altra entre les innovadores empreses biotecnològiques i la indústria farmacèutica.

Un atractiu programa marc complementa l'exposició

Complementàriament a l'exposició, Biotechnica ofereix un ampli programa marco i de conferències. Un dels punts culminants és el lliurament del 10º European Biotechnica Award durant la cerimònia inaugural de la fira. El nou lema central del certamen d'aquest any és ‘Integració de la Biotecnologia en la Indústria’. Seran guardonades empreses europees que se serveixin de processos biotecnològics i hagin introduït ja amb èxit productes al mercat.

Al grup destinatari format per estudiants i alumnes universitaris egressats es dirigeix l'oferta ‘TectoYou’. Per a ells s'organitzen viatges en grup a la fira. En ella i mitjançant visites guiades obtenen una visió de conjunt de les empreses biotecnològiques i poden contactar directament amb els expositors. L'objectiu de ‘TectoYou’ és atreure l'atenció dels alumnes universitaris egressats sobre les variades perspectives que s'ofereixen en el marc del sector biotecnològic.

Empreses o entitats relacionades

Hannover Messe

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

    Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Química

    03/10/2024

  • Newsletter Química

    26/09/2024

Enllaços destacats

Smagua - Feria de ZaragozaAWA Show2beAECQTechsolids

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis