Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Valencia acogerá el próximo Congreso Nacional de Limpieza e Higiene Profesional

València acollirà el proper Congrés Nacional de Neteja i Higiene Professional

18/12/2012

18 de desembre de 2012

La tercera edició del Congrés Nacional de Neteja i Higiene Professional, promogut per les principals associacions del sector, se celebrarà els dies 28 i 29 de maig de 2013 en el Centre d'Esdeveniments de València. La trobada serà un fòrum de debat on destacats experts desgranaran la situació actual del sector de la higiene i neteja professional, s'escoltaran les necessitats i expectatives dels agents implicats i s'elaboraran les línies de treball per afrontar el futur.
Centre d'Esdeveniments de València
Centre d'Esdeveniments de València.
El Comitè Organitzador del Congrés Nacional de Neteja i Higiene Professional està integrat pels màxims representants de l'Associació de Detergents i de Productes de Neteja, Manteniment i Afins (Adelma); l'Associació Espanyola de Fabricants i Importadors de Maquinària Industrial de Neteja (Aefimil); les Associacions Federades d'Empresaris de Neteja Nacionals (Afelin); l'Associació de Fabricants Espanyols de Productes de Neteja i Higiene (Asfel) i l'Associació Professional d'empreses de Neteja (Aspel).

El president del Comitè Organitzador de la present edició del Congrés Nacional d'Higiene i Neteja Professional és Miguel Bordeus, president d'Adelma. Així mateix, dins del programa ja està confirmada la participació de Manuel Pimentel, exministre de Treball i Assumptes Socials. L'expert conferenciant, periodista i escriptor abordarà la ‘Problemàtica de l'ocupació i les perspectives el mercat laboral’ en la seva ponència, que clausurarà el primer dia de la trobada.

Empreses o entitats relacionades

Asociación de Empresas de Detergentes y de Productos de Limpieza, Mantenimiento y Afines

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

    Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Química

    03/10/2024

  • Newsletter Química

    26/09/2024

Enllaços destacats

AECQSmagua - Feria de ZaragozaAWA Show2beTechsolids

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis