Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La Unidad de Laboratorios Docentes de la Facultad de Farmacia de la UB obtiene el Sello de Compromiso hacia la Excelencia Europea 200+

La Unitat de Laboratoris Docents de la Facultat de Farmàcia de la UB obté el Segell de Compromís cap a l'Excel·lència Europea 200+

17/05/2013

17 de maig de 2013

La Unitat de Laboratoris Docents (ULD) de la Facultat de Farmàcia de la Universitat de Barcelona ha obtingut el Segell de Compromís cap a l'Excel·lència Europea 200+ en reconeixement al seu sistema de gestió, un distintiu atorgat pel Club Excel·lència en Gestió (CEG), després d'haver superat amb èxit una exhaustiva avaluació externa per part de la Associació Espanyola de Normalització i Certificació (AENOR).
L'acte de lliurament d'aquest reconeixement va estar presidit pel vicerector de Política Acadèmica i Qualitat...
L'acte de lliurament d'aquest reconeixement va estar presidit pel vicerector de Política Acadèmica i Qualitat, Gaspar Rosselló; el director de l'Agència de Polítiques i de Qualitat, Dr. Ernest Pons; el degà de la Facultat de Farmàcia, Dr. Joan Esteva de Sagrera; la directora d'AENOR a Catalunya, Sra. Eva Subirà, i el vicepresident del Club Excel·lència en Gestió, Pere Miralles.
L'acte de lliurament d'aquest reconeixement va tenir lloc el dimarts, 7 de maig, a les 12.30 h, a l'Aula Magna de la Facultat de Farmàcia de la UB, en un acte presidit pel vicerector de Política Acadèmica i Qualitat, Gaspar Rosselló; el director de l'Agència de Polítiques i de Qualitat, Ernest Pons; el degà de la Facultat de Farmàcia, Joan Esteva de Sagrera; la directora d'AENOR a Catalunya, Eva Subirà, i el vicepresident del Club Excel·lència en Gestió, Pere Miralles.
Després de deu anys d'activitat de la ULD de la Facultat de Farmàcia, que està adscrita al campus d'excel·lència internacional BKC, el sistema de gestió de la qualitat implantat en la Unitat s'ha sotmès a un procés de revisió i millora. Amb el constant assessorament de l'Agència de Polítiques i de Qualitat de la UB, es va iniciar l'avaluació del sistema de gestió mitjançant el Model europeu d'excel·lència (model EFQM), procés que ha culminat amb l'obtenció del citat reconeixement.
Durant l'acte, Miralles ha fet lliurament del segell d'excel·lència, moment que ha aprofitat per dirigir-se als assistents i comentar que “una de les activitats més importants del Club és reconèixer a aquelles organitzacions que, com el Servei del Butlletí Oficial de la Província de Barcelona i d'altres Publicacions Oficials, i la mateixa Universitat de Barcelona, estan treballant per millorar el seu sistema de gestió, i que en la seva labor diària aposten per aconseguir el nivell màxim d'excel·lència”. A més ha afegit que “actualment hi ha 481 segells d'excel·lència vigents, la qual cosa demostra el ferm compromís de les organitzacions espanyoles per l'excel·lència”.
Rosselló, ha afirmat que “el Segell de Compromís cap a l'Excel·lència Europea 200+ obtingut per la ULD, i reconegut internacionalment, suposa un suport explícit al compromís per la cultura de la qualitat i la millora contínua. La Universitat de Barcelona, com a institució, aposta per l'excel·lència en tots els àmbit de la seva activitat, ja sigui en relació amb la docència i amb la recerca, o amb els serveis interns i externs que presta a la comunitat universitària i al conjunt de la societat”.
Per Subirà, “l'obtenció del Segell per part de la ULD de la Facultat de Farmàcia de la Universitat de Barcelona suposa el reconeixement a l'esforç dut a terme per la Unitat per millorar el servei que ofereix a la comunitat universitària, així com a la materialització de les polítiques de millora de la qualitat docent promogudes pels òrgans de govern d'aquesta Facultat”.
La ULD va ser creada per respondre a la proposta de millora de l'avaluació de la titulació de Farmàcia en la UB. La missió de la ULD és millorar les competències transversals dels estudiants i incorporar-les al sistema de gestió de la qualitat implantat en els laboratoris docents de la Facultat. En aquest marc, els estudiants realitzen les pràctiques en un sistema centralitzat en el qual s'ha creat un entorn similar al que es trobaran al món professional. L'objectiu és proporcionar als estudiants una formació transversal complementària que difícilment els arribaria a través dels continguts de les assignatures de la titulació. Aquest nou sistema de gestió i de formació pràctica va rebre el reconeixement extern amb l'esment especial en el Pla nacional d'avaluació de la qualitat a les universitats l'any 2000, i la distinció Jaume Vicens Vives a la qualitat docent universitària en la convocatòria de 2006.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

    Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

  • Pharma box 15 - 25 ºC - NACEXpharma

    Pharma box 15 - 25 ºC - NACEXpharma

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Farmacia

    01/10/2024

  • Newsletter Farmacia

    17/09/2024

Enllaços destacats

CosmetoriumPharmalogAECQ

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis