Bautermic, S.A. - Màquines de rentat i desgreixat de peces

Rotatives: per al desgreixatge, rentat i assecat de tot tipus de peces en continu o pas a pas

Fotografia de Rotatives
Bautermic, S. a. ha desenvolupat un tipus de màquines rotatives molt compactes, que treballen amb solucions desengrasantes calentes projectades a pressió sobre les peces a tractar, aquestes poden ser carregades i descarregades de forma manual o automàtica sobre una taula circular en el mateix punt. La plataforma és l'encarregada de traslladar les peces a través de les diferents etapes de tractament, disposen de tres posicions de les quals una d'elles pot utilitzar-se per rentar o assecar segons la dificultat de la peça.

El funcionament pot ser continu o pas a pas, segons el tipus de peça o forma de càrrega i els temps de tractament i producció, es poden ajustar variant la velocitat de gir de la plataforma, en el cas de treball en continu o mitjançant un temporitzador en el cas de funcionament passo a pas.

El principal avantatge d'aquestes màquines és que funcionen com una cèl·lula de treball de gran versatilitat, que ocupen molt poc espai, i que la càrrega-descarrega es realitza en el mateix punt, per la qual cosa poden ser ateses per un sol operari o un robot, a més, dels accessoris de sèrie com l'aspirador de bafs, la reposició automàtica d'aigua, filtres etc. poden estar equipades amb qualsevol altre accessori com a separadors d'oli, filtres especials, dosificadors de detergent, etc.