Kwl-Aqua, S.L. - Rentat i assecat de de roba

Kwl-Aqua

Bugaderies d'autoservei: garanteix la desinfecció de les peces

Fotografia de Bugaderies d'autoservei
Les bugaderies d'autoservei Kwl-Aqua són ecològiques, sense emissions a l'exterior de fums, bafs ni olors, gràcies al seu sistema de circuit tancat.

Circuit tancat amb recuperació de calor palesa a nivell mundial d'aquestes assecadores, sense emissions a l'exterior.

Compta amb pantalla tàctil, simplificant l'ús al client, el display et guia sense necessitat de llegir les instruccions ni buscar tecles, amb tan sols 3 tocs.

Sistema únic de canvi de bitllets a monedes, evita que el personal li deixi sense canvi. Accepta monedes de 10 cts., 20 cts., 50 cts., 1 i 2 . Monedes promocionals. Vostè podrà fer una promoció, sense necessitat d'estar en la tenda, utilitzant les monedes exclusives i personalitzades amb el logo Kwl-Aqua, que equivalen a un cicle.

Visualització del dosatge del producte, el client pot veure com entra el producte en la seva rentadora, quedant convençut, sense incrementar el cost del rentat , tot inclòs.

Higienizante exclusiu: l'higienizante de Kwl-Aqua, garanteix la desinfecció de les peces obtenint el client un resultat inigualable.

Patent en sistema domótico: domotic-cash, sistema exclusiu i patentat, per al control de la tenda i de la maquinària.

Pràcticament sense planxat: circuit tancat amb recuperació de calor palesa a nivell mundial d'aquestes assecadores, sense emissions a l'exterior.

Seguretat: recaptació segura per la part posterior de les màquines, evitant així actes vandàlics.

Tots els locals Kwl-Aqua, tenen càmeres de videovigilancia 24h connectades permanentment per a la seguretat de tots els clients.