Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Aecoc reúne a empresarios y directivos de la hostelería en el X Congreso Horeca

Aecoc reuneix a empresaris i directius de l'hostaleria al X Congrés Horeca

05/09/2012

5 de setembre de 2012

Sota el lema 'Aquest any l'hostaleria pensa en gran', Aecoc, l'associació que reuneix prop de 25.000 companyies, presenta la desena edició de el Congrés Horeca, amb la col·laboració de FEHR. Els propers 26 i 27 de setembre es donaran cita en el Palau Municipal de Congressos de Madrid prop de 500 directius i empresaris del canal Horeco, en un punt de trobada de referència en el qual s'analitzarà la situació actual del sector i les noves tendències. Tomás Pascual, vicepresident d'Aecoc i president del Grup Pascual, al costat de José Mª Rubio, president de FEHR, seran els encarregats d'obrir un congrés amb ponents del més alt nivell nacional i internacional.

El programa del X Congrés Horeca d'Aecoc s'obrirà amb la participació del prestigiós analista econòmic Emilio Ontiveros, president d'Analistes Financers Internacionals (AFI), qui analitzarà les noves tendències i els canvis en la societat als quals s'hauran d'enfrontar les empreses d'aquest sector professional. El primer bloc també comptarà amb la participació de Javier Rodríguez Zapatero, director general d'Espanya, Portugal i Turquia de Google, que analitzarà el potencial de les noves tecnologies al canal i el paper del consumidor en la nova era digital. De mà d'Emilio López, cofundador de Wonderfood Brands Corporation; Carlos Pérez Tenorio, director general del grup Restalia; i Agata Gelaberto, responsable de la unitat de negoci retail de Danone s'analitzaran les aptituds i necessitats dels professionals del sector.

A més, el congrés reunirà a experts en retail de grans empreses internacionals, per mostrar les oportunitats que brinda el sector en aquest camp d'actuació. Per a això, comptarà amb la participació de Kevin Johnson, director Food d'Ikea, que mitjançant l'experiència de la seva companyia analitzarà l'estreta línia que separa el retail i el sector Horeca. Així mateix, Javier Fernández, director general de Cinesa, presentarà les estratègies que la seva empresa ha dut a terme per integrar gastronomia i oci en una mateixa experiència. Finalment, el futur del vending a Espanya centrarà l'últim bloc de l'esdeveniment. Quins són les vies de creixement en el sector i les noves tendències, seran qüestions a abordar pels experts Carlo Majer, CEO de Rheavendours Group i vicepresident d'Eva; John Lawrie, director general d'Autobar; i Ana Rodicio, directora general de Selecta.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Codificación Comercial

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Hostelería

    18/09/2024

  • Newsletter Hostelería

    10/07/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis