Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La hostelería por un consumo responsable

L'hostaleria per un consum responsable

25/07/2012

25 de juliol de 2012

La ministra de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, Ana Mato, ha signat un conveni de col·laboració amb el president de la Federació Espanyola d'Hostaleria (FEHR), José Mª Rubio, per prevenir l'abús d'alcohol i el consum de drogues en els espais d'oci nocturn. A l'acte van acudir a més el secretari d'Estat de Serveis Socials i Igualtat, Juan Manuel Moreno, i el delegat del Govern per al Pla Nacional sobre Drogues, Francisco Babín.

El president de FEHR, José María Rubio, va destacar la importància de “implementar en el sector hostelero un codi de bones pràctiques en el qual estiguin implicats empresaris i treballadors, que repercuteixi en benefici de l'hostaleria, els clients i la societat en general”.

En la seva intervenció, Ana Mato va destacar la importància d'implicar a tota la societat en la prevenció del consum d'alcohol i altres drogues. “La col·laboració amb l'hostaleria ens sembla fonamental. La major part dels consums es produeixen en els espais d'oci i en les nits dels caps de setmana, sobretot en el cas dels més joves”, va destacar la ministra, qui va recordar que l'Estratègia Nacional sobre Drogues 2009-2016 recull la necessitat que les administracions públiques promoguin aquesta col·laboració.

Imagen
La ministra també va assegurar que l'edat d'inici d'alcohol està per sota dels 14 anys. “A més, dues terceres parts dels adolescents (66,3%) aconsegueixen l'alcohol i ho consumeixen en bars, pubs o discoteques”, va subratllar. El consum d'alcohol i altres drogues amb caràcter recreatiu durant les nits dels caps de setmana també s'observa en el cas dels adults. En el que va d'any, dels 2.259 conductors sotmesos a un control de drogues, 1.304 van donar positiu, la qual cosa suposa el 56% del total. “Són xifres alarmants que a tots ens han de fer reflexionar”, va assegurar Ana Mato.

Empreses o entitats relacionades

Federación Española de Hostelería

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Hostelería

    18/09/2024

  • Newsletter Hostelería

    10/07/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis