Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Servinal exhibe tecnología puntera para la industria alimentaria en Bta 2012
Pavelló 5, stand I110

Servinal exhibeix tecnologia capdavantera per a la indústria alimentària en Bta 2012

Redacció Interempresas23/04/2012

23 d'abril de 2012

Servinal no podia faltar a una de les cites de referència per a la indústria alimentària: la fira Bta. I amb ella, arriben també les novetats de les seves signatures representades, que presenten tota classe de maquinària per fer més fàcil i rendible el treball de la indústria alimentària. Des de forns de fumat, a cortadoras-loncheadoras, ablandadores-tenderizadores, peladoras-despellejadoras i cortadoras, desespinadoras, i finalment serres i compactadores de poliexpan. Una infinitat d'equips, de diverses marques, encara que l'empresa posa l'accent en la capacitat de la desmembranadora Varlet V 560, dotada d'un corró dentat que treballa 29 m/min i un ample de treball de 488 mm.

A la foto, la desmembranadora Varlet V 560, màquina destacada en el stand de Servinal
A la foto, la desmembranadora Varlet V 560, màquina destacada en el stand de Servinal.

Com no podia ser d'una altra manera, Servinal mostra una vegada més la seva “artilleria pesada”, a través de l'últim de les seves signatures representades, en Bta. En el stand I 110, situat en el pavelló 5, el professional pot veure in situ un ampli portafolio de maquinària que facilita el treball de la indústria alimentària, responsable dels aliments que arriben a la nostra taula. D'aquí la importància d'equips com els quals es poden veure aquests dies, en el marc del certamen. En concret, Servinal exhibeix des dels forns d'ahumar Afos, a les cortadoras-loncheadoras Salmco, passant pels ablandadores-tenderizadores Paulus Stuart, les peladoras-despellejadoras i cortadoras Varlet, les desespinadoras Olesen, les serres KT i els compactadores de poliexpan GreenMax.

La desmembranadora Varlet V 560, amb gran capacitat de treball, novetat destacada d'aquesta edició

Entre l'ampli catàleg d'equips presentats, Servinal fa especial referència a les descortezadoras i desmembranadoras-despellejadoras de sobretaula Varlet. Màquines de sobretaula o amb bastidor sobre rodes o automàtiques, proveïdes de cintes d'entrada i sortida del producte, indicades per a tot tipus de carns i peixos. Sobretot la desmembranadora Varlet V 560, en acer inoxidable, que es caracteritza per la seva capacitat de treball. Reuneix nombroses prestacions tècniques (bastidor sobre rodes, encès amb suport ventral de seguretat amb servo, suport de fulla amb fulles intercanviables, adaptable automàticament amb molls plans –palès exclusiva Varlet–, sistema de neteja de l'equip treballant amb injecció d'aire, per la qual cosa no humiteja el producte, alimentació manual amb un operari, etc.), encara que sobresurten dos: la velocitat del corró dentat (29 m/min) i l'ample de treball de 488 mm. És així mateix, una màquina segura, dotada d'atur d'emergència, i fàcil de netejar amb aigua a pressió.

Empreses o entitats relacionades

Servinal

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Hostelería

    16/10/2024

  • Newsletter Hostelería

    18/09/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis