Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Aice firma un acuerdo de colaboración con la Asociación del Cuerpo Nacional Veterinario

Aice signa un acord de col·laboració amb l'Associació del Cos Nacional Veterinari

29/09/2011

29 de setembre de 2011

La Associació d'Indústries de la Carn d'Espanya (Aice) ha signat un acord de col·laboració amb l'Associació del Cos Nacional Veterinari (ACNV) per fomentar l'intercanvi d'informació entre ambdues entitats i la realització d'actuacions conjuntes.

L'acord, que ha estat rubricat a Madrid per Generós García, president d'Aice, i Quintiliano Pérez Bonilla, president de l'ACNV, permetrà estrènyer la col·laboració entre les indústries cárnicas i l'organització que agrupa als funcionaris del Cos Nacional Veterinari adscrits a el Ministeri de Medi ambient i Mitjà Rural i Marí (MARM). Es pretén amb això millorar la coordinació i el funcionament de la cadena de producció cárnica, intercanviar informació d'interès per a ambdues entitats i els seus associats i participar en la nova publicació de l'ACNV ('Veterinaris').

Generós García, president d'Aice, al costat de Quintiliano Pérez, president de l'ACNV, durant la signatura de l'acord
Generós García, president d'Aice, al costat de Quintiliano Pérez, president de l'ACNV, durant la signatura de l'acord.
En breu, Aice passarà a denominar-se Associació Nacional d'Indústries de la Carn d'Espanya (Anice) després de la integració de les seves activitats amb l'Associació Espanyola d'empreses de la Carn (Asocarne), aconseguint així conjuminar els interessos de la indústria cárnica espanyola. El propòsit és el de presentar, juntament amb la Confederació d'Organitzacions Empresarials del Sector Cárnico d'Espanya (Confecarne), de la qual forma part, una veu unitària davant les Administracions públiques espanyoles, les institucions europees i organismes internacionals i els interlocutors socials, polítics i econòmics.

Aquesta nova estructura organitzativa i operativa permetrà afrontar amb agilitat i eficàcia les necessitats i reptes de les indústria cárnica espanyola, davant el complicat escenari economicofinancer, productiu i comercial actual, en el qual aspectes com la rendibilitat, la competitivitat i la internacionalització són claus per al futur de les empreses.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Nacional de Industrias de La Carne de España
Confederación de Organizaciones Empresariales del Sector Cárnico de España
Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Hostelería

    10/07/2024

  • Newsletter Hostelería

    12/06/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis