Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La alimentación para colectividades tendrá un espacio propio en Hostelco 2008
'Food Service' acollirà jornades i taules de debat entorn a les necessitats del sector

L'alimentació per a col·lectivitats tindrà un espai propi a Hostelco 2008

Redacció Interempreses22/07/2008

22 juliol 2008

L'àrea 'Food Service', que reunirà les empreses especialitzades en alimentació i begudes per a l'hostaleria i les col·lectivitats, és una de les grans novetats de la pròxima edició del saló Hostelco , que se celebrarà del 17 al 21 d'octubre a Fira de Barcelona.
El sector 'Food Service' acollirà activitats com la 'Primera Jornada sobre Restauració Col·lectiva' per donar a conèixer les noves tecnologies que permetran a les empreses del sector millorar la seva oferta, la qualitat i la seguretat dels seus productes, així com la gestió i la rendibilitat. Aquesta reunió s'estructurarà en tres taules rodones: 'L'actualitat de la restauració col·lectiva', en la qual es debatrà sobre les necessitats del sector, 'La ciència i la tecnologia al servei de les col·lectivitats', on es presentaran els resultats de les investigacions sobre com tractar els aliments sense minvar la seva qualitat organolèptica i nutritiva, i 'Disseny i gestió de cuines centrals' en el marc alguns experts exposaran quines són les instal·lacions, equipaments, gestió i requisits necessaris per a optimitzar el rendiment d'una cuina central. La jornada s'adreça a responsables d'alimentació i begudes, càterings, cuines centrals, inversors, instal·ladors i representants de col·lectivitats, entre altres.
Demostracions en directe a l'última edició d'Hostelco
Demostracions en directe a l'última edició d'Hostelco.

100.000 visitants

Paral·lelament, en l'espai 'Cuina Advance' s'habilitarà una cuina central dotada dels últims avenços tecnològics, per donar a conèixer com els productes de quarta i cinquena gamma elaborats en aquest tipus de configuració poden cobrir totes les necessitats de restauració d'un hotel o d'altres col·lectivitats.

El 2006, coincidint amb l'última edició d'Hostelco, el sector de l'alimentació fora de la llar va arribar als 22.556.000 d'euros i va suposar el 27 per cent del total de l'alimentació. "Una tendència que confirma el gran creixement d'un àmbit tan dinàmic com el 'Food Service', que afavoreix l'aparició de nous productes i serveis", segons l'organització de l'esdeveniment.

Hostelco, organitzat per Fira de Barcelona i la Federació Espanyola d'Associacions de Fabricants de Maquinària per a Hostaleria, Col·lectivitats i Indústries Afins (FELAC), se celebrarà del 17 al 21 d'octubre al recinte firal barceloní de Montjuïc amb la més àmplia oferta i les últimes novetats en maquinària, equipament, productes i serveis per a hostaleria, restauració i col·lectivitats. El saló reunirà més de 2.300 expositors directes i representats i es preveu una afluència de prop de 100.000 visitants.
Màquines exposades a Hostelco 2006
Màquines exposades a Hostelco 2006.

Empreses o entitats relacionades

Equiplast, Expoquimia, Eurosurfas. Fira de Barcelona
Hostelco - Fira de Barcelona

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Hostelería

    10/07/2024

  • Newsletter Hostelería

    12/06/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis