Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Jordi Roure asume la presidencia del salón Hostelco

Jordi Roure assumeix la presidència del saló Hostelco

11/07/2007

11 juliol 2007

Jordi Roure Boada és el nou president del Saló Internacional de l'Equipament per a Restauració, Hoteleria i Col·lectivitats, Hostelco , i de la Federació Espanyola d'Associacions de Fabricants de Maquinària per a Hostaleria, Col·lectivitats i Indústries Afins (FELAC), coorganitzadora de l'esdeveniment al costat de Fira de Barcelona. D'aquesta manera, Roure pren el relleu de Jesús Mora, actual president emèrit d'Hostelco i ex-president de FELAC.
Roure és també president de l'Associació de Fabricants i Distribuïdors de Màquines Espanyoles de Cafè i Similars (Macafe). La seva formació comprèn una llicenciatura en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de Barcelona, un màster en Direcció i Administració d'Empreses per Esad'i un Programa de Desenvolupament Directiu per l'IESE. En l'actualitat és director general i membre del Consell d'Administració de Quality Espresso, SA, fabricant de màquines de cafè espresso.
El nou president espera seguir amb la progressió que ha mostrat el saló en les seves últimes edicions: "És per mi un orgull haver estat designat president del comitè organitzador d'Hostelco, en la tasca posaré tot el meu esforç perquè continuï la tendència de creixement experimentada en tots aquests anys ". Roure també vol que el saló prossegueixi amb "la seva contribució al sector hostaler i de col·lectivitats com a element dinamitzador".
Durant l'última edició de Hostel, celebrada l'octubre 2006, Fira de Barcelona va ser el principal aparador per als professionals del sector dels equipaments per a la restauració, l'hostaleria i les col·lectivitats. El saló Hostelco, nascut el 1981, ha mostrat un creixement continu i paral lel al sector, i s'ha convertit després de 25 anys de trajectòria en el certamen líder de la seva especialitat a Espanya i el segon en el context europeu.

Empreses o entitats relacionades

Equiplast, Expoquimia, Eurosurfas. Fira de Barcelona
Hostelco - Fira de Barcelona

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Hostelería

    10/07/2024

  • Newsletter Hostelería

    12/06/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis