Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Hostelco celebra su 25 aniversario con el respaldo unánime del sector

Hostelco celebra el seu 25 aniversari amb el suport unànime del sector

15/10/2006

El recinte firal de Barcelona va acollir el certamen del 21 al 25 d'octubre.

El Saló Internacional de l'Equipament per a Restauració, Hoteleria i Col·lectivitats, Hostelco, va celebrar el 25 aniversari del 21 al 25 d'octubre en el marc del seu XIII edició al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona. El saló va presentar, en els 62.000 m2 de superfície total d'exposició, l'oferta de prop de 2.300 expositors entre directes i indirectes, procedents de 50 països. El 80% de les firmes van ser espanyoles, i el restant 20% eren estrangeres, la majoria de les quals procedien de la Unió Europea amb Itàlia, França i Portugal al cap.

El president del Comitè Organitzador del Saló, Jesús Mora, ha assenyalat que "un dels grans actius d'Hostelco és que compta amb el suport unànime de tot el sector de l'hostaleria i de les col·lectivitats". "El Saló-va afegir Jesús Mora-ha sabut adaptar-se a les demandes d'un mercat molt dinàmic en fase d'expansió, i avui és una plataforma comercial de primer ordre en què estan representades les noves tendències i aportacions tecnològiques del sector en cadascun seus segments ". Al seu torn, la directora d'Hostelco, Isabel Piñol, va manifestar que "l'evolució d'Hostelco al llarg de 25 anys i 12 edicions ha estat constant i directament proporcional al creixement dels sectors que representa el Saló." Segons la seva opinió,"El mercat de l'hostaleria i les col·lectivitats té un gran dinamisme i ha experimentat un gran desenvolupament en tot el país, recolzada per l'augment del turisme i pels nous hàbits de consum que incideixen de ple en l'activitat sectorial que representa Hostelco. Gràcies al suport de la indústria hostalera i la vocació de servei pròpia del saló, aquest any celebrarem 25 anys d'èxits que, lluny de suposar un punt d'arribada, ens brinden l'oportunitat de preparar-nos per un futur ple de nous reptes ".

Imagen
El sector de la maquinària per a hotels, restaurants i col·lectivitats torna a ser el que va tenir més representació a Hostelco (37% de l'oferta), seguit pel sector de mobiliari i decoració, parament i servei de taula i Expolimp. Així mateix, es van registrar increments significatius en la representació d'alguns segments industrials, com el de la neteja en general de Expolimp ia l'Àrea Intervending. Els segments d'alimentació i begudes per a l'hostaleria, gestió control, informàtica i seguretat, comunicació i serveis, i tèxtils i uniformes configuraran el 15% de l'oferta. En est esenta, Expolimp, el sector de la bugaderia, tintoreria, higiene i neteja en general, va tenir una representativitat del 80% de les empreses espanyoles dedicades als serveis per a bugaderia i tintoreria. Expolimp ha registrat un increment del 10% respecte a l'última convocatòria, i presentarà l'oferta de 120 expositors en total. Aquest creixement es deu sobretot a l'impuls que el saló està donant al segment de la neteja en general, que inclou maquinària, equipament i productes específics.
Imagen
En el seu compromís de servei als sectors que integren la seva oferta, el saló ha anat incorporant en les últimes edicions importants iniciatives que han contribuït a donar a conèixer aspectes comercials, econòmics, tecnològics o culturals del món de l'hostaleria. En aquest sentit, cal destacar en l'edició d'aquest any, l'apartat "Fòrum de les Estrelles", un espai tradicionalment dedicat a les arts culinàries i als seus protagonistes i que enguany com a novetat contribuir a la divulgació d'un tema de gran actualitat: l'alimentació infantil.

Així mateix, en l'espai "Gastrovisión" va ser possible assistir en viu i en directe al procés d'elaboració de sofisticats plats, duta a terme pels equips de restauració dels "Paradores de Turisme" sota el lema "Paradores: camina per la ruta gastronòmica des de la tradició a la modernitat ".

De la mateixa manera, ratificant l'auge del sector, Hostelco va estrenar el "Àrea Cafè" que-a més de presentar la més completa oferta d'aquest producte-va incloure diferents activitats, entre les quals va destacar el 1r Campionat Nacional de Baristes, que, organitzat amb la col·laboració del "Fòrum Cultural del Cafè" i la Speciality Coffee Association of Europe, SCAE, estava dirigit als baristes especialitzats i procedents de totes les comunitats autònomes espanyoles. El guanyador, seleccionat per un jurat de professionals del World Barista Championship, WBC, representarà a Espanya al Campionat Mundial, que tindrà lloc al Japó l'any 2007.

En el marc d'Hostelco, hi va haver espai també per a la primera edició del Campionat Europeu de la Pizza que, organitzat amb l'col·laboració de la revista "Pizza i Pasta Italiana" va tenir lloc al palau 6 durant tots els dies de celebració del saló. L'esdeveniment va comptar amb l'exhibició de professionals del món de la pizza, i amb la presència de prop de 40 participants, procedents de diferents països europeus com Espanya, Itàlia, Eslovènia i Suècia. Els concursants competiran en proves d'acrobàcia, gust-cocció i habilitats personals.

Empreses o entitats relacionades

Equiplast, Expoquimia, Eurosurfas. Fira de Barcelona
Hostelco - Fira de Barcelona

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Hostelería

    10/07/2024

  • Newsletter Hostelería

    12/06/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis