Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El sector hostelero rechaza el nuevo sistema fiscal

El sector hostelero rebutja el nou sistema fiscal

22/01/2014

22 de gener de 2014

La Comissió composta per diferents sectors a més de l'Hostaleria i els Vals de Menjar (Educació, Supermercats, Construcció, Indústria Alimentària, Metall, Neteja, Concessionaris de Serveis, Transport, Mútues i Assegurances), encapçalada pel Secretari General de la CEOE, i en la qual va intervenir la Federació Espanyola d'Hostaleria (FEHR), ha mantingut fins a l'últim moment la seva posició de rebot al Decret 16/2013, i la seva petició de retirada o tramitació mitjançant projecte de llei, per suposar un increment desorbitat de les cotitzacions socials i la pressió fiscal sobre l'ocupació, a més de desvirtuar l'activitat de nombrosos sectors com l'hostelero.

En una reunió mantinguda amb el Secretari d'Estat de la Seguretat Social, Tomás Burgos, en la tarda d'ahir, 21 de gener, els diferents membres de la Comissió van donar a conèixer les terribles conseqüències que aquesta mesura tindria per als diferents sectors i es va sol·licitar la tramitació parlamentària mitjançant projecte de Llei d'aquest Reial decret amb la fi poder establir un període de reflexió i debat en les Càmeres.

En el desenvolupament de la reunió van quedar de manifest la greu distorsió a l'activitat econòmica i la generació de conflictivitat en la negociació col·lectiva, ja que molts convenis tenen incorporats aquests complements. CEOE va reclamar que es recuperi el paper fonamental d'interlocució sobre les decisions que es produeixin en matèria de Seguretat Social.

“La mesura reduirà la competitivitat internacional del nostre sector turístic, incrementant els costos de la restauració i dels hotels. Igualment imposa un canvi en l'estructura del sector, posant a la vora de la desaparició a restaurants de grans ciutats i polígons industrials, on es concentra un ús més important del val de menjar”, afirma el secretari general de FEHR, Emilio Gallego.

L'hostaleria sofriria especialment les conseqüències d'aquesta reforma, ja que a més de l'increment de la pressió fiscal que sofriran tots els sectors, es veurà afectada directament per la desaparició de l'exempció fiscal dels vals de menjar. Segons un Informe de l'Associació Espanyola d'Emissors de Vals de Menjar i altres serveis aquesta mesura suposaria per al sector hostelero una pèrdua de 275.400 clients, la seva facturació es reduiria en 498 milions d'euros i es perdrien a molt curt termini 10.059 llocs de treball en el sector.

Empreses o entitats relacionades

Federación Española de Hostelería

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Hostelería

    18/09/2024

  • Newsletter Hostelería

    10/07/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis