Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Thinktur explora el potencial de los mercados internacionales para la tecnología española

Thinktur explora el potencial dels mercats internacionals per a la tecnologia espanyola

09/12/2013

9 de desembre de 2013

Representants de la indústria turística i hotelera, empresaris i startups, agents sectorials, tècnics i científics participaran, el proper 12 de desembre en la Jornada Thinktur Travel Trends: Coneixements locals per a mercats globals, que se celebrarà en el Cercle de Belles arts de Madrid, a partir de les 09:00 hores, en el marc de l'Assemblea Anual de la Plataforma Tecnològica del Turisme (Thinktur), dedicada aquest any a estudiar les tendències tecnològiques per a la indústria turística i com les empreses espanyoles poden exportar la seva saber fer en aquesta matèria a altres mercats i destinacions.

Imagen

Thinktur, plataforma liderada per la indústria, és la xarxa d'empreses turístiques i tecnològiques, i agents de la innovació turística, un fòrum de coneixement i informació per al sector, que dirigeix l'Institut Tecnològic Hoteler (ITH), i gestionen l'Associació d'empreses del Sector TIC, les Comunicacions i els Continguts Digitals (Ametic), l'Institut de Recerca Polibienestar de la Universitat de València i la Societat Estatal de Gestió de la Innovació i les Tecnologies Turístiques (Segittur).

L'esdeveniment serà inaugurat María Luisa Castany, directora general d'Innovació i Competitivitat de la Secretaria d'Estat de. R+D+i del Ministeri d'Economia i Competitivitat; i per Fernando Panís, president de la Plataforma Thinktur i membre de la Junta Directiva d'ITH; els qui donaran pas a Carlos Romero, de la Secretaria Tècnica Thinktur i director d'Àrea R+D+i de Segittur; i a Álvaro Carrillo de Barnús, director de la Plataforma Thinktur i director general d'ITH, els qui faran un balanç dels resultats collits durant aquest exercici i avançaran les futures accions que s'abordaran en el si de la plataforma.

Empreses o entitats relacionades

Instituto Tecnológico Hotelero

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Hostelería

    10/07/2024

  • Newsletter Hostelería

    12/06/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis