Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Nuevos productos, tecnologías y aplicaciones amplían las oportunidades de comercialización turística

Nous productes, tecnologies i aplicacions amplien les oportunitats de comercialització turística

24/09/2013

24 de setembre de 2013

El sector turístic extremeny ha de comptar amb les últimes eines tecnològiques per a la creació i la venda de productes i serveis i la seva venda, perquè amplien les oportunitats per a la comercialització turística. Aquesta és la principal conclusió de la jornada “Com crear nous productes turístics i vendre'ls a clients potencials per obtenir majors beneficis”, organitzades pel Centre d'Excel·lència de Gestió (CdE) de l'EOI, la Conselleria d'Ocupació, Empresa i Innovació del Govern d'Extremadura, en col·laboració amb el Clúster de Turisme d'Extremadura i l'Institut Tecnològic Hoteler (ITH).

Més de 50 empresaris i professionals del sector hostelero van participar en aquest esdeveniment, que el seu principal objectiu és oferir noves formes de treball, mètodes i coneixements que els ajudin a crear nous productes i serveis, per conèixer on està el seu client, com arribar a ell per diferents canals, com posicionar la web, com gestionar, vigilar i controlar les xarxes socials, amb exemples pràctics contrastats.

Els experts i ponents que van intervenir durant aquesta jornada van advocar per millorar la qualitat de les web turístiques, per guiar al client a la compra; i per treure partit de les eines de màrqueting social, sempre servint-se de professionals solvents.

Així, José María Belaúnde, propietari de Ruralka, va posar l'accent en com està canviant i evolucionant el mercat i el client, i va afirmar que és necessari adaptar-se a les seves necessitats i preferències, tenint en compte la tendència de Solomo (social, local i mòbil). “L'important no és el preu, sinó la qualitat que transmets, el valor afegit que ofereixes”, va explicar.

A continuació, Luis Blázquez, d'Allotjaments Lunacandeleda, va subratllar la importància que l'estratègia online i offline vagin de la mà i estigui gestionada per professionals, i va manifestar que les eines de màrqueting de l'empresa evolucionen amb la tecnologia, i és important adaptar-se a aquesta nova realitat.

Rafael Martínez, fundador d'Imatge Social, va apostar per les xarxes socials per promocionar el negoci, a través d'impactes emocionals, a partir d'una estratègia de marca concreta i única, que contempli “publicar continguts que interessin la gent, i mantenir una escolta activa i monitorizar el que diuen de nosaltres”.

Per la seva banda, Alberto Losada, soci fundador d'Avantideas, va insistir en el canvi de mentalitat que la innovació introdueix en les empreses. “És imprescindible canviar la mentalitat dels empresaris i professionals turístics obrint les seves empreses a les idees dels seus empleats i del món exterior (proveïdors, clients, competència)”, mitjançant la intel·ligència col·laborativa i la co-creació, ja que “innovar és treure coses noves que la gent vulgui comprar portat a l'acció”, va assenyalar.

Finalment, Isidro Tenorio, director general de Bequest, va mostrar com optimitzar les webs corporatives amb senzills passos, creant paraules clau rellevants, populars i ajustades al negoci, coneixent el que fa el nostre client a la nostra web, perquè les accions de màrqueting online siguin més precises, atès que “l'important són els enllaços externs que porten notorietat i tenir en compte com ens estan buscant”.

Empreses o entitats relacionades

Instituto Tecnológico Hotelero

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Hostelería

    10/07/2024

  • Newsletter Hostelería

    12/06/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis