Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Hoteles: más extranjeros y menos españoles

Hotels: més estrangers i menys espanyols

23/07/2013

23 de juliol de 2013

Les pernoctaciones als hotels espanyols van augmentar un 1,7% al juny respecte al mateix mes de 2012, fins a 30,8 milions, segons la FEHR sobre la base de les dades de l'Enquesta d'Ocupació Hotelera (EOH) de l'Institut Nacional d'Estadística (INE). Aquest increment es deu al major nombre de nits dels estrangers, un 4,2%, ja que les dels espanyols van tornar a evolucionar de forma negativa (-3,5%), després dels repunts de març i maig.

L'estada mitjana pràcticament es va mantenir estable, amb un lleuger avanç d'un 0,2% respecte a juny de fa un any, fins a 3,5 pernoctaciones per viatger.

Malgrat l'increment de l'ocupació de juny, en el primer semestre de l'any l'evolució continua sent negativa, descendint les pernoctaciones un 0,7%, respecte al mateix període de 2012.

Andalusia, la Comunitat Valenciana, Catalunya i la Comunitat de Madrid, van anar les destinacions preferides pels espanyols al juny, encara que les pernoctaciones només van augmentar en la primera (1,6%), produint-se descensos en la resta. Per la seva banda, les Illes Balears van ser les favorites dels estrangers, on es va produir un increment del 0,5% respecte a juny de 2012.

Per la seva banda, els preus van tornar a descendir al juny, encara que una mica menys que en els dos mesos anteriors, un 0,1% interanual. Per categories, només van augmentar als hotels d'una (0,5%) i tres estels (1,3%). La millora en l'ocupació ha fet que la facturació mitjana diària hagi pujat un 1,4%, fins a 69,2 euros, igual que els ingressos per habitació disponible (RevPAR) que van ser de 43 euros de mitjana, amb un increment del 3,6% respecte a juny de 2012.

Empreses o entitats relacionades

Federación Española de Hostelería

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Hostelería

    18/09/2024

  • Newsletter Hostelería

    10/07/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis