Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Cehat firma un acuerdo de colaboración con Hotelerum

Cehat signa un acord de col·laboració amb Hotelerum

17/06/2013

17 de juny de 2013

La Confederació Espanyola d'Hotels i Allotjaments Turístics (Cehat) ha seleccionat a Hotelerum, empresa especialitzada en eines online per ajudar al sector Hoteler en la venda directa sense necessitat d'intermediaris. Hotelerum posa a la disposició dels hotels un motor de reserves totalment accessible des de tot tipus de dispositius, sigui desktop, tablet o smartphone, ja que disposa d'un disseny que s'adapta a qualsevol tipus de suport. El motor, molt fàcil d'usar pel revenue manager, disposa de totes les funcionalitats per cobrir les necessitats de qualsevol tipus d'establiment, des de petits hostals fins a grans cadenes hoteleres.

D'esquerra a dreta, Humbert Torroella, fundador i CEO d'Hotelerum, al costat de Juan Molas, president de Cehat, i Tomeu Pons...
D'esquerra a dreta, Humbert Torroella, fundador i CEO d'Hotelerum, al costat de Juan Molas, president de Cehat, i Tomeu Pons, Business Development Manager.

Al seu torn, també pot ser incorporat a les xarxes socials de l'hotel, com Facebook. D'aquesta manera, els hotels disposen d'una nova via de comercialització que s'adapta al client 2.0; un perfil de client que utilitza al llarg del dia diferents plataformes per accedir a Internet i que pren en consideració l'opinió d'altres usuaris de la xarxa abans de realitzar una reserva.

Entre els productes d'Hotelerum que contribueixen a incrementar les vendes directes dels hotels es troba també un model de pàgina web concebuda especialment per a establiments turístics que respecta per complet la imatge corporativa de l'hotel. Amb un gestor de continguts al que es pot accedir des de qualsevol dispositiu, la pàgina Web està optimitzada perquè l'hotel es posicioni de la millor manera possible en els cercadors.

Actualment, els productes d'Hotelerum ja estan disponibles en més de 500 hotels d'Espanya, Portugal, França, Argentina, Xile, Mèxic i Brasil.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Hostelería

    10/07/2024

  • Newsletter Hostelería

    12/06/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis