Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Abierto el plazo de candidaturas para los VII Premios Nacionales de Hostelería FEHR

Obert el termini de candidatures per als VII Premis Nacionals d'Hostaleria FEHR

07/06/2013

7 de juny de 2013

Fins al proper 12 de setembre s'obre el termini de presentació de candidatures als VII Premis Nacionals d'Hostaleria FEHR, que se celebraran a Oviedo el proper 29 d'octubre. Les associacions de FEHR participen activament en aquests premis, presentant les candidatures de les empreses hosteleras que destaquin en àmbits tan diferenciats com la responsabilitat social, la innovació tecnològica, la promoció de la cultura, el compromís amb les persones amb discapacitat, la responsabilitat mediambiental o la qualitat, entre altres categories. Si bé, com ja ha succeït en les dues últimes edicions els propis establiments, sempre que pertanyin a alguna de les associacions, poden presentar directament les seves candidatures, el termini de les quals s'obrirà el proper 3 de juny fins al 12 de setembre. A més dels premis el jurat atorga una sèrie de reconeixements a diferents entitats, personalitats i institucions que destaquen per la seva col·laboració amb el sector i per les seves accions encaminades a afavorir i dinamitzar l'hostaleria nacional.

Imagen

El teatre Campoamor, símbol cultural d'Oviedo i escenari dels Premis Príncep d'Astúries, serà l'incomparable marc del lliurament d'aquests guardons, que tindran lloc el proper 29 d'octubre i que com cada any seran una de les cites ineludibles del sector hostelero.

Després de quatre edicions celebrant-se a Madrid, els premis FEHR van començar a celebrar-se en altres ciutats espanyoles, amb la finalitat de facilitar la presència dels hosteleros de tot el país i facilitar la implicació de les diferents associacions que formen part de FEHR. Valladolid va ser la primera a acollir els Premis FEHR en 2010 amb un gran èxit, per la qual cosa es va repetir la fórmula amb els VI Premis FEHR, que van tenir lloc a Bilbao als quals van seguir els Premis de Sevilla el passat any.

Empreses o entitats relacionades

Federación Española de Hostelería

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Hostelería

    18/09/2024

  • Newsletter Hostelería

    10/07/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis