Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Aecoc y FEHR alertan al ministro de Hacienda de los peligros de un posible incremento impositivo

Aecoc i FEHR alerten al ministre d'Hisenda dels perills d'un possible increment impositiu

31/05/2013

31 de maig de 2013

Els màxims responsables de l'Associació d'empreses del Gran Consum (Aecoc), i de la Federació Espanyola d'Hostaleria i Restauració (FEHR) es van reunir el passat 28 de maig amb Cristóbal Montoro a fi de compartir amb el titular d'Hisenda les dificultats que travessen aquests sectors professionals i el perjudicial impacte que per al consum tindria un possible increment impositiu.

Imagen

Els responsables d'ambdues organitzacions van compartir amb el ministre la seva visió sobre un escenari clarament marcat pel baix nivell de confiança per part del consumidor i una caiguda del consum agreujada encara més per la pujada de l'IVA introduïda al setembre del passat any. En aquest sentit, el president d'Aecoc, Francisco Javier Camp, va manifestar que “la pujada de l'IVA ha tingut un efecte devastador, encara pitjor de l'esperat, fins al punt que el gran consum, que fins ara s'havia mantingut estable mostrant la seva gran capacitat de resistència, tancava 2012 amb una queia del 0,4%”.

Per la seva banda, des de l'inici de la crisi en 2008, les vendes de l'hostaleria i la restauració acumulen una caiguda de més d'un 20% i en bars i restaurants s'han perdut més de 100.000 ocupacions. Per això, el secretari general de la FEHR, Emilio Gallego, ha recordat que “l'hostaleria porta més de 34 mesos evolucionant a la meitat de l'IPC, la qual cosa significa que no s'estan pujant preus malgrat l'important creixement en els subministraments i la pujada de l'IVA de setembre de 2012”.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Codificación Comercial
Federación Española de Hostelería

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Hostelería

    18/09/2024

  • Newsletter Hostelería

    10/07/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis