Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Las ventas hosteleras suavizan su caída al 0,5%

Les vendes hosteleras suavitzen la seva caiguda al 0,5%

16/05/2013

16 de maig de 2013

El canvi de celebració de la Setmana Santa respecte a l'any anterior ha fet que les vendes en hostaleria en el mes de març ralenteixin de forma destacada la seva caiguda fins a un 0,5%, enfront dels descensos interanuals superiors al 6% dels últims mesos, segons apunta la FEHR sobre la base de les dades de l'Institut Nacional d'Estadística (INE). El descens en restauració es va suavitzar fins a un 2,1%, enfront de les caigudes dels dos mesos anteriors que es van situar en un 7% en tots dos. En la mitjana de l'any la caiguda se situa en un 5,3% respecte al mateix període de 2012.

En allotjament es va produir un augment al març d'un 4%, primera dada positiva en els últims dotze mesos. En el primer trimestre la caiguda és d'un 2,2%.

En vuit de les comunitats autònomes l'evolució de les vendes en el conjunt de l'hostaleria ha estat favorable, destacant els increments de Balears (12,6%) i la Comunitat Valenciana (10,2%). En les nou restants, es van produir descensos, encapçalats per la Comunitat de Madrid (-6,7%) i Castella-la Manxa.

Xifra de negocis. Evolució interanual 2012-2013
Xifra de negocis. Evolució interanual 2012-2013.

Fort increment respecte al mes anterior

Comparant amb el mes de febrer la xifra de negocis de l'hostaleria va augmentar un 19,3%. El major increment es va produir en l'allotjament, un 24,9% més, mentre que en restauració l'augment va ser d'un 17,3%.

Totes les comunitats van tenir increment de la seva facturació en hostaleria respecte al mes anterior, corresponent les majors pujades a Balears, Cantàbria i la Comunitat Valenciana, amb un 48,8%, 34,3% i 32,3%, respectivament.

Empreses o entitats relacionades

Federación Española de Hostelería

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Hostelería

    18/09/2024

  • Newsletter Hostelería

    10/07/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis