Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El Celler de Can Roca, mejor restaurante del mundo

El Celler de Ca Roca, millor restaurant del món

29/04/2013

29 d'abril de 2013

La prestigiosa revista gastronòmica Restaurant Magazine ha triat ‘Millor Restaurant del Món’ a El Celler de Ca Roca de Girona en la gala els’50 millors restaurants del món 2013’, que va tenir lloc anit a l'històric edifici Guildhall de Londres. Els germans Roca, segons informa la FEHR, destronen al restaurant danès Noma, que havia ocupat el podi en les tres últimes edicions. (Llista dels 50 millors restaurants)

Imagen

El Celler és el reflex d'una clara aposta per un negoci familiar, en el qual s'inclouen les tècniques més innovadores i avantguardistes. Joan dirigeix la cuina, Jordi coordina la rebosteria i Josep, el sumiller cap, s'encarrega del menjador.

Els premis als 50 Millors Restaurants del Món estan organitzats per la revista Restaurant, part de William Reed Business Mitjana, i es presentaran, en companyia dels gastrónomos més respectats del planeta i dels xefs més prestigiosos, davant la premsa internacional el 29 d'abril en el Guildhall de Londres.

L'elaboració de la llista es duu a terme amb els vots de l'Acadèmia dels 50 Millors Restaurants del Món de The Diners Club, un influent grup de més de 900 líders de la indústria gastronòmica. L'Acadèmia comprèn 26 regions de tot el món, cadascuna de les quals compta amb 36 membres, inclòs el president, i cada membre pot emetre set vots. D'aquests set vots, almenys tres han d'anar a parar a restaurants de regions diferents a la pròpia.

El jurat de cada regió està compost per crítics, xefs, restauradores i prestigiosos gastrónomos. Els membres del jurat voten pels seus favorits en ordre de preferència, d'acord amb les seves experiències en restaurants durant els últims 18 mesos. No existeix una taula predefinida de criteris.

El jurat va tenir en compte la cuina free style del Celler que i manté un compromís ferm amb l'avantguarda, sense trair la memòria de les diferents generacions d'avantpassats de la família que s'han dedicat en cos i ànima a alimentar als seus comensals. La seva filosofia és la “cuina emocional”, que consisteix a barrejar una varietat d'ingredients seleccionats per traslladar als clients als seus records de la infància i a un lloc concret del seu passat.

Fort presència espanyola en la prestigiosa llista

Espanya segueix estant al capdavant de la cuina internacional amb els donostiarres Mugaritz, en el lloc 4 (premio Elecció dels Xefs 2012), i Arzak (Elena Arzak Espina, la Millor Xef del Món 2012 segons Veuve Clicquot), que es manté en la vuitena posició. El país compta amb un total de cinc restaurants en la llista dels 50 Millors Restaurants del Món. Quique Dacosta, un dels pesos pesats de l'avantguarda espanyola i cèlebre pel seu ressò-cuina, escala 14 llocs fins al 26. L'Asador Etxebarri apareix en la posició 44 de la llista.

Empreses o entitats relacionades

Federación Española de Hostelería

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Hostelería

    18/09/2024

  • Newsletter Hostelería

    10/07/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis