Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Oviedo acogerá los VII Premios FEHR

Oviedo acollirà els VII Premis FEHR

16/04/2013

16 d'abril de 2013

Oviedo serà l'escenari de la celebració dels VII Premis Nacionals d'Hostaleria, en el qual professionals del sector, experts, representants institucionals i empresaris es donen cita per reconèixer la labor i l'esforç d'empreses o persones que contribueixen a engrandir i dignificar el sector hostelero.

Les associacions que formen part de FEHR participen activament en aquests premis, presentant les candidatures de les empreses hosteleras que destaquin en àmbits tan diferenciats com la responsabilitat social, la innovació tecnològica, la promoció de la cultura, el compromís amb les persones amb discapacitat, la responsabilitat mediambiental o la qualitat, entre altres categories.

Des de fa tres anys els Premis Nacionals d'Hostaleria han sortit de Madrid, havent-se celebrat a Valladolid, Bilbao, i Sevilla, per recaure en 2013 en l'incomparable marc d'Oviedo.

Les categories dels Premis Nacionals d'Hostaleria són:

Imagen

1. Empresari hostelero; S'atorga el premi a l'empresari /a hostelero/al fet que hagi destacat de manera especial, a través de la seva trajectòria professional en l'hostaleria.

2. Empresa hostelera; S'atorga el premi a l'empresa hostelera que hagi destacat de manera especial durant la seva trajectòria empresarial en el sector hostelero.

3. Empresari/empresa hostelera d'origen espanyol al món; S'atorga el premi a la persona/empresa per la labor realitzada a favor de la difusió i promoció de la cultura gastronòmica espanyola.

4. Empresa hostelera compromesa amb la responsabilitat social; S'atorga el premi a l'empresa que hagi destacat per l'aplicació de la RSE i, de manera especial aquest any, per la gestió de la diversitat i la integració de col·lectius amb especials dificultats en la seva plantilla.

5. Empresa hostelera compromesa amb les persones amb discapacitat; S'atorga el premi a l'empresa que hagi destacat per l'adaptació de les seves instal·lacions i/o la integració en les seves plantilles de persones amb discapacitat.

6. Empresa hostelera destacada en innovació tecnològica; S'atorga el premi a l'empresa que hagi destacat en la implantació o desenvolupament d'avanços tecnològics.

7. Empresa hostelera compromesa amb la qualitat; S'atorga el premi a l'empresa que hagi destacat en l'aplicació de sistemes de qualitat en els seus processos i serveis.

8. Empresa hostelera destacada en seguretat alimentària; S'atorga el premi a l'empresa que hagi destacat en l'aplicació en l'empresa de processos d'actuació en l'àmbit de la seguretat alimentària.

9. Empresa hostelera destacada en la promoció de la cultura; S'atorga el premi a l'empresa que hagi col·laborat en la promoció de la cultura o del patrimoni cultural espanyol.

10. Empresa hostelera compromesa amb la responsabilitat mediambiental; S'atorga el premi a l'empresa que hagi destacat per l'aplicació de mesures mediambientals, de sostenibilitat o estalvi de consums energètics o aigua en la seva empresa.

11. 'José Luis Fernández Noriega' a la concòrdia; S'atorga el premi a la persona o entitat que hagi destacat per la seva humanitat, pels valors transmesos o pels especials esforços i sentiments cap al sector.

A més dels Premis el jurat reconeix la labor de de professionals, empreses, mitjans de comunicació, professionals d'associacions i escoles d'hostaleria, que han destacat per la seva contribució al creixement i desenvolupament de l'hostaleria a nivell nacional.

Empreses o entitats relacionades

Federación Española de Hostelería

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Hostelería

    18/09/2024

  • Newsletter Hostelería

    10/07/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis