Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Los hosteleros, menos pesimistas, según la FEHR

Els hosteleros, menys pessimistes, segons la FEHR

25/04/2013

25 d'abril de 2013

Els empresaris hosteleros es mostren menys pessimistes respecte a l'evolució de l'activitat del seu negoci en els propers mesos, segons es desprèn de l'última enquesta de l'Indicador de Confiança Hostelera referit al primer trimestre de 2013, realitzat per la Federació Espanyola d'Hostaleria (FEHR) i la Universitat Nebrija. A pesar que els resultats continuen sent alguna cosa negatius i gairebé una tercera part de les empreses no veu canvis en el futur immediat, l'indicador llança el millor resultat en els dos últims anys, respecte a l'evolució de l'activitat en el següent trimestre.

Mirant al passat, a pesar que la situació econòmica es mostrava molt negativa l'any anterior, els hosteleros pensen que l'evolució del negoci ha estat pitjor en el primer trimestre d'aquest any que en el mateix període de 2012. Si es compara amb els mesos d'octubre a desembre de l'any anterior, s'accentua el pessimisme igual que ocorre amb els últims trimestres de cada any, en comparar-los amb els anteriors de l'estiu. Això fa que el segon i tercer trimestres de cada any siguin els menys pessimistes, responent en part al patró estacional del turisme.

Confiança respecte al proper trimestre. Anys 2012-2013
Confiança respecte al proper trimestre. Anys 2012-2013.

Les valoracions sobre els problemes que més afecten al sector s'han mantingut sense grans canvis. La situació adversa de l'economia i la caiguda de la demanda, segueixen assenyalant-se com els principals problemes als quals s'enfronten els empresaris del sector, seguits dels costos de l'energia. Dels factors externs, s'indiquen com els més preocupants encara que amb menys intensitat que els anteriors, la falta de la confiança social de la demanda i els costos financers.

Empreses o entitats relacionades

Federación Española de Hostelería

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Hostelería

    18/09/2024

  • Newsletter Hostelería

    10/07/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis