Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Philips desarrolla con ITH un piloto de iluminación LED para interiores

Philips desenvolupa amb ITH un pilot d'il·luminació LED para interiors

11/04/2013

11 d'abril de 2013

Philips, empresa tecnològica diversificada en el negoci de la salut i el benestar, i l'Institut Tecnològic Hoteler (ITH), engeguen un projecte pilot destinat a implantar il·luminació eficient LED i provar el seu rendiment en una sèrie d'hotels espanyols de diverses tipologies.

Com a part del Programa Hotel Sostenible, de l'Àrea de Sostenibilitat i Eficiència Energètica d'ITH, l'Institut Tecnològic Hoteler incorpora com a soci a la divisió Lighting de la multinacional Philips, per realitzar aquest pilot en el qual ITH i Philips estudiaran els avantatges d'aquest tipus de sistemes d'il·luminació per als hotels, utilitzant tecnologia LED d'última generació.

Per Philips, el sector hoteler és estratègic, especialment a Espanya, on els edificis dedicats a usos turístics tenen amplis marges per reduir els seus consums energètics i ser més eficients. En aquest sentit, Juan Carlos Aguilera, Responsable del Segment d'Il·luminació en Retail i Hospitality en Philips, assenyala que “amb un senzill canvi de l'enllumenat existent cap a tecnologia LED, sumat als sistemes de control, els estalvis poden arribar a ser del 90%, amb terminis de recuperació de la inversió molt curts. A més de les millores en eficiència energètica, es produeixen millores en la imatge que perceben els clients de les zones on s'ha actuat. Sentir-se com a casa en un hotel és possible a través de l'enllumenat”.

Empreses o entitats relacionades

Instituto Tecnológico Hotelero

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Hostelería

    10/07/2024

  • Newsletter Hostelería

    12/06/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis