Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El turismo contra los impuestos de Baleares

El turisme contra els impostos de Balears

19/03/2013

19 de març de 2013

El Consell de Turisme de CEOE, reunit el 12 de març a Madrid, es va mostrar absolutament contrari a la nova onada d'impostos llançada des de la Comunitat Autònoma Balear. Amb l'enganyós qualificatiu de mediambientals s'emmascaren una sèrie d'impostos que faran perdre posició competitiva al turisme i el comerç de les illes. En un moment en el qual el turisme flaqueja, amb greus crisis com Iberia i Orizonia, amb signes de debilitament de la demanda estrangera, que s'uneix a la crítica situació de la demanda nacional, aquesta ràfega de majors impostos arriba en la pitjor de les conjuntures.

El president del Consell, Juan Gaspart, els seus vicepresidents, Abel Matutes i José Hidalgo, i els representants de la Federació Espanyola d'Hostaleria (FEHR), la Confederació Espanyola d'Hotels i Allotjament Turístic (Cehat), Cotxes de Lloguer i la resta dels membres del Consell, van coincidir en les greus conseqüències en termes d'ocupació, tancaments d'establiments, pèrdua de competitivitat i increment de barreres i burocràcia per a les empreses.

El secretari general de FEHR, Emilio Gallego, va presentar l'informe de conseqüències que l'avantprojecte de tributs tindrà en el teixit empresarial, estudi elaborat per Manuel Figuerola, director del Centre de Recerques Turístiques de la Universitat Nebrija.

Empreses o entitats relacionades

Federación Española de Hostelería

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Hostelería

    18/09/2024

  • Newsletter Hostelería

    10/07/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis