Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Micros Fidelio se asocia al estándar europeo de distribución online turística Tourismlink

Micros Fidelio s'associa a l'estàndard europeu de distribució online turística Tourismlink

21/02/2013

21 de febrer de 2013

Imagen

Micros Fidelio, proveïdor en els sectors de la indústria de l'hostaleria i retail, ha signat un memoràndum d'enteniment (MOU, per les seves sigles en anglès) en virtut del com participarà com a assessor en el projecte Tourismlink, destinat a facilitar la integració de les petites i mitges empreses turístiques en la cadena de valor del sector, a escala mundial, per mitjà de tecnologies innovadores.

Tourismlink és un projecte de gran abast, promogut i patrocinat per la Comissió Europea, que el seu objectiu és convertir-se en l'estàndard de distribució online turística B2B en l'àmbit europeu, i que aspira a incrementar la competitivitat i les oportunitats de negoci en el sector turístic, connectant a les empreses turístiques locals amb el mercat digital mundial.

Basat en Travel Open Apps, tecnologia espanyola promoguda per l'Agència Valenciana de Turisme, Tourismlink facilitarà el flux d'informació entre proveïdors de serveis turístics (com a proveïdors d'allotjaments, transport i agències de viatges especialitzades en informació local) i intermediaris (com a agents de viatges i turoperadores). El programa també contempla connectar a les pimes al mercat digital global a través del desenvolupament de solucions senzilles, econòmiques, fàcils d'usar i interoperables.

Empreses o entitats relacionades

Instituto Tecnológico Hotelero

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Hostelería

    10/07/2024

  • Newsletter Hostelería

    12/06/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis