Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Las ventas hosteleras caen un 7,6% en noviembre

Les vendes hosteleras cauen un 7,6% al novembre

21/01/2013

21 de gener de 2013

Xifra de negocis. Evolució interanual 2011-2012
Xifra de negocis. Evolució interanual 2011-2012.

Les vendes del sector hostelero continuen caient al novembre i descendeixen un 7,6% respecte al mateix mes de l'any anterior, segons informa la FEHR sobre la base de les dades dels Indicadors del Sector Serveis de l'Institut Nacional d'Estadística (INE). La caiguda se segueix produint tant en els restaurants i bars com en allotjament. En restauració les vendes es van reduir un 7,7%, suavitzant-se un punt i mitjà respecte a la taxa interanual d'octubre, amb una caiguda mitjana en el que va d'any d'un 5,7%.

En allotjament es torna a accentuar la caiguda, per tercer mes consecutiu, i al novembre el descens de les vendes se situa és més de dos punts per sota de la taxa interanual d'octubre, amb -7,4%, la major caiguda des de fa tres anys. En la mitjana de l'any la facturació va baixar un 0,9% respecte al mateix període de 2011.

La xifra de negocis general del sector serveis va baixar un 7,8%, gairebé quatre punts per sota de la d'octubre. Tots els sectors presenten repercussió negativa en l'índex general. Els de major influència van ser comerç a l'engròs i intermediaris (-7,7%) i venda i reparació de vehicles i motocicletes (-21,8%).

Empreses o entitats relacionades

Federación Española de Hostelería

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Hostelería

    18/09/2024

  • Newsletter Hostelería

    10/07/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis