Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El chef Paco Roncero y la presidenta de Microsoft, María Garaña, en Fiturtech 2013

El xef Paco Roncero i la presidenta de Microsoft, María Garaña, en Fiturtech 2013

18/12/2012

18 de desembre de 2012

Sota el lema ‘The Next Travel Generation’, l'Institut Tecnològic Hoteler (ITH) i Fitur, presenten les novetats para Fiturtech2013, el principal fòrum de turisme i tecnologia, que estarà centrat en l'evolució del turisme i l'hotelería cap als sentits i les emocions, les noves fronteres i propostes turístiques, i l'Hotel de Tercera Generació, un model optimitzat, eficient i més connectat, que millori i amplifiqui l'experiència del client i els resultats dels hotels.

Fiturtech, que tindrà lloc del 30 de gener a l'1 de febrer de 2013 en el pavelló 10B03, arriba a la seva vuitena edició centrant la seva mirada en el client, un turista preocupat pel seu entorn, hiperconectado, exigent, i que espera una experiència única, personalitzada, que apel·li a les seves emocions i els seus sentits, i que no deixi de sorprendre-li. Diferenciació i valor afegit a través de la innovació, la tecnologia i la sostenibilitat són els senyals d'identitat de la indústria hotelera que ha d'arribar, i que són part d'una realitat que els visitants de Fiturtech podran experimentar de primera mà.

Durant la primera jornada, el dimecres 30 de gener, Ana Larrañaga, directora de FITUR i Juan Molas, president de CEHAT i d'ITH, inauguraran Fiturtech2013, i donaran pas a la ponència del famós xef executiu i director del Casino de Madrid i del Gastrobar Estat Pur, Paco Roncero (tres estels Michelin) que versarà sobre l'experiència del client i la gastronomia. Juan Molas, president de CEHAT, aprofundirà en com ha canviat el client hoteler, en companyia de Kike Sarasola, president de RoomMate Hotels; Antonio Pérez Navarro, conseller delegat d'Hospes Infinite Plaus; i Gema Vicedo, directora general a Espanya de Leading Hotels of The World. En la secció “A la Paredassa”, el públic i les xarxes podran preguntar a Fernando Gallardo, periodista i crític d'hotels del diari El País, la seva opinió i les seves anècdotes sobre els hotels que visita per oci i treball.

El dijous 31 de gener, s'exploraran les opcions de viatges i experiències del turisme del futur. D'aquesta forma, Ana Bru, propietària de Bru&Bru Barcelona i primera turista espacial espanyola, i Mariano López-Urdiales, CEO i Fundador de Zero2Infinity; oferiran la seva visió sobre turisme espacial i experiències turístiques exclusives.

Les tendències i l'oferta turística que vénen seran debatudes en una taula rodona en la qual intervindran José Luis Lopez d'Ayala, Sector Lead Travel de Google Spain; Juan P. Julia, president d'Axel Hotels; i Abel Matutes, director general de Festa Hotel Group. Sebastián Muriel, vicepresident de Relacions Institucionals de Tuenti, respondrà a tots els dubtes sobre xarxes socials que formulin els assistents i la comunitat online. Durant la mateixa jornada, l'Institut d'empresa presentarà projectes innovadors per a la indústria turística a business angels.

Finalment, el divendres 1 de febrer se centrarà en la gestió hotelera i l'eManagement. María Garaña, presidenta de Microsoft Ibèrica, explicarà les possibilitats del cloud computing per a una nova generació d'hotels connectats, i Chema Alonso, consultor de Seguretat d'Informàtica64, repassarà els aspectes relacionats amb la seguretat informàtica vinculats a la gestió empresarial electrònica, i les seves implicacions en temps de retallades financeres; assumpte en el qual aprofundirà, en la secció “A la Paredassa”, Luis M. García, Director d'Estratègia de Plataforma de Microsoft Ibèrica. També es parlarà sobre com el núvol ha canviat la gestió hotelera en la taula de debat en la qual participaran Javier Blanco, director de màrqueting de Paradores; Javier Matas, Chief Organization & Technology Officer en NH Hotels; Francesc Pons, director financer d'Artiem Fresh People Hotels; i César Díez, director general a Espanya de MICROSFidelio.

Empreses o entitats relacionades

Instituto Tecnológico Hotelero
Microsoft Ibérica, S.R.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Hostelería

    10/07/2024

  • Newsletter Hostelería

    12/06/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis