Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Hostelco 2014 se celebrará entre el 20 y el 23 de octubre

Hostelco 2014 se celebrarà entre el 20 i el 23 d'octubre

14/11/2012

14 de novembre de 2012

Imagen

El saló internacional de l'equipament, serveis i productes per a l'hostaleria Hostelco ja té adjudicades les dates de la seva propera edició, que tindrà lloc entre dilluns 20 i dijous 23 d'octubre de 2014 en el recinte de Gran Via de Fira de Barcelona. Després de l'última convocatòria, i per expressa petició dels professionals del sector, Hostelco se celebrarà per primera vegada durant quatre dies laborables, segons ha informat l'organització.

En línia amb els canvis positius que caracteritzen la seva nova etapa, Hostelco —organitzat per Fira de Barcelona amb la col·laboració de la Federació Espanyola d'Associacions de Fabricants de Maquinària per a Hostaleria, Col·lectivitats i Indústries Afins (Felac)— tindrà lloc per primera vegada durant quatre dies en lloc de cinc, i no se celebrarà durant cap dia festiu. El saló tornarà a situar-se en el recinte de Gran Via, emplaçament estrenat en ocasió de la seva 16ª convocatòria.

“La decisió d'eliminar el dia festiu que tradicionalment anava inclòs a la programació d'Hostelco”, declara Isabel Piñol, directora del certamen, “respon a una petició que ens han traslladat expositors i visitants, que prefereixen concentrar l'activitat en quatre dies laborables per intensificar així els seus contactes comercials. Sempre hem treballat braç a braç amb les empreses del sector i ens adaptem a les seves necessitats”.

Les 518 empreses expositores de 33 països, amb més d'1.200 marques representades, van confirmar el passat octubre que Hostelco és un dels més rellevants centres de networking internacional de l'hostaleria, així com una sòlida plataforma d'innovació i internacionalització per a les empreses del sector. Amb 50.000 visitants, el 15% estrangers procedents de 108 països, el certamen es va reafirmar com un dels més importants punts de trobada del sector d'Europa. Per la seva banda, el primer Hospitality Industry World Congress, que va reunir en el marc del saló a l'elite de la indústria hotelera mundial, va convertir Hostelco en un fòrum de transferència de coneixement internacional de primer ordre.

Empreses o entitats relacionades

Hostelco - Fira de Barcelona

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Hostelería

    10/07/2024

  • Newsletter Hostelería

    12/06/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis