AG-Group, S.L. - Trituradores forestals

Fae FM, UH, UMH / S

Trituradores forestals i universals: tractors que van des de 50 fins a 350 HP

Fotografia de Trituradores forestals i universals
En analitzar el nom dels models individuals, vostè pot notar que tots ells comencen per F o O, aquesta característica fa que sigui immediat el reconeixement si el model està equipat amb eines fixes (tipus O) o amb els martells oscilantes (tipus F).

La sèrie de Trituradores Forestals (FM) i Trituradores Universals (UM) inclou les màquines que són especialment adequades per a la neteja de matolls, la qual cosa afavoreix el creixement dels arbres, la recuperació de terres, el manteniment i restauració dels terrenys, el manteniment de les àrees sota les línies elèctriques, el manteniment dels camins forestals, així com la creació de curta-focs.

El model superior d'aquesta classe és, sens dubte, la UMH / S per a tractors entre 180 i 350 HP. Aquest cap trituradora capaç de realitzar les operacions més difícils, tant en la superfície (com a mala herba, branques) com en profunditat (l'eliminació i triturado de tocones i arrels).

L'equipament de sèrie de la UMH / S inclou eixos rotatoris PTO amb embragatge de lleves, engranatges amb pinyó lliure, trapa posterior hidràulica, patins ajustables i un sistema d'acte-mesurament de l'eix rotatori PTO i caixa del canvi.

A més, el rotor està especialment dissenyat amb les dents de tipus A i C, els quals es col·loquen al voltant de forma helicoïdal amb la finalitat de moldre i triturar en petits trossos la vegetació processada i també permet la reducció del temps i els costos de les operacions