Bondioli y Pavesi Ibérica, S.A. - Recanvis i accessoris per a tractors

Bondioli & Pavesi Global G5

Transmissions homocinéticas: greixadors alineats o propers

Fotografia de Transmissions homocinéticas
Els nusos homocinéticos de les transmissions Global estan protegits per una única protecció conforme als més recents desenvolupaments de les normes de seguretat internacionals i està projectada per integrar-se amb el sistema de protecció del tractor conforme a la norma ISO500, 86/297/CEE i ASAE S203.13.

La faixa de protecció està unida al con rígid i a l'anell de suport de la protecció estàndard. Un altre anell de suport està posicionat sobre el cos central del nus homocinético i un anell metàl·lic dóna rigidesa a l'extrem de la faixa.

El greixatge de les transmissions Global està estudiat per ser el més senzill i ràpid possible. Els greixadors estan alineats o propers, perquè l'usuari pugui alinear els orificis de la protecció amb els greixadors i efectuar fàcilment la lubricació de tots els components.

Actualment les transmissions homocinéticas de la sèrie 100 estaven disponibles en les dimensions 2 (21 CV), 4 (35 CV), 6 (64 CV) i 8 (95 CV), existia per tant un important buit entre la transmissió 4 i 6, que ara és cobert per la nova transmissió Global G5 (47 CV).