Zanon - Podadores accionades elèctriques

Zanon FOX Z35

Tisores electròniques: eficaç, ràpida i potent

Fotografia de Tisores electròniques
La tijera professional Zanon Fox Z35 es caracteritza per la seva potència i la seva gran velocitat de tall, per la precisió del servo control, el seu baix consum i la seva gran robustesa. El control de tall progressiu de gran precisió permet un posicionament perfecte de la fulla per a tot el cicle de tall millorant així l'accés a qualsevol tija o branca.

El capçal de tall muntat sobre rodaments (patentat) no requereix manteniment, regulació ni lubricació diària; ésto assegura un tall net i precís afavorint una cicatrització en el tall que evita malalties. L'ergonomia en el disseny de la tijera s'esprem al màxim, i sumada a l'orientació de la fulla de tall permet obtenir un control òptim de la tijera, la qual cosa es tradueix en una reducció de l'esforç de l'usuari, facilitant el seu treball. L'empunyadura de la tijera permet l'ús tant de persones destres com a esquerranes.

El diàmetre màxim de cort és 35 mm. La potència del motor és de 90 W. Contra fulla en acer amb doble tall antidesgaste. Cable d'acobli amb ròtula.

Aplicacions en: viticultura, oliveres, tarongers, llimoners, arbres fruiters, boscos, plantes frondoses, podes urbanes, jardineries i plantacions ornamentals.