Floragard Vertriebs GmbH - Substrats especials per a fruites i hortalisses

Floragard Florahum

Substrat per a plantes: amb torba

Fotografia de Substrat per a plantes

Substrat per a plantes Florahum Floragard, amb altes qualitats de torba, Flora-Vital, FloraPor així com abonament premium.
Substrat vegetal llest per usar, per a un creixement natural i saludable de totes les plantes per al jardí i per revitalitzar el sòl. Les altes qualitats de torba seleccionades li donen al substrat una capacitat extraordinària de retenció d'aigua i simplifiquen especialment el proveïment d'aigua a les plantes en els mesos d'estiu. FloraPor li proporciona a llarg termini al substrat una estructura estable i s'ocupa d'un subministrament d'aire a la terra i una humectación de la terra òptims.

Amb la seva funció doble, Flora-Vital, desenvolupat per Floragard, assegura un proveïment de nutrients efectiu i continu a les plantes gràcies a l'abonament natural orgànic. La combinació d'abonaments de primera d'alta qualitat proveeix les plantes fins a 8 setmanes amb les substàncies nutritives i oligonutritivas importants necessàries parell àdhuc creixement vigorós i durador de les plantes.